Arhiva pentru luna: februarie 2014

Martisoare dulci la Centrul de zi „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”

Martisoare dulci la Centrul de zi „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”

Cei 40 de seniori de la Centrul de zi „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” au avut parte vineri de o surpriză dulce. Ei au primit din partea unei ciocolaterii din Timișoara mici cadouri, iar doamnele au primit și flori.

Catalin Botezatu te ajuta sa-ti organizezi nunta, la Salonul Mirilor / FOTO

Rochia perfectă de mireasă, cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Botezatu. E un vis care poate deveni realitate pentru tinerele care vor trece pragul Salonul Mirilor, în acest weekend. Până duminică, la CRAFT, puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă organiza nunta mult-dorită.

Tramvai ramas in „pana”, impins de calatori, in Balcescu / VIDEO

Timișorenii care merg cu tramvaiul la Timișoara trebuie să aibă și condiție fizică. Nu de alta, dar s-ar putea să fi nevoiți, la un moment dat, să împingă mijlocul de transport. Așa s-a întâmplat, zilele trecute, în mijlocul intersecției din Piața Bălcescu, unde garnitura rămasa în… pană a fost mutată de călători.

Razboi total Robu – Grindeanu, pe motiv de ACS Poli

Miză minoră, scandal cât China! Așa s-ar putea traduce scandalul, deja personalizat, între primarul Nicolae Robu și deputatul PSD Sorin Grindeanu pentru un loc în Consiliul Director la ACS Poli. Nu întâmplător, cei doi se vor întâlni foarte probabil în 2016 în calitate de candidați la scaunul de primar al Timișoarei.

USL a murit, iar ACS Poli nu se simte bine

Cu toate că nu aduce multă lume în tribune, ACS Poli strânge însă mulți timișoreni în fața televizoarelor. Nu sunt atât de zgomotoși precum cei ai lui ASU Poli, dar în mod cert sunt mai numeroși. În limbaj politic li s-ar spune „majoritate tăcută”. Adevărul e că nici nu prea ai ce vedea la echipa pregătită (sic!) de Aurel Șunda, care aduce mai mult cu o trupă de strânsură în care fiecare jucător face ce poate, fără o minimă indicație tehnică.

Primaria vrea sa cumpere un bloc mobilat, dar fara curent

Blocul de pe strada Divizia 9 Cavalerie, fostă Ialomița pe care ar vrea să-l cumpere primăria e mobilat, dar nu are instalații sanitare și nici nu este branșat la rețeaua de curent electric. El aparține unei societăți din Caransebeș și a fost scos deja o dată la licitație, fără vreun ofertant. Acum, dacă reducerea oferită de proprietar e substanțială, ar putea fi achiziționat direct.

Munca l-a facut pe omul Robu, dar nici criza nu-l omoara

Omul se comportă ca și cum alianța electorală cu care a câștigat alegerile nu s-ar fărâma în două bucăți mari și multe cioburi mai mici, dar zgomotoase. Ceea ce mă duce spre concluzia că Nicolae Robu știe ceva despre comportamentul de viitor al lui Titu Bojin (președinte PSD Timiș și CJT), ori că dumnealui sfidează criza politică, îmbrăcând haina de gospodar care muncește pentru binele urbei.

Doar 3.500 de lei amenzi si niste somatii, pentru mizeria din Gara de Nord

Marele control demarat de Poliția Locală în Gara de Nord s-a lăsat cu amenzi de numai 3.500 de lei pentru buticurile din zonă, cu niște sancțiuni pentru taximetriști și cu o somație pe adresa CFR SA. Polițiștii locali se vor întoarce peste două săptămâni să vadă s-a reparat clădirea și dacă s-a făcut curățenie.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru realizarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe vineri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la punctele termice 10C și 12. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile I. Curea, V. Babeș, Eroilor, Dr. A Candea și Stadion, precum și cei locuiesc în

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara. În județ, acestea vor apărea astfel: Giroc – str. Naturii, Trandafirilor, orele 9 – 18; Săcălaz (p), orele 9 – 18; Lugoj – str. T. Vuia, orele 9 – 18; Banloc, Soca, Ofsenița, Partoș, Livezile, SP ANIF (toate), parcurile votovoltaice Italian Food 1 și

PSD Timis ar putea da noul sef al ARR si un secretar de stat la Educatie!

Cel puțin doi timișeni au șanse să acceadă în guvern sau în structurile centrale! Asta crede președintele PSD Timiș, Titu Bojin, care va susține aceste nominalizări la București. De la Biroul Județean Permanent al PSD Timiș, desfășurat joi seară, vin vești proaste pentru liberali: toți vor fi schimbați din funcții, inclusiv subprefectul Liliana Oneț!

CJT a primit un credit de 165 de milioane de lei

CEC a aprobat un credit de 165 de milioane de lei pentru Consiliul Județean Timiș. Administrația județeană ceruse însă cu 35 de milioane de lei mai mult. Din acest motiv, unele proiecte au fost retrase de la finanțare. Printre acestea, centrul multifuncțional din Piața 700, dar și unele reabilitări de drumuri.

Top