Arhiva pentru luna: martie 2014

Enel a „celebrat” lungirea zilei cu o noua bezna pe strazi

Enel a „celebrat” lungirea zilei cu o noua bezna pe strazi

Mai multe zone din partea de sud a Timișoarei au „sărbătorit” Ora Pământului vrând-nevrând, cu două zile mai târziu. Enel a trecut la ora de vară cu o beznă generalizată, din Calea Șagului, la Spitalul Județean și până în Piața Bălcescu.

Sondajul PNL se incheie miercuri, Cocean umbla cu… Iepurasul

Sondajul liberalilor început la sfârşitul săptămânii trecute în Colegiul III Deputaţi va fi gata până la Biroul Permanent Teritorial al PNL Timiş, care va avea loc joi. Este vorba de un sondaj „din uşă în uşă” pentru desemnarea liberalului care va încerca să câștige alegerile din 25 mai. Unul dintre candidaţi a încercat să devină cunoscut pe ultima sută de metri.

Marele protest al bugetarilor s-a amanat

Marele miting sindical anunțat pentru 2 aprilie s-a terminat înainte de a începe. Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) anunță amânarea acestuia, după ce a fost convocată la discuții cu ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea. La Timișoara ar fi trebuit să vină protestatari din cinci județe.

Oficial: Arthur Ursu s-a reintors la sefia OCPI Timis

Marius Arthur Ursu este de luni, oficial, noul şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Timiş (OCPI). El îl înlocuieşte în funcţie pe controversatul Marcel Torje, instalat şef interimar la Cadastru în iulie 2013. Torje nu a făcut prea mulți pureci la Cadastru, iar de la începutul săptămânii el nu mai figurează în noua organigramă a OCPI Timiş.

Tupeu maxim: „Ingerii Galbeni” cer soferilor sa-si asume raspunderea pentru ridicarea masinilor!

Vrei maşina înapoi, plătești peste 1.700 de lei, dar semnezi și o declaraţie pe proprie răspundere că nu-i dai în judecată! Este ultima găselniţă a firmei de tractări auto „Îngerii Galbeni”, care speră ca astfel să scape de orice probleme cu șoferii cărora le-a ridicat autovehiculele la Timişoara. „Îngerii” sunt pe cale să încaseze prima amendă de la municipalitate, după ce au ignorat, la două zile de la adoptare, o hotărâre de consiliu local.

Calatorie in Evul Mediu, la Bisericile Fortificate din Transilvania / FOTO

România este locul unde poţi întâlni cel mai neaşteptate bucurii. Fără să dăm o prea mare importanţă, trăim într-una din cele mai frumoase ţări ale Europei, din punct de vedere al peisajelor, al istoriei, al arhitecturii, al tradiţiilor. Şi fără îndoială, una dintre cele mai atractive zone este Transilvania.

Programul curateniei de primavara

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 24 martie – 8 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. Luni, echipele RETIM vor acționa în perimetrul Bd. L. Rebreanu (din Calea Martirilor în Calea Buziașului) – str. Venus – Calea Urseni – Zona Braytim – str. Muzicescu (până în Calea Urseni) – Calea

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că luni, între orele 8 și 15, va opri furnizarea apei calde, a apei reci hidrofor şi a încălzirii la PT 10A. Întreruperea este cauzată de executarea unor lucrări de automatizare. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc pe străzile A. Şaguna, Barbu Delavrancea şi Iorgovici.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Evlia Celebi, Eforia, Foerbach, Artiștilor (p), Piața Crucii (p), Calea Aradului (p), orele 9 – 15, Calea Aradului (p), orele 9 – 17; Darova (partea spre Sacoșu Mare), Lugoj – str.Bocșei (p), Liliacului, Nuferilor, Cernabora 1 și 2, orele 9 – 15; Bucovăț

Revansa lui „Tim” in fata lui Hagi

Prima victorie a lui Ioan Timofte în calitate de președinte de club a avut loc chiar în fața echipei patronate de Gheorghe Hagi. Trei puncte de aur pentru Timișoara, dar și o condamnare pentru Viitorul, echipă tot mai apropiată de Liga a II-a. Nu intru în amănuntele acestei partide, în care trebuie spus că Poli a fost ajutată cumva și de noroc, și de arbitru.

Top