Cand se termina norocul, nici Nuno Claro nu mai e de ajuns

Cu antrenorul Aurel Șunda în tribune, suspendat, și cu doi jucători mai puțin pe teren, eliminați, ACS Poli a venit de la Botoșani fără niciun punct. Timișorenii s-au trezit prea târziu, abia după ce gazdele au deschis scorul, au avut un gol anulat și puteau primi un penalti pe final de meci. Unii ar putea spune că norocul din ultimele etape se cam termină.

fc botosani - acs poli

Niciun punct n-au reușit cei de la ACS Poli din cele două întâlniri cu FC Botoșani disputate în acest sezon. În tur, moldovenii turnau o găleată cu apă rece în capul timișorenilor, care avuseseră un început bun de campionat. La vremea respectivă, suporterii lui ACS visau frumos la locurile din partea superioară a clasamentului. Acum, orice meci poate face diferența între a rămâne în Liga I sau a juca anul viitor la matineu, în divizia secundă.

Moldovenii au început mai hotărât meciul, având o ocazie mare ratată în minutul 14, cu un corner după care au plimbat indecis mingea în careu, până care a fost blocată de Șeroni și Mera. Un minut mai târziu, au cerut lovitură de la 11 metri, după ce balonul trimis Verselis l-a lovit în mână pe Șeroni. În minutul 19, ACS Poli are prima fază, cu Trandu care a șutat slab o minge primită de Szekely. În minutul 21, timișorenii rămân în zece, după eliminarea lui Popovici, care a căzut peste un adversar, de lângă care încercase să „fure” un balon. În minutul 34, Szekely scapă singur spre poartă, dar trage pe lângă poartă. Gazdele trec la cârma jocului, dar dominarea nu este nici copioasă, nici cu rezultat pe tabelă. La pauză se intră 0-0, după o repriză slabă și puțin spectaculoasă.

Partea a doua a meciului a fost însă mai spectaculoasă. Gazdele revin ceva mai decise de la vestiare, iar în minutul 51 ACS Poli rămâne în nouă jucători de teren. Gorobsov l-a faultat pe Croitoru, același jucător peste care căzuse și Popovici, înainte să fie eliminat, și a văzut imediat roșu. Imediat, la oaspeți e trimis în teren Hasani, în locul lui Szekely, semn că, în inferioritate numerică, timișorenii s-ar fi mulțumit și cu un egal. N-a fost să fie, pentru că în minutul 57 Vașvari prinde un șut de zile mari de la 30 de metri, iar mingea s-a oprit direct la vinclu.

Timișorenii par groggy, astfel că, în minutul 64, Stojkov, de la FC Botoșani, bagă mingea în poartă de lângă bara laterală, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid. Câteva minute mai târziu, Nuno Claro și-a dovedit din nou clasa, scoțând incredibil o minge trimisă de Codoban, cu care era în fază de unul la unul. Jucătorii lui Aurel Șunda, aflat în tribune la Botoșani, s-au trezit parcă din pumni după acest moment, însă norocul pe care l-au avut în ultimele două partide s-a răzbunat de această dată. Cu un sfert de oră înainte de final, Șeroni marchează în poarta lui Lazar, dar reușita este anulată, deoarece, în faza anterioară, Hasani fusese semnalizat în ofsaid.

ACS Poli a alergat disperată după egalare pe final de meci și a luat cu asalt poarta lui Lazar. Așa cum însă nici ulciorul nu merge de multe ori la apă, și norocul are limitele lui. S-a văzut asta cât se poate de clar la una din ultimele faze, când unul dintre jucătorii Botoșaniului, același Croitoru, a respins cu mâna o minge din propriul careu. Timișorenii au cerut penalty, dar arbitrul Mircea Bîrșan a lăsat meciul să continue. S-a terminat 1-0 pentru FC Botoșani, la fel ca și în tur. Ambele combatante au acumulat același număr de puncte, 26, și sunt vecine de clasament: bănățenii pe 11, moldovenii pe 12. Și sunt numai patru puncte între ele și prima echipă aflată pe loc retrogradabil, Viitorul Voluntari. (sursa foto: www.gsp.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

NOROCUL ni l-a terminat arbitrul ! a spus: (martie 8th, 2014 at 16:40 )

Din pacate , de data asta norocul ni l-a terminat arbitrul! Doua eliminari,dupa doua faulturi de joc, gol anulat(fata de ale lor anulate, ca doar e totusi fotbal nu K1),penalty clar, hentz in careu clar! Asta-i romanica, au pe unul Sveitzer mana dreapta a lui ginica!

unul de pe Corso a spus: (martie 8th, 2014 at 16:43 )

Mie mi-a placut cum a jucat POLI ! A luptat mai mult, a alergat mai mult, a avut posesie,faze la poarta, faze pe poarta, ocazii de gol, a dat si gol,a combinat, de multe ori i-a depaSIT la viteza, s-au aparat bine. O surpriza placuta – POPARADU !

teo musante a spus: (martie 8th, 2014 at 17:06 )

Eliminari corecte ,goluri corect anulate ,11 m clar neacordat . Gol luat de un portar care e spectator de la 35 m dar apara penalty-uri . Joc de echipa mica cu ambitie dar la ciupeala si intrari de liga 4-a . Aparare de branza topita iar antrenor de 2 bani . Mera dreapta ? Trandu mijl stanga ? Poparadu si Boldea au fost in teren ? Scutaru s-a vazut doar cand a luat galben ca in aparare a fost doar Seroni . Rectific, in atac a fost…….tot Seroni . Rosenblum a fost STEWARD si a facut schimbari . Halal presedinte de club ……..

Desfintzatorul a spus: (martie 8th, 2014 at 17:52 )

Va astept la mine sa facem ce trebuia facut de mult.

bravo teo musante a spus: (martie 8th, 2014 at 18:30 )

Foarte buna si corectă analiza așezării jucătorilor în teren ! Nu poți juca cu Mera fundaș dreapta,deoarece nu poate participa la faza ofensivă;Trandu nu poate juca mijlocaş stânga sau vârf asa cum a fost folosit azi; Boldea nu este nici el de mijlocaş lateral;Acesti jucători îi folosești pe aceste posturi doar când nu ai nici o variantă pe acele posturi.Dacă îl ai pe Nanu mijlocaş stânga,de ce nu îl folosesti? Sau Ahmetovici? Numai că cel din urmă nu poate nici la judet să joace! Cred că Sunda este foarte vinovat de jocul echipei si nici cei de lângă el — secunzii – nu știu cum să îl corecteze în alcătuirea echipei si asezarea jucătorilor.Nu știu de ce l-a luat si pe balace la Botoșani,pentru al tine în tribună la 35 ani?Cred că totuși echipa arăta mult mai bine in retur ca asezare in teren si chiar vreau să vă exprimati o părere.

birlic a spus: (martie 8th, 2014 at 18:31 )

Nono a fost clar pe dinafara la gol ,sa mai stea un pic pe banca ,o fi obosit, sa mai apere si pustiul ,Sechei la fel ca Nuno ,TRandu si Poporadu au jucat si ei ,inclusiv Boldea ,vedeti de ce nu sa obsedvat ca avem 2 jucatori mai putin?Videaz Aurele vorba puiului de dac.

Chupacabra a spus: (martie 8th, 2014 at 18:58 )

Buna initiativa, proasta conducere, jucatori submediocrii, uriasa si serioasa obtiune la retrogradare = banul public cheltuit degeaba

teo musante a spus: (martie 8th, 2014 at 21:04 )

Mercy de aprecieri. Personal consider ca in ultimul mercato s-au adus 2-3 jucatori peste nivelul …….unor rezerve din lot dar noi aveam nevoie de 3-4 titulari . Morarjiu este singurul castig {jucator de nota 5 dar peste marovic sau nicola care erau de 3 si 4} . N Claro – Petrovic Mera Seroni Morarjiu – O Petre Trandu – Popovici Gorobsov Nanu – Szekely . L-am bagat pe Petrovic pe dreapta deoarece se apara mai bine decat Nohai sau Dobrosavlevic si la faze fixe ajuta centrul apararii mai bine ca Dobrosavlevic de ex . Boldea nu joaca nimic si e mai bine sa joace doar 25-30 min pe final . Din pacate echipa nu-i pregatita tactic iar mijlocul nostru e format din inchizatori fara veleitati ofensive .Apropo , cand am marcat ultima data 2 goluri intr-un meci ? Cred ca intr-o infrangere acasa Cand acasa joci cu un singur varf si vrei joc de contraatac ,atunci vei avea probleme mari cu echipe care vin sa joace la fel si stau la cutie . Exact asa va fi cu FC Brasov . Dar sa nu uitam ca Buga -Surdu sunt excelenti pe contraatac .

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 8th, 2014 at 21:06 )

ARBITRII ȘI -AU FĂCUT DATORIA! SA TERMINAT CU MIGRAȚIA ȘOLDOVENILOR ÎN BANAT!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE

@tm a spus: (martie 8th, 2014 at 22:20 )

da,chiar ia exprima-ti o parere.

SAM a spus: (martie 8th, 2014 at 22:23 )

poli a progresat nu numai mitici isi bat joc de ea

mircea_tm a spus: (martie 8th, 2014 at 22:36 )

Incep prin a subscrie partial la cele exprimate de Teo.
As adauga:
* avem fundas stanga, Morariu (sau cum s-o fi scriind…) creste, prinde curaj de la meci la meci; oricum, doua clase peste tot ce-am vazut pana acum pe partea asta (Nicola, etc)
* Scutaru a jucat in nota echipei, adica slab
* Sunda arata ca n-are treaba nici cu pedagogia: etapa trecuta a jucat pe dreapta cu Dobrosavlievici, care n-a fost rau; acuma, in loc sa-l incurajeze incepand tot cu el, incepe cu Mera, care in principiu n-are treaba cu postul asta, el fiind fundas central.
*cred ca e timpul unei schimbari de antrenor, Sunda n-are nicio treaba cu Liga 1 si cu pretentiile jocului de aici; echipa nu joaca nimic, nu are nicio idee tactica, nicio schema de joc, totul este la intamplare si noroc
* cat poate sa tina asta?
* nu sunt de acord cu aducerea lui Artimon, n-am nimic cu omul , dar ar insemna sa schimbam un mediocru cu un alt mediocru
* solutia este un antrenor care deja a confirmat, gen Grigoras; nu mai avem timp de experiente.
* Nu inteleg prezenta lui Boldea in primul 11 in ultimele doua etape, este „mana moarta”.
* idem Poparadu astazi
*n-am inteles schimbarea lui Szekely de astazi, era unul din putinii care mai tinea de minge si obtinea faulturi in jumatatea adversa… ma rog, poate a fost obosit.

Echipa are nevoie de un soc, acesta si ramanerea in Liga1 pot fi obtinute prin aducerea unui nou antrenor, cu „nume”.

pif a spus: (martie 8th, 2014 at 22:41 )

e clar ca Nuno are probleme cu suturile de la distanta. asta e al treilea gol incasat de la 30-35 m, doua au fost cu Petrosaniul. ma intreb cum poti antrena asa ceva? cineva spunea ca a fost un sut plasat in vinclu, eu l-am vazut pe centrul portii, venind de sus in jos, dar Nuno nu era acolo ci la 2 m in fata. asta se cheama o apreciere gresita a traiectoriei de sut si nu cred ca e antrenabila. deci ne vom mai intilni cu asta daca sint jucatori care au sut bun. in schimb la 11 m e imbatabil. daca nu-l tragi ca lumea, adica la 1m de bare si tare, ti-l prinde. nici asta nu o face oricine.

polistu a spus: (martie 9th, 2014 at 00:13 )

La Nuno Claro ia cam apus vremuriile , nu mai poate e prea ruginit . ar fi cazul sa mergem pe mana lui PAP , care sigur isi va face treaba cu brio , cum de fapt sia facuto de fiecare data cand a intrat in poarta , normal el trebuia sa fie titular dupa ce a aparat cu Cfr Cluj , dar Sunda cu Turcas nau avut curaj sal titularizeze pe copil in continuare ,, ca se pisa Nuno pe ei , toti il vedem pe Nuno ca aparat cateva lovituri de la 11 metri dar nam vazut cand nea ingropat , cu Astra , cu Panduri cu Chiajna si la Dinamo , la 4 – 0 sa dat lovit sa nu se faca de rusine ,,interesant a jucat tot turu accidentat [ intrun picior ] si la dinamo na mai putut ……

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 9th, 2014 at 01:16 )

ARBITRII NE-AU FĂCUT!NICI UN ȘOLDOVA NU MAI EMIGREAZĂ ÎN BANAT-TIMIȘOARA!YESSSSSSSS!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

pif a spus: (martie 9th, 2014 at 12:28 )

in lupta pentru evitarea retrogradarii, unde era clar ca ajungem in retur nu se joaca cu juniori, cum unii de aici de pe forum o tot tineau si nici cu alde Boldea si Popovici, pentru asta trebuiesc jucatori cu experienta, care insa nu au fost adusi. ca sa fim sinceri ei au fost ceruti si de Velcea si de Sunda. e nevoie de jucatori care joaca acum si aici si nu de sperante strategice, ce in caz de retrogradare vor fi prea scumpe, aici ma refer si la Kneeshow. trebuie contrazis Primarul, nu prea avem echipa pentru asta, ma refer la evitarea retrogradarii si asta din cauza strategiei “zgircite” si a modului de salarize care face din fotbalisti functionari publici. asta nu are nimic cu politica si cu banul public, sa fie clar. daca un smecher ca si Croitoru de la Botosani, iti minca un meci atit de important si tu joci cu Boldea aproape un meci intreg, asteptind ca el sa-si plaseze sutul de la semidistanta, atunci e cam clar despre ce e vorba. nu ca as avea ceva cu Boldea si Popovici, dar experienta pentru treaba asta evident lipseste. ceea ce la Popovici ma mira, pentru ca el a mai participat la showul asta si la Chiajna. bine ca Botosaniul, la capatul lumii, 17 ore cu trenul pina acolo, are experienta asta. sigur ca arbitrajul a fost clar de partea lor, dar in caz de retrogradare asta nu mai conteaza. vagul amatorism a dl. Primar cu sau fara Facebook e evident. pacat, pentru ca intentia de a avea o echipa in Liga 1 a fost sincera si sansele de a o avea si pastra in Liga 1 erau bune.

poli a spus: (martie 10th, 2014 at 12:49 )

toti dati in nuno claro daca nu era el erau vreo 10 puncte cel putin mai putine acum nu va amagiti toti dau in albitru nimeni nu spune ca si botosaniu a avut penalti in prima repriza santem penibili cu asa conducere asa antrenori tot la retrogradare de batem sant curios daca pierd cu brasovu ce o sa posteze domn primar o sa multumeasca conduceri antrenorilor si partidului mai bine sar interesa care este atmosfera la echipa nu la antrenori sau la conducere unde totu este ok ci la baieti care nui mai inghit pe antrenori si pe marele meneger

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top