Resuscitarea de la Chiajna: Poli lui Alexa a trecut de Viitorul lui Hagi

Antrenorul Dan Alexa a bifat prima victorie în Liga I în jocul susţinut de Poli Timişoara la Chiajna în faţa Viitorului patronat de Gheorghe Hagi. Cu o centrare care a dus la primul gol şi un gol, Nanu, mijlocaşul care acoperă flancul stâng al terenului la Poli, a făcut un joc excelent, contribuind decisiv pentru victoria în faţa Viitorului. Chiar dacă a primit gol, Nuno Claro, ca mai de fiecare dată, a avut câteva intervenţii excelente.

alexa

În goană după puncte, Viitorul şi Poli au intrat pe terenul de joc din Chiajna cu gândul la victorie. Dan Alexa a făcut mai multe modificări în primul „11” trimis pe teren, faţă de jocul cu FC Vaslui. Antrenorul lui Poli a înţeles că Ioan Mera poate fi doar o soluţie de avarie pe flancul drept al defensivei şi l-a mutat pe acesta în centrul apărării. Fundaş dreapta a fost preferat Belu Iordache, fotbalist care s-a remarcat pe acest post.

Într-un joc dominat de Viitorul, Poli a profitat din plin de naivitatea tinerilor jucători ai formaţiei patronate de Gheorghe Hagi. Cu un Szekely mai activ şi mai prezent în joc faţă de ultimele jocuri, Poli a pus probleme şi în atac. De altfel, Szekely a deschis scorul în minutul 19, după o excelentă centrare a lui Nanu. Tinerii fotbalişti ai Viitorului au forţat şi, în cele din urmă, tehnicul Băluţă a înscris pentru 1-1, scor consemnat la finalul primei reprize.

Repriza a doua a avut aceeaşi regie, cu Viitorul în atac şi cu Poli prudentă în defensivă. Până la urmă, tactica lui Alexa a dat roade după ce Nanu, cel mai bun jucător de pe teren, a înscris în urma unui contraatac. Înainte de faza golului, fotbaliştii Viitorului au acuzat neacordarea unei lovituri de pedeapsă la o intervenţie iresponsabilă în careu a lui Morariju la Băluţă. Poli a continuat să se apere până la finalul jocului. Retragerea era să-i coste pe timişoreni, dar Morariju a respins o dată cu capul un gol ca şi făcut, iar Nuno Claro a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni portari din Liga I. Poli bifează astfel al doilea succes în 2014, după victoria în fața lui Gaz Metan Mediaş, şi reuşeşte, în premieră pentru acest an, două goluri într-un joc. Poli are acum 29 de puncte și a ajuns pe locul 12.

Nuno Claro – Mera, Belu, Şeroni, Morariju – O. Petre, Gorobsov – Bărbuţ, Trandu, Nanu – Szkeley. Au mai intrat: Poparadu, Boldea şi Kneeshaw. (sursa foto: www.acspoli.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

29 comentarii pentru acest articol

POOOOOOOLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII a spus: (martie 29th, 2014 at 22:26 )

si totusi POOOOOOOOOLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 29th, 2014 at 22:27 )

JOC FOARTE SLAB 3 P EROICE! BRAVO POLI TIMIȘOARA!VICTORIE CU STEAUA ȘI VĂ IUBIM!
ALEX MAI SCHIMBĂ JOCUL NU MERGE!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Pantera MOV a spus: (martie 29th, 2014 at 23:27 )

Alexa are mare inclinatie spre antrenorat! Si-a dat seama imediat ca jocul unei echipe nu poate fi schimbat in cateva zile, mai ales cand presiunea punctelor e sfasietoare! Asa ca a ales sa jucam ce stim noi mai bine acum,dar cu mai multa incredere,mai buna atitudine si mai multa vointa!

POLI BLANCO a spus: (martie 29th, 2014 at 23:31 )

Avem fundas stanga si inca pe gratis! Unde sunt acum „specialistii” care decretau ca cu trialuri nu se realizeaza nimic? Se realizeaza, daca te pricepi! Daca nu te pricepi la fotbal, ca ei nu poti nimic oricum!

sa vina ste OAIA a spus: (martie 29th, 2014 at 23:37 )

sa vina ste OAIA

11m a spus: (martie 30th, 2014 at 00:10 )

si ce stim „noi”mai bine acum?

@11m si 12m si 13m a spus: (martie 30th, 2014 at 08:16 )

daca atat pricepi din fotbal lasa-ne,lasa-ne! Du-te la sah!

ORIUNDE,ORICAND,ORICUM = POLI ! a spus: (martie 30th, 2014 at 08:18 )

Oriunde,Oricand,Oricum=POLI !

man of the street a spus: (martie 30th, 2014 at 08:58 )

au resuscitat mortul

Obiectivul principal a spus: (martie 30th, 2014 at 10:54 )

niciunul nu ati observat ca obiectivul principal a fost bifat: AM MARCAT DOUA GOLURI !

@man of...... a spus: (martie 30th, 2014 at 10:55 )

bey mane, mortu’ esti tu !

CINE E MORTU'? a spus: (martie 30th, 2014 at 11:18 )

MORTU’ e chiar partidele politice cu care s-a inhaitat drukeria: taranestii si portocacalii !

Pif a spus: (martie 30th, 2014 at 11:45 )

3 puncte vitale si un meci jucat cu inima. la pretinsul 11 m nu as fi atit de sigur: in momentul cind Morariju era linga el era deja dramatic in aer. acelasi lucru i s-a intimplat lui Popovici la Chiajna. echipa lui Hagi este o echipa tipica de juniori talentati. dribleaza bine, dar lipsa de forma si experienta se vede clar. ma intreb cine o va salva iarasi ca anul trecut?

zoologistul a spus: (martie 30th, 2014 at 11:56 )

Broastele nu zboara peste noapte,ele trebuie invatate sa zboare!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 30th, 2014 at 12:14 )

ALEX! CU STEAUA 4-4-2!NU -L ȚINE IZOLAT PE SZEKELY!DACĂ VREI SĂ CÎȘTIGI! ȘI SĂ VEDEM FOTBAL!DEOCAMDATĂ POLI TIMIȘOARA NU JOACĂ NIMIC!VĂ FELICIT PENTRU VICTORIE BRAVO! DAR VREAU SĂ BATEȚI STEAUA!VICTORIE POLI TIMIȘOARA ÎN MECIUL CU STEAUA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

BANCUL cu STADIONUL a spus: (martie 30th, 2014 at 12:15 )

ultimul banc sustinut ca o mare gaselnita este cel cu :”stadioanele noi provoaca emulatie” si se marseaza pe chestia cu Ploiestiul! Acolo echipa a venit dupa cativa ani de ligi inferioare, fuzionata in C cu Teleajenul(vezi doamne Teleajenul e Petrolul, numai Recas nu e Poli….dar atata poate „presa” de azi…), dar la Cluj e stadion nou(ca un bunker e drept…) si U Cluj nu are nici jumatate din spectatorii pe care-i are POLI ! Iar la CFR mai vedem cati vin cand echipa e pe locul 9?!?

fan albviolet a spus: (martie 30th, 2014 at 13:04 )

timp de 2 ani am fost la meciurile lui ACS,insa nu stiu de ce nu am simtit nimic atunci cand pierdeau sau castigau.
Ieri am fost la Ghiroda si bucuria de a privi si a canta langa un teren de fotbal a revenit.
Fortza Timisoara.Obligatoriu inainte.

@fan albvijolet... a spus: (martie 30th, 2014 at 13:18 )

Du-te ” fanule” , du-te cine te tine?

@fan albvio......... a spus: (martie 30th, 2014 at 13:20 )

sunt din astia dornici sa strige pe la sate,daca totusi vreodata,candva, in anii care vor veni candva ajungeti macar in liga a II-a, atunci mai cheama si pe altii!

fan albviolet a spus: (martie 30th, 2014 at 13:59 )

Fortza Timisoara.
FOTBALUL FARA SPECTATORI ESTE MORT.m-as bucura sa vad stadionul Dan Paltinisanu din nou plin.din pcacate cu un joc ca al celor de la ACS este mai greu.pana la urma nu conteaza divizia in care joaca echipa ta ci placerea de a privi fotbalul.
Obligatoriu Inainte.

@fan albviolet a spus: (martie 30th, 2014 at 16:25 )

daca e placerea de a privi fotbal, atunci la TV sunt campionatele:englez,spaniol,italian,etc; dar e vorba sa-i vedem si pe ai nostri, dar nu sunt curios de cei care joaca prin judet, pentru cura de slabire si sanatate(desi bravo lor pt. asta…) dar daca tot pierd timpul sa ma uit, ma uit la ligile superioare,nu?

pt asta de mai sus a spus: (martie 30th, 2014 at 19:24 )

daca te uiti la TV la ai nostri atunci esti un suporter boem(ca sa nu zic chibit) daca mergi la stadion bravo tie.
Mie imi place sa privesc fotbalul live de pe stadion pt ca doar asa ma pot identifica cu o echipa,altfel pot spune ca sunt suporter Colo-Colo din Cile pt ca si pe aia ai vad la TV.
M-as bucura sa fie Dan Paltinisanu plin la fiecare meci,insa nu este asa,si ma intreb de ce?

@pt asta de mai sus a spus: (martie 30th, 2014 at 20:16 )

stadionul e gol si la U Cluj si e nou-gantz-gebirt, gol e la Giurgiu,Chiajna,CFR Cluj, va fi si la Ploiesti, daca zboara din CUPA, goale sunt si prin:Bulgaria,Polonia,Cehia,Slovacia,Slovenia,Bosnia,Croatia, iar mai nou si prin Italia unde de ex.Napoli si Cagliari aveau in C 50.000,iar acum in A abia au 20.000, dar poti sa verifici cum zici tu si in Chile,Peru,Columbia,Venezuela,Ecuador,etc,etc,etc Da, buna intrebare, oare de ce?

@pt asta de mai sus a spus: (martie 30th, 2014 at 20:17 )

apropos! Eu merge la meciuri pe DP , am si card si nu numai….

fan alviolet a spus: (martie 30th, 2014 at 22:53 )

scrie asta de mai sus ca stadioanele din Romania,Italia,etc sunt goale.
Problema e ca la Poli AEK sub 5000 de spectatori nu prea erau la meci,iar acum nu cred ca se strang mai mult de cateva sute…si ambele erau echipe importate… de ce oare?
Iar in liga a 4-a sunt minim 1000 de suporteri la fiecare meci…
oricum fiecare cu opinia lui,sunt multi pe net dar cateva sute pe stadion.
Obligatoriu inainte.

@fan albviolet a spus: (martie 30th, 2014 at 23:13 )

daca sunteti asa de multi la meciuri la asu, de ce va inghesuiti pe o arena de vreo 400 de locuri(„stiinta”0 si nu va mutati pe Dan Paltinisanu sa aveti loca ca lumea? Oare de ce ? Tu ce crezi? Ce nu pusca aici?

fan albviolet a spus: (martie 31st, 2014 at 11:12 )

nu pusca ca pe Paltinisanu joaca o echipa care teplictiseste cand te uiti la jocul ei.
eu unul am fost la multe meciuri ale lui ACS si chiar am simpatizat cu ei dar de fiecare data cand ma uit la un meci de-al lor nu simt nimic nu ma intereseaza daca pierd sau castiga nu am nici o emoltie.
Succes tuturor.

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 31st, 2014 at 19:14 )

SE ANUNȚĂ 15000 DE SPECTATORI PE DP! HAI POLI TIMIȘOARA VICTORIE SE POATE! YESSSSSSSS!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

mircea_tm a spus: (martie 31st, 2014 at 20:48 )

Un antrenor cu atitudine si determinare imprima aceleasi calitati echipei… cam asa am castigat, ce-i drept si cu noroc…felicitari Dan Alexa, hai Poli… tot asa!
Pana si Boldea, pe care eu l-am criticat mereu pentru lipsa de orizont, parca statea mai bine in teren, pe dreapta acolo l-a inlocuit pe Barbut (mana moarta din nou).
In fine, remarc formula de inceput a lui Poli, este cred cea mai buna echipa de aliniat la start…poate doar Popovici lipseste, in locul lui Barbut.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top