S-au trezit PDL-istii: Robu e un „manager dezastruos” pentru…. PNL-Poli!

Un consilier județean al PDL îl acuză pe primarul Nicolae Robu că și-a „tras” echipă de fotbal din bani publici. Sorin Cociobea spune că liberalul conduce echipa după bunul său plac și a relatat un episod tragic-comic, cu ACS Poli coborâtă în gară la 40 de kilometri de Botoșani și… uitată acolo. UPDATE: Robu consideră declarațiile lui Cociobea sunt niște „aberații”, dar admite că a fost greșeală să trimiți echipa cu trenul 700 de kilometri.

robu violet

În deplasarea de la Botoșani, ACS Poli a plecat cu trenul, într-o călătorie de 700 de kilometri. Jucătorii au coborât în halta Verești, la 40 de kilometri de destinație, și au rămas acolo… singuri. Finanțatorul echipei din Botoșani a trimis un autocar după ei, ducându-i la un restaurant din localitate, unde le-a oferit o masă din banii lui. Apoi, timișorenii au intrat direct pe terenul de joc. E un episod „bizar și negru” din istoria echipei timișorene, relatat, joi, de consilierul județean PDL Sorin Cociobea. „Am o întrebare către managerul Nicolae Robu: în ce țară trăim? Cum vă puteți bate joc de acești copii? Pe manageri nu-i vedem decât în avioane, iar pe jucătorii de la care cerem performanță îi trimitem cu trenul”, spune democrat-liberalul.

Acesta susține că schimbările petrecute la club în ultimele zile nu sunt relevante, ba chiar dimpotrivă. „Pe Florențiu Staicu, plătit din bani publici, îl facem vicepreședinte al Consiliului Director, din președinte. Pe Vali Velcea din director tehnic îl facem, la fel vicepreședinte. Eu cred că e o avansare. Managementul lui Robu este dezastruos. După un an și jumătate de Liga I, pe stadion sunt 500 spectatori, despre care eu cred ca sunt membri PNL”, mai spune consilierul județean.

Cociobea afirmă că, de fiecare dată, consilierii care votează bugetul pentru echipa de fotbal au fost puși în fața faptului împlinit, fără să li se ofere niciodată o explicație a modului în care sunt cheltuiți acești bani. Acesta a făcut o cerere pe Legea 544, către Consiliul Director al clubului, solicitând bilanțul si balanța contabilă pe 2013, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul trecut, plus previziuni pentru 2014. Cererea a fost depusă pe 10 martie, așa că democrat-liberalul așteaptă un răspuns. „Robu crede ca se pricepe la fotbal, dar nu se pricepe. Bojin nu se pricepe la fenomenul fotbalistic – amândoi au o vină pentru situația de la echipă. Trebuie să știm exact unde se duc banii. E o jucărie electorală care se va întoarce împotriva lui Robu, care trebuie mutat din sanctuarul lui de la primărie, să dea socoteală pentru cum se cheltuiesc banii”, a mai spus Sorin Cociobea. Conform acestuia, echipa ar trebui să se numească… PNL Poli.

UPDATE: Primarul Nicolae Robu n-a vrut inițial să discute despre declarațiile consilierului județean Sorin Cociobea. „O asemenea aberație nu merită să fie comentată de mine. N-am nicio legătură cu deplasarea, cu trenul, nu mă ocup eu de deplasarea echipei, am aflat și eu în ziua meciului că jucătorii au plecat cu trenul. Nu sunt conducătorul clubului, astea sunt detalii. A fost o prostie, după părerea mea, nu știu cum s-au gândit lucrurile, că se fac ceva economii și că jucătorii vor ajunge suficient de devreme acolo încât să fie odihniți. Chiar nu mă pot ocupa de lucruri de genul acesta. Oricum, consider că a fost o prostie aceasta decizie”, a spus, în cele din urmă, edilul.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

serios? a spus: (martie 20th, 2014 at 17:17 )

Cand echipa castiga, Robu isi asuma, face titlu de glorie din orice legat de Poli, cand isi bate joc de ei sau pierd, zice ca nu el hotaraste si nu el conduce!! Pai mai Robule, sclavule, chiar iti imaginezi ca suntem cu totii prosti?

Portocala supermega penibila ! a spus: (martie 20th, 2014 at 17:55 )

cand POLI era vicecampioana nationala, tocmai mega sefii portocalii popo viciu si ostafi ciu, au distruso si acum ei au tupeul sa vorbeasca de POLI si nici macar nu se spala pe dinti inainte? bey parpalacilor, ciocu mic si pasu’ mare ca vine electoratul peste voi!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (martie 20th, 2014 at 18:30 )

ROBU A CREAT ACS POLI! VOI RATAȚI PDL-ȘTI AȚI DISTRUS FOTBALUL ÎN BANAT! DECI SĂ O SU GE ȚI TOȚI OLD DESFIINȚAREA GUNOAIE POLITICE!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@Portocala supermega a spus: (martie 20th, 2014 at 18:41 )

fara sa fiu implicat politic in vreun fel, iti marturisesc ca esti un politruc imbecil. boule, POLI nu a fost niciodata campioana.

Pif a spus: (martie 20th, 2014 at 22:09 )

cum a fost o prostie si faptul de a nu scoate banii si a cumpara atacanti. bineinteles ca nici de asta nu se poate ocupa, dar banii nu-i da, ceea ce e totuna. o sa jucam in Liga 2 cu Alexa si Timofte cu tot.

la buci a spus: (martie 21st, 2014 at 07:26 )

sa ti-l f…t si pe robu si pe cociobea.doi homosecsuali

sory a spus: (martie 21st, 2014 at 10:38 )

dar totusi asta spune adevaru.Si aia au fost hoti dar si astia la fel .CIT VA MAI LASATI MINTITI SI ANIPULATI,DE CE NU AU FOST DEMISI IMEDIAT ATUNCI CEI RESPONSABILI?

sory a spus: (martie 21st, 2014 at 10:40 )

PE POLI A DISTRUSO IANCU EL A FACUT EL A FACUT DATORIILE IMBECILILOR .IANCU SI CHIVO.DE FAPT POLI A FOST DISTRUSA DE BOIT IMPREUNA CU ACEI MEMBRII FONDATORI .DE ATUNCI TOTUL A MERS PROST ODATA CE BOIT A PRELUAT PALMARWESUL.CUM A AJUNS ECHIPA LA ZAMBON?

DAN a spus: (martie 21st, 2014 at 10:41 )

PE POLI A DISTRUSO IANCU EL A FACUT EL A FACUT DATORIILE IMBECILILOR .IANCU SI CHIVO.DE FAPT POLI A FOST DISTRUSA DE BOIT IMPREUNA CU ACEI MEMBRII FONDATORI .DE ATUNCI TOTUL A MERS PROST ODATA CE BOIT A PRELUAT PALMARWESUL.CUM A AJUNS ECHIPA LA ZAMBON?

DAN a spus: (martie 21st, 2014 at 10:41 )

PE POLI A DISTRUSO IANCU EL A FACUT EL A FACUT DATORIILE .IANCU SI CHIVO.DE FAPT POLI A FOST DISTRUSA DE BOIT IMPREUNA CU ACEI MEMBRII FONDATORI .DE ATUNCI TOTUL A MERS PROST ODATA CE BOIT A PRELUAT PALMARWESUL.CUM A AJUNS ECHIPA LA ZAMBON?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto

În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Top