Arhiva pentru luna: mai 2014

CS Ghiroda castiga pe teren Liga a IV-a, dar AJF decide cine merge la barajul de promovare!

Ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş a decis câştigătoarea pe teren a seriei, CS Ghiroda. Politehnica Timişoara, principala urmăritoare, a câştigat la scor (6-0) pe terenul celor de la Unirea Sânnicolau Mare, iar CS Ghiroda s-a impus în deplasarea de la Racoviţa după un joc nerecomandat cardiacilor. Chiar dacă CS Ghiroda a câştigat pe teren seria Ligii a IV-a Timiş, echipa care va participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a va fi desemnată după întrunirea Comisiei de Disciplină a AJF Timiş.

„cu.podu” a strans 80.000 de pet-uri si are nevoie de inca pe atat

Timișorenii au reușit să adune aproape 80.000 de pet-uri, pentru construirea celui mai mare pod de acest gen din lume. Ei au depășit deja recordul mondial în materie de colectare, dar, pentru ca podul să fie cu adevărat impresionant, e nevoie de încă pe atât. În aceste condiții, perioada de colectare a pet-urilor a fost prelungită până în 20 iunie.

Primarul Robu atoatestiutorul sau drumul scurt spre „faliment”

Înainte de 1989 trăia în România un „geniu carpatin” care le știa pe toate. Dar absolut toate! Dădea „indicații prețioase” la toată lumea și – culmea! – era și ascultat. Astfel, pe scriitori îi învăța să scrie de la stânga spre dreapta și de sus în jos, pe medici să se spele pe mâini înainte de operații, pe țărani să semene întâi, iar apoi să recolteze. Cu puține excepții, acel tip de regim, acel mod de organizare cu un tătuc atoateștiutor în fruntea statului și-a trăit falimentul moral, economic, social și de orice natură în urmă cu mai bine de două decenii.

Reteta veche din Banat: Supa de lapte / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Rețeta de supă de lapte provine din comuna Brebu Nou și a fost obținută cu sprijinul prof. dr. Mircea Rusnac.

Angajatul-minune: un singur om are grija de toboganele si caruselul din Parcul Copiilor!

O singură persoană are grijă în acest moment de… Parcul Copiilor! Teoretic, pentru că, practic, este omenește imposibil să întreții de unul singur toate jocurile din parc. Primaria caută acum cea mai bună variantă și are de ales între o nouă licitație sau includerea într-un contract deja existent.

Cristian Busoi (

Busoi vrea spital regional la Timisoara si cere sprijinul Dacianei Sarbu si al Mariei Grapini

Pentru unii liberali, Timișoara pare să fie… buricul pământului. Europarlamentarul Cristian Bușoi susține că orașul de pe Bega trebuie să aibă un spital regional de urgență nou-nouț, acesta fiind unul dintre obiectivele sale pentru noua legislatură. Cu patru luni în urmă, un alt liberal, deputatul Horia Cristian, susținea că o astfel de unitate sanitară nu este necesară.

Fara vinovati: 100.000 de euro de la clanul Carpaci, nerecuperati intr-un an de primarie / FOTO

Angajații primăriei nu au fost în stare să recupereze, într-un an, niciun cent din datoria de 100.000 de euro pe care o are de plătit clanul Cârpaci pentru că a făcut modificări la clădirea de pe str. Eminescu 6. Viceprimarul Traian Stoia a făcut această constatare, după ce a Poliția i-a cerut mai multe documente referitoare la unele imobile din Timișoara, printre care și acesta. Totuși, nu poate indica un vinovat.

Jichici: E prematur sa vorbim despre noi majoritati in CL Timisoara

Liberalii nu cred că vor avea viață grea în Consiliul Local Timișoara, după demararea oficială a discuțiilor cu PDL. Vicepreședintele PNL Timișoara, Ciprian Jichici, consilier local, e convins că proiectele orașului vor prima în fața intereselor politice. Totuși, el lasă o portiță deschisă și spune că eventualele discuții despre formarea unei alte majorități vor fi anunțate de președintele filialei, Nicolae Robu, aflat momentan în Asia.

Doi deputati PDL si presedintele filialei Timis, audiati de DNA

Deputaţii PDL Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, dar și preşedintele filialei judeţene, Constantin Ostaficiuc, au fost audiaţi vineri de procurorii DNA Timişoara. Cei trei sunt cercetaţi într-un dosar care vizează închirierea anumitor spaţii comerciale de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. Sămărtinean este acuzat că ar fi închiriat, în vremea când era director la aeroport mai multe spaţii comerciale, către vărul lui Alin Popoviciu, Cristian Iga. Sub preţul pieţei, susţin procurorii DNA.

Academia de fotbal Titu Bojin

Din Zanzibar și până-n Kamchatka, din Nicaragua și până-n insulele Guam, clar, toată, dar toată lumea știe că Titu Bojin habar nu are de fotbal. Lemn, nu alta. Nici n-ar avea cum să le știe pe toate, de la diguri, zootehnie și până la managementul politic al PSD Timiș. Pentru asta există consilieri și tare curios sunt cine vorbește prin gura lui Titu Bojin când președintele CJT cere schimbarea cuplului Timofte-Alexa la conducerea lui ACS Poli.

Culmea penibilului: Din Asia, Robu face treaba Politiei Locale!

Primarul Nicolae Robu stă cu ochii pe pasajul Michelangelo chiar și din… Extremul Orient! Pentru a doua zi la rând, Poliția Locală anunță, absolut incredibil, că dă amenzi în urma unor dispoziții date de edilul aflat la mii de kilometri de casă! Dacă joi a fost vorba de o tabără ilegală din zona Ion Ionescu de la Brad, vineri a venit rândul unui șofer care a trecut cu mașina prin zona Michelangelo.

Top