Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul retragerii lui FC Chisoda din Liga a IV-a!

Alin Rus, preşedintele lui FC Chişoda, nu a ajuns la timp la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, pentru a depune actele de retragere a echipei din Liga a IV-a. Întrunită înainte de sosirea lui Rus, Comisia de Disciplină a AJF Timiş, din care fac parte Sorin Sunea, Aurel Bobu, Traian Dejeu, Ionel Bungău şi Nicolae Tanasoglu, a luat mai multe hotărâri împotriva echipei din comuna Giroc.

minge

Dacă Alin Rus ajungea înainte de întrunirea Comisiei de Disciplină cu cererea de retragere, conducerea AJF era obligată să o accepte, ceea ce presupunea că FC Chişoda urma să piardă la masa verde toate jocurile din retur. În aceste condiții, Politehnica Timişoara ar fi trecut în fruntea clasamentului, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului. „Alin Rus a ajuns după şedinţa Comisiei de Disciplină la AJF, comisie care a decis că FC Chişoda, pentru neprezentarea la jocul de pe teren propriu cu «Marcel Băban» Jimbolia, va pierde la masa verde, cu 3-0. De asemenea, clubul a fost amendat cu 500 de lei, a fost penalizat cu trei puncte şi va trebui să suporte neprogramarea pentru un joc, conform regulamentului în vigoare. Dacă sunt nemulţumiţi, pot face apel sau pot merge până la nivelul Federaţiei Române de Fotbal. Dacă situaţia rămâne neschimbată, FC Chişoda urmează să mai piardă un joc la masa verde cu 3-0, celelalte rezultate din retur urmând să rămână neschimbate”, ne-a precizat sursa noastră din cadrul AJF Timiş. Se pare că întârzierea lui Rus cu solicitarea de retragere a echipei din Liga a IV-a nu a fost întâmplătoare, acesta fiind convins de suporterii Politehnicii Timişoara, care nu au vrut să se creeze nicio suspiciune legată de avantajul pe care echipa lor îl primea în cazul retragerii Chişodei.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

Dragos S. a spus: (mai 29th, 2014 at 19:07 )

Daca suporterii s-au implicat si au intervenit la Chisoda sa nu se retraga merita tot respectul din lume. Opromovare se obtine pe teren. Bravo voua, meritati tot respectul!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 29th, 2014 at 19:40 )

ASU NU ESTE POLI TIMIȘOARA ȘI NU VA FI NICIODATĂ-!!CHIAR DACĂ PROMOVEAZĂ NU SE ÎNTÎMPLĂ NIMIC TOT NEDEREPȚI RĂMÎN! ANUL TRECUT AU PROMOVAT PE UȘA DIN SPATE ȘI ASTA NU SE UITĂ ȘI IARTĂ NICIODATĂ!

ino the perfect spirit of shit a spus: (mai 29th, 2014 at 20:19 )

esti si disperat si obsedat

Psihopatu a spus: (mai 29th, 2014 at 21:09 )

Asa-i si nebuna de ma-sa, toata ziua umbla de nebuna pe centura, disperata si obsedata dupa soferii turci

Din Chisoda a spus: (mai 29th, 2014 at 22:07 )

Asta cum că întârzierea nu ar fi întâmplătoare la intervenția suporterilor lui ASU POLI,de a depune cererea de retragere,este vrăjeală de amator total.Suporterii lui Asu Poli sunt de apreciat pentru spectacolul pe care îl fac,dar ei nu au treabă cu Rusu de la Chisoda.Ăla de la Chisida,mare președinte,a păpat banii,nu a dat nimic la jucători si acum face pe victima.JENANT!!!

SHOCK!!! EXPLOZIV!!! a spus: (mai 29th, 2014 at 22:55 )

suporterii de la asu l-au confundat pe Rusu de la Chisoda, cu Rusu de la Casa Rusu si i-au dat banii, asa ca astia se retrag si nu vor mai fi sponsori la ax !!!!! E vorba de o suma cu multe-multe zerouri!

MINCIUNI - MINCIUNI a spus: (mai 29th, 2014 at 22:58 )

Chisoda nu s-a prezentat la Jimbolia, deoarece la casele de pariuri din Asia, s-a pariat enorm pe ei

drukeria-membridepartid a spus: (mai 29th, 2014 at 23:56 )

@pshopatu&co.
adevaratii disperati si obsedati sunt cei care au mazgalit aprope toate zidurile si cladirile orasului cu mesaje de tip steaua si dinamo! probabil mamele celor care au mazgalit orasul umbla pe centura, ale celor care indemnau autoritatile sa nu salveze licenta!

anonim a spus: (mai 30th, 2014 at 08:29 )

Nici asu nu e Poli . Simplu !

Noni a spus: (mai 30th, 2014 at 09:14 )

Druckerii ASU se lauda ca ei au infintat ASU…pe dracu Robu a infintat-o! Mai mult a si pomovat-o di liga 6 in liga 5. Apoi a fost sustinuta de druckerii….ASU u are nici o legatura cu Poli…si nu a promovat pe merit nici din liga 5 in liga 4 si se pare ca nici din liga 4 in liga 3 nu vor promova pe merit.

sss a spus: (mai 30th, 2014 at 09:36 )

Poate totusi acesti suporteri se implica prea mult in prea multe lucruri… daca esti suporter poate ar fi bine sa iti susti echipa si sa nu tot ai atitea comentarii despre cine ar trebui sa faca si ce sa faca, sa spui tu ce consideri ca ar fi bine sa faca si cum sa faca.

Sebastian Novovici si minciunile sale a spus: (mai 30th, 2014 at 10:09 )

Sa nu crada cineva ca liderii de la druckeria nu sunt implicati. Sunt implicati si inca la cel mai mare nivel in cazul de fata. Totul este calculat minutios.
Iata ce spune Novovici in Fotbal Vest despre retragerea Chisodei: Nu stiu ce presiuni se fac si asupra cui, dar un lucru e cert, nu suntem de acord sa promovam in acest fel. Nu e corect, nu e normal, nu are nicio logica!
Peste numai cateva zile, acelasi Novovici isi schimba radical discursul in publicatia online sport9.ro: Mergem înainte. Dacă se retrage Chișoda și regulamentul spune că noi trecem pe primul loc, vom merge la baraj. Participarea nu am putea să o refuzăm, concluzia la care s-a ajuns e că nu e vina noastră și nu avem ce face.
Sebastian Novovici, ca om care merge la meciurile lui ASU, vreau sa te intreb daca ne iei la misto pe cei care chiar dorim ca echipa noastra de suflet sa nu apeleze la astfel de smecherii. E cumva echipa ta si a celorlalti lideri ai galeriei si noi nu stim? Suntem doar masa de manevra pentru voi? Un singur lucru ar trebui sa stii, nu suntem bas toti atat de naivi si chiar prosti cum crezi tu. Prin astfel de metode nu faci decat sa patezi ceea ce ne-am chinuit sa construim in ultimii doi ani. Sa-ti fie rusine! Hai Poli!

Xmadrura a spus: (mai 30th, 2014 at 11:40 )

Eu sunt neutru..dar astia cu merit/nemerit promovarea in liga 4 din 5 is pe langa. Is documente la federatie..echipele care aveau intaietate sa promoveze nu indeplineau conditiile/nu avea pur si simplu bani pt sustinere..la nivelele acestea multi joaca fara niciun ban, ba mai mult isi platesc deplasarile. O deplasare de la Timisoara la Sanicolau implica bani si timp (majoritatea lucreaza in alta parte)..aici e problema. Si atunci..ce vina are ASU?! Despre liga 3 din 4 vb cand e cazul.

Suporter vechi a spus: (mai 30th, 2014 at 11:40 )

@Sebastgian…
pe http://www.sport9.ro am vazut declaratia lu mihalcea, dar in fotbal vest nu am apucat sa citesc ce a scris fiindca nu l-am cumparat saptamana asta. vad ca aia de pe site e asa cum ai scris. daca si aia din fotbal vest e la fel avem o problema cam mare si astept lamuriri de la mihalcea la urmatoarele intalniri. mi se pare bataie de joc daca e adevarat. eu inca mai sper sa nu fie asa.

Ino se Sasu Cu Bradu a spus: (mai 30th, 2014 at 13:42 )

Recasenii de mai sus care fac pe polistii sunt mai penibili ca patronul lor, Nee Cky Sla Vee, aflat in vizita in Republica Populara Vietnam. Parca-s Ino si Bradu rupti de beti pe marginea santului

@Ino se Sasu Cu Bradu a spus: (mai 30th, 2014 at 14:42 )

De la Recas e ma-ta, nu eu, nesimtitule. Daca te dai mare polist sa spui cine esti cand ne intalnim dupa meciul de la Sannicolau si iti voi explica cum sta treaba. Am ajuns sa fim obligati sa gandim toti la fel?

Pompistul funebrist a spus: (mai 30th, 2014 at 15:22 )

Oare cand se prabuseste jucaria primarului celor care au bagat botul le va fi rusine si se vor intoarce la Poli cu coada intre picioare? Sau vor fura ghiroda, si ei tot acs is, numai buni de facut o noua Poli si mai Poli decat toate.

@Pompistul funebrist a spus: (mai 30th, 2014 at 15:50 )

Cum sa se intoarca oamenii la Poli, cand adevarata Poli a murit. Nicolae Robu, primarul zbanghiu, gandeste identic cu zbanghii din galerie. Singura diferenta e ca fiecare spune despre echipa intr-un fel. Robu spune ACS e cea mai Poli din 1990 pana in prezent, iar zbanghii ceilalti spun Poli suntem noi. Cineva ar trebui sa le spuna ca Poli a murit. Ma refer la adevrata Poli.

Decembrie 89 a spus: (mai 30th, 2014 at 17:41 )

La o privire mai atenta, deduc ca totul este o diversiune ordinara a celor de la druckeria. Vorbesc de capeteniile druckeriei, nu de prostime, ca aia e masa de manevra. Oare ce parere are mister Paul Codrea despre aceste intamplari ordinare, care nu au nici cea mai mica legatura cu fotbalul. Sper sa nu sara slugile de serviciu de la druckeria (am vrut sa scriu druckeria cu carctere mai mici, dar nu am gasit) de cur in sus si sa-mi spuna cat de antipolist sunt. Tin sa-i anunt ca merg la jocurile lui Poli de la mijlocul anilor 70.

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (mai 31st, 2014 at 01:53 )

POLI TIMIȘOARA ESTE UN NUME! ȘI TREBUIE SUSȚINUT DACĂ MERITĂ!ȘI DACĂ MERITĂ TIMIȘOARA ÎL V -A SUSȚINE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Unul neutru a spus: (mai 31st, 2014 at 09:01 )

situatia sta in felul urmator: cei de la druckeria spun ca nu au nicio treaba cu smenul retragerii alora de la chisoda. pana aici toate bune si frumoase. aceiasi de la druckeria spun ca au insistat pe langa aia de la chisoda sa le plateasca organizarea jocului cu jimbolia si deplasarea de la gataia. din nou suna frumos. lucrurile nu stau chiar asa, pentru ca dintre oamenii influenti din druckeria nu a mers niciunul sa insiste pe langa conducerea chisodei sa se prezinte la ultimele doua jocuri. de fapt, ei au insistat pe langa echipa lui alin rus, prezent la ultimul joc al asu de pe teren propriu, sa se retraga! este o regie fenomenala care i-ar face invidiosi si pe creeatorii cooperativei, aceiasi impotriva careia parintii mucosilor din druckeria au scandat toata viata lor. cireasa de pe tort va fi pusa cand membrii druckeria vor face revolutie pentru interpretarea regulamentului de organizare competitionala in favoarea lor, ceea ce anuleaza din fasa ce spuneau ei pana acum. am vazut mai sus un comentariu in care erau redate doua declaratii ale unui ins pe nume novovici pe care le-am citit si eu. chiar nimeni din druckeria (ma refer la cei mai in varsta si cu coloana) nu sesizeaza blatul ordinar conceput de asu cu chisoda?

widoqq a spus: (iunie 1st, 2014 at 22:13 )

O echipa cu pretentii,galerie si antrenor cu staif ar trebui sa promoveze detasat ,cel putin la nivelul asta. E clar ca ceva nu este in regula.Se pare ca pretentiile is mai mari ca posibilitatile. Ceva trebuie facut.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Top