Druckeria, anexa PSD Timis. De ce tace Brancovan?

Am tot scris și în acest colț de ziar, au scris și colegi de-ai mei. Și anume că frumoasa galerie a lui ASU Poli este manipulată politic la modul ordinar de câțiva șmecheri care profită de naivitatea celor care iubesc cu adevărat echipa. Vai!, și câte înjurături, chiar amenințări ne-am atras din partea celor din Druckerie. Că ei n-au nici cea mai mică legătura cu politica, că ei sunt moralitatea întruchipată și, dacă mai scapă câte unul la vălăul cu bere și apoi dă cu pumnul, sunt doar chestiuni izolate.

druckeria

Iată că acum s-a dovedit că am avut dreptate. Liderul Druckeriei Bogdan Herzog e pe cale să ajungă viceprimar, sprijniit de PSD și… PP-DD. Ieșind în evidență doar prin admirația declarat față de Vladimir Putin, acest Herzog și-a construit cariera politică pe spatele Druckeriei. Fără Druckeria și fără „Justice for Poli” era și azi un nimeni, eventual un rândaș pe moșia fraților Cristescu. Însă pe spatele celor din galerie, cu sprijinul involuntar al suporterilor manipulați, s-a ajuns viceprimar. Lucrurile sunt extrem de clare din acest punct de vedere și n-are rost să merg mai departe.

Pe de altă parte, mi se pare suspectă tăcerea lui Cristi Brâncovan, cel care se autodescria mare democrat și anti-PSD-ist. I-o fi plăcând situația sau îi e jenă să descrie butoiul cu rahat în care a intrat? Sincer vorbind, chiar dacă de cele mai multe ori nu sunt de acord cu el, apreciez la Brâncovan acuratețea în scris, limbajul curat, fără înjurături de peluză și o anume consecvență logică. M-a amuzat teribil când, din poziția de autodeclarat partizan al partidelor de dreapta, încerca să demonstreze că deBanat ar fi un oficios al PSD. Chiar așa? Dar cum rămâne cu liderul vostru uns de PSD viceprimar? Cu ajutorul ciudaților din PP-DD. Hai, Brâncovane, hai că poți să dai o explicație!

Și încă ceva. Dacă tot a ajuns liderul Druckeriei viceprimar, oare n-ar fi bine să-și pună oamenii să curețe orașul de mâzgăliturile cu „AC Recaș nu e Poli”? Și eventual înlocuite cu inscripții gen „Druckeria votează PSD”. Sau „Druckeria știe: Ponta președinte!”. Și niscaiva portrete cu Tovarășul Ion Iliescu… Că nu degeaba au murit unii la Revoluție!

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

@brancovan a spus: (iunie 5th, 2014 at 16:28 )

P.S. Asteptam o explicatie de la brancovan cristian ,daca are curajul sa ne explice asa frumos si stiintific cum o face el si anume: ce cauta de cateva zile in biroul sefului AJF Danut Lata….????????? vrem adevarul si numai adevarul….

drukeria-membridepartid a spus: (iunie 5th, 2014 at 16:35 )

sefii de galerie ultrasi politici!…hmm! asta-i timisoara sau korea de nord?!

psd a spus: (iunie 5th, 2014 at 16:51 )

Inscriptia respectiva va fi stearsa in curand, ea nu va mai avea nici un rost deoarece, in curand ac recas va redeveni Ac Recas.
Ps
vrem sa-i multumim debanatului deoarece si ei au contribuit la cucerirea Timisoarei de catre noi, inca de acum doi ani. Ne-au oferit tot sprijinul, iar noi am fost generosi. Ino si acum mai bea din banii nostri

drukeria-membridepartid a spus: (iunie 5th, 2014 at 16:57 )

dupa cum a putut vedea toata lumea care a fost la meciul din cupa, in galeria ‘celebra’ erau numai pustani, pana-n clasa 12-a si o mana de indivizi angrenati politic care-i manipulau!
pusti habar n-au de nimic, cei care inteleg situatia nu mai vin in galerie! pustani habar n-au de legaturile politice ale smecherilor manipulatori, nici nu poti discuta cu pustii de liceu din galerie ei nu inteleg nimic, nu au argumente, li s-a inoculat faza cu ‘ac recas nu e poli’ ,ei nu inteleg ce are lumea cu ei, ei nu inteleg cum sta treaba cu politica cu interesele politice, ei nu inteleg ca poli aceea care elimina sahtior a fost lichidata la cererea sefilor lor si ca ei au fost directionati spre asu, ei nu stiau nici de comferintele de presa si intalnirile sefilor din drukeria care s-au desfasurat numai in birturile lui herzog, etc… daca incerci sa-i explici vre-unui pusti lucrurile astea se uita mirat la tine (ca vitelul la poarta noua) nu intelege nimic!

Noni a spus: (iunie 5th, 2014 at 16:59 )

Bun articol dar nu sunt deacord ca Brancovan are logica in ce spune…de multe ori a cam ocolit logica….eu apreciez la el ca isi asuma ce spune si ca stie multe legate de fotbal…dar rotitele lui din pacate nu merg chiar bine… pacat de suporterii aceia inimosi care se lasa dusi de val si nu isi dau sema ca valu ii duce in bratele Cristestilor si la genunchii lui Ponta…

druckeria magaria a spus: (iunie 5th, 2014 at 17:53 )

Morcovan si Druckeria invata cantece de partid. Vor canta la congresul PSD din toamna.

druckeria pesedista a spus: (iunie 5th, 2014 at 18:37 )

brancovan asteapta faxuri ca nu stie sa raspunda singur la ceva atat de evident

Druckeria & PSD=Love

pntcdaripasecu a spus: (iunie 5th, 2014 at 19:17 )

herzog e evreu. e fiu de securist. tatal lui a fost sef la radio pe vremea impuscatului. adica, securist de propaganda. el e membru pntcd pt ca a fost infiltrat acolo. s-a intalnit in interese cu fiul primarului ciuhandu. un afacerist veros, fara scrupule. din triada mai face parte ginerele lui motica, alt ofiter acoperit. alt infiltrat in pntcd , marius carceie. filiera e inchisa de batranul ciuhandu, vesnicul amic al psd.

druckerul pesedist a spus: (iunie 5th, 2014 at 19:40 )

ce pu la mea mai e de zis si explicat?ce nu e clar?

cicalacacichicea a spus: (iunie 5th, 2014 at 20:26 )

Sincer o sa ajung sa il compatimesc pe brancovan,la cat am dat in el ca in hotii de cai . Acum trebuie sa il itelegem si pe el e totusi meseria lui din asta castiga si el o paine de mancat , isi mai duce prietena in excursii isi alimenteaza masinuta si achita facturile la net si telefonie.Sper ca in curand o sa il vada cine trebuie si ai ofera un job mai stabil si lipsit de stres ca saracu a facut cocoasa de la cate i-am aruncat in carca….:))))

membru drukeria a spus: (iunie 5th, 2014 at 21:58 )

Suntem aici,
Vom fi mereu,
Cu comuniștii la bine
Si la greu.

antirob a spus: (iunie 6th, 2014 at 00:19 )

Tovarase ziarist de sub terasa,
Prin prezenta doresc sa va informez urmatoarele :
– Persoana la care faceti referire nu face parte din conducerea Druckeriei.
– Nici una din persoanele din conducerea Druckeriei nu sunt membrii ai vreunei grupari politice ( lucru verificabil de toti ziaristii neplatiti de Primarie via RATT)
– Calitatea de membrii Druckeria o au mai multe persoane si personalitati inclusiv cel mai iubit vietnamez al Timisoarei, maria sa Nicolae patronul RATT si implicit al dvs.
– Un articol de o asemenea factura putea fi scris si de Jean Claude Vatmanul tramvaiului unu.
– cat despre comentarii…din surse credibile stiu ca dvs va comentati articolele cu diverse nickuri …ceea ce este adevarat (nici in Tzara de Foc nu trebuie sa mergi ca sa stii ca ea exista,nu?)
– Contrar aparentelor, acesta nu este un articol scris la comanda…pare mai degraba scris de frica iminentelor concedieri de la RATT care pot sa va faca sa luati in primire job-ul care-l stiti cel mai bine si anume de ajutor de franar part-time.

adica a spus: (iunie 6th, 2014 at 03:06 )

adica.. psd ie dumnezeu pe pamant si asu ie fecioara maria

obositu a spus: (iunie 6th, 2014 at 09:32 )

ce devreme se culca Cristi Morcovan de la un timp

radu a spus: (iunie 6th, 2014 at 10:58 )

Aflu cu uimire că d-l Brancovan are treabă! Treaba mare, cumva?

Lenin, Stalin si cu Herzog a spus: (iunie 6th, 2014 at 14:57 )

Ce de cacat va facurati! Ati ramas si in Liga a IV-a ;i v-ati deconspirat ca sunteti slugi la comunisti. Sunteti penibili, slugi bolsevice!

ExtremePower a spus: (iunie 6th, 2014 at 16:39 )

Brancovene vb aici in gatul ma-ti ca daca asa stau lucrurile de zidesc in zidul de la Popa Sapca! Ce treaba ai avut? Tu furai si in deplasari banii pe transport..vorbeste acum nu ma face nebun!!! CE SE INTAMPLA?!?!

Victor Viorel a spus: (iunie 6th, 2014 at 18:56 )

brancovane fa-ti repede o clisma ca venim

ala a spus: (iunie 9th, 2014 at 15:13 )

Dragi comentatori sau draga comentator sub mai multe nickuri:)) : nu va agitati ca oricum voi nu existati. Peste 50 de ani nu va conta ca promoveaza anul acesta sau anul viitor sau peste 5 ani, Poli va fi sus pentru ca are lume ce o iubeste. Ghiroda promoveaza iar peste 2 ani se desfiinteaza! asta e fotbalul care va place

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Top