Arhiva pentru luna: august 2014

Traseismul politic ii lasa reci pe timisoreni: protest in trei

Traseismul politic ii lasa reci pe timisoreni: protest in trei

Protestul „Spune NU traseismului politic” i-a lăsat reci pe timișoreni. Protestul pus la cale pe Facebook, împotriva ordonanței care permite primarilor, consilierilor locali și consilierilor județeni să migreze dintr-un partid în altul, fără a-și pierde funcțiile, a adunat în Piața Victoriei, la început, fix trei persoane. Și o pancartă.

Festivalul Bega Bulevard revine la Timişoara

Bega Bulevard, la editia a saptea, cu Made in TM, Taxi si… ratuste / PROGRAM

A șaptea ediție a Festivalul Bega Bulevard va colora, din nou, malurile canalului în primul weekend din septembrie. Vor fi trei zile de concerte, spectacole și multe activități interesante, destinate celor mici și mari. Pe scenă vor urca artiști din proiectul Made in TM, inclusiv Blazzaj și Cargo, dar și trupa Taxi. În ultima zi va avea loc Cursa Rățuștelor, unde un norocos va putea câștiga 1.000 de euro.

Robu arata timisorenilor luminita de la capatul tunelului… Michelangelo!

Primarul Nicolae Robu a prezentat sâmbătă seară dovada că lucrările la pasajul Michelangelo sunt pe drumul cel bun. El a postat pe Facebook o fotografie în care se vede… luminița de la capătul tunelului! Dacă vremea nu va pune iar bețe în roate muncitorilor, șantierul va fi terminat în această toamnă.

Dupa 15 septembrie se va putea circula dinspre Pestalozzi spre Michelangelo / FOTO

Traficul rutier dinspre str. Pestalozzi și podul Michelangelo, dar și dintre FC Ripensia spre Pestalozzi va fi deschis în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care spune că a fost puțin derutat de specialiștii în drumuri în ceea ce privește termenul de finalizare a acestor „bretele”.

ACS Poli a inceput bine drumul spre Liga I: 2-0 cu Mioveni

ACS Poli, cu o echipă mult schimbată față de cea cu care a abordat sezonul trecut Liga I, a pornit cu dreptul noul campionat. Jucătorii lui Dan Alexa au câștigat cu 2-0 partida din deplasare, cu Dacia Mioveni, deși au terminat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Belu, marcatorul primului gol.

Robu catre poluatori: Nu va jucati cu focul, voi cere sa iesiti din oras!

Primarul Nicolae Robu a reacționat, sâmbătă dimineață, pe Facebook, la comunicatul companiei Azur, care neagă informațiile legate de poluare. Fabrica de lacuri și vopsele susține că a investit un milion de euro în echipamente anti-poluare, însă Robu nu e impresionat. El dă exemplul Continental, care „a recunoscut problema și s-a angajat s-o rezolve”, dar spune, pe de altă parte, că va cere relocarea, dacă mirosul nu dispare.

Amintiri din copilarie la Muzeul Satului: o casa de la Chizatau l-a transportat in timp pe Titu Bojin

Muzeul Satului Bănățean are, din această săptămână, 25 de gospodării. Ultima dintre ele provine din Chizătău și a fost deschisă pentru public vineri, spre încântarea președintelui CJ Timiș. Titu Bojin și-a adus aminte cum era în copilărie și cum mergea cu calul la șiruit.

Din noiembrie, liber pe la Michelangelo! Daca vremea e buna

Tunelul propriu-zis al subpasajului Michelangelo e gata, a anunțat vineri primarul Nicolae Robu. De acum, susține acesta, lucrările au intrat în linie dreaptă și, după estimările sale, ar mai fi de lucru cam două luni, până când zona va fi deschisă circulației în totalitate. Totul depinde însă, așa cum a fost și până acum, de condițiile meteo.

Top