Arhiva pentru luna: octombrie 2014

Solicitare-soc a lui Robu: alegeri anticipate pentru CL!

Solicitare-soc a lui Robu: alegeri anticipate pentru CL!

Interminabilele discuții pe tema întreținerii spațiilor verzi au degenerat, vineri, în plenul CL Timișoara. După ce social-democrații au anunțat că, deși agreează varianta propusă de executivul primăriei n-o vor vota, primarul Nicolae Robu a luat foc. Edilul a ajuns la concluzia că se impun alegeri anticipate!

sosea centura

Daca pana in 2016 nu incepe santierul la centura, Bojin nu mai candideaza!

Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, este atât de sigur că șoseaua ocolitoare a Timișoarei, varianta sud, se va face, încât îi lansează o propunere îndrăzneață primarului Nicolae Robu. Dacă până în 2016, nu încep lucrările, acela dintre ei care a mințit să nu mai candideze la alegeri!

Relatia Bojin – Robu a intrat intr-o noua faza: De la Lae, la „cel care-si spune primar”

De la iubire la ură nu e decât un singur pas, iar acesta pare să fie făcut definitiv în relația dintre PSD și PNL. Titu Bojin nu mai vrea nici măcar să pronunțe numele fostului său aliat Nicolae Robu, despre care spune că este „cel care-și spune primar”. Șeful social-democraților a prezentat, vineri, toate proiectele pe care, spune el, Guvernul Ponta le-a aprobat pentru județul Timiș.

Chiar asa? Serviciile lui Traian, in filaj la Doamna lui Basescu

Gata, campania electorală e pe final, iar timpul până la deschiderea urnelor se măsoară în ore. Ultimele frământări de campanie au scos-o în față pe Elena Udrea, care își termină campania așa cum a început-o: cu scandal. Ceea ce nici propaganda bolșevică n-a făcut: unul cu șapte case îl acuză pe altul că are… șase case.

Daniel Stanciu: „Imi doresc sa vina momentul in care ASU Poli si ACS Poli vor fuziona”

E destul să guşti apa din Bega şi nu îţi mai vine să pleci din Timişoara. Este şi cazul lui Daniel Stanciu, fost manager sportiv la Poli Timişoara, în prezent director executiv la ASA Târgu Mureş. Într-un interviu acordat publicaţiei regionale „Fotbal Vest”, Stanciu spune că ar vrea să se stabilească la Timişoara.

Lucian Ionica „bate” din nou TVR Timisoara! A doua oara director prin instanta

Poveste cu repetiție la TVR Timișoara! Fostul director Lucian Ionică a câștigat, din nou, procesul cu televiziunea publică și, foarte probabil, va fi reinstalat în funcție. Ionică a fost schimbat în februarie 2013, dar a dat în judecată instituția. Pe 30 octombrie 2014, Curtea de Apel i-a dat dreptate.

Peste zece cursuri de calificare si recalificare, oferite gratuit de CCIAT (P)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a pus la cale un nou proiect care vine în ajutorul timișorenilor. Este vorba despre cursuri gratuite de calificare și recalificare într-o multitudine de domenii. Cei interesaţi trebuie să se înscrie cât mai repede pentru că numărul locurilor disponibile este limitat.

Ripensia s-a apropiat la un punct de Politehnica in Liga a IV-a Timis

Lupta pentru câştigarea seriei Ligii a IV-a Timiş se dă între echipele timişorene Politehnica şi Ripensia. În ultima etapă, liderul Politehnica a făcut doar egal, 0-0, pe terenul celor de la Cocoşul Orţişoara, în timp ce Ripensia a trecut la scor (5-0) de puştii de la CFR Timişoara. Ripensia s-a apropiat de Politehnica la doar un punct de Politehnica, dar este pe primul loc în clasament la golaveraj.

Se inchide Transfagarasanul!

Dacă n-ați ajuns în acest an pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, trebuie să vă amânați planurile până la vară. De sâmbătă, Transfăgărășanul se închide pe porțiunea cuprinsă între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă.

Contractele de credit sau leasing cu dobanzi abuzive pot fi contestate in instanta (P)

Peste 20 de agenți comerciali au participat, joi, la un workshop al Camerei de Comerț unde au aflat mai multe informații despre posibilitatea anulări clauzelor abuzive din contractele de credit și de leasing. Problema dobânzilor excesive i-a afectat pe mulți români, care au fost nevoiți să renunțe la diferite bunuri pentru a-și acoperi cheltuielile.

Centru medical de stat de 1,4 milioane de euro, in fosta spalatorie a Clinicii Odobescu

Centru de excelență specializat în diagnosticul antenatal al malformațiilor fetale, cu aparatură de 700.000 de euro – asta va funcționa, la capacitate maximă, din aprilie 2015, la Clinica de Obstetrică-Ginecologie „Odobescu”. Vechea spălătorie a spitalului va fi transformată în centru medical ultramodern.

Top