Arhiva pentru luna: decembrie 2014

Pe cand rectorul Pirtea era in tandreturi cu Ponta si PSD

Pe cand rectorul Pirtea era in tandreturi cu Ponta si PSD

Înaintea turului al doilea al alegerilor prezidențiale, rectorul UVT Marilen Pirtea devenea inamicul numărul 1 al PSD, pe motiv că îi invitase pe cei doi candidați la o dezbatere publică la Timișoara. Or, Victor Ponta dorea dezbatere doar la Antena 3 și RTV, de unde și nervii întinși în PSD. Culmea, același Pirtea în primăvară a fost la un pas să candideze pentru PSD pe Colegiul III deputați. În acest sens vorbise inclusiv cu Ponta.

Ce-a mai ramas din „lista lu’ Robu”?

Timișoara n-a mai ajuns să se bucure de toate bunătățile promise ale guvernării USL. Și asta fiindcă, la începutul anului, alianța se destramă, iar liberalii lui Robu ies din guvern. Așa că primarul a rămas în brațe cu toate proiectele promise. Bine, oricum nu primeam vreun ajutor nici cu liberali în guvern, dar măcar așa Robu are o scuză pentru nerealizări.

Florence & The Machine, printre artistii anuntati deja la Sziget 2015

După succesul record din această vară, organizatorii festivalului Sziget, din Ungaria, se pregătesc deja pentru viitoarea ediție a evenimentului, programată în august 2015. Deși mai este încă mult de așteptat până când „Insula libertății” își va primi vizitatorii, au fost anunțați deja primii artiști.

„Casa inchisa”: specialitatea casei, la Teatrul National Timisoara

Aproape 17.000 de spectatori în trei luni și jumătate. Un spectacol jucat de zece ori cu casa închisă, șase premiere. Așa arată, în cifre seci, prima parte a stagiunii Teatrului Național din Timișoara, care bate toate recordurile în materie de audiență. „Maria de Buenos Aires” a bătut toate recordurile în această toamnă.

Robu anunta: Cu doua zile inainte de finalul anului, Ponta si-a amintit de Timisoara

Aflat în vacanță în însoritul Dubai, primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că guvernul a virat în contul PMT cinci milioane de lei pentru spitalul de copii. Postarea poartă titlul „În semn de fair play”. Până acum, edilului i s-a transmis că „nu trebuie să vadă” el banii, ci primăria trebuie să ducă facturile la decontat la Direcția de Sănătate Publică.

Atentionare de calatorie pentru Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe anunță șoferii care și-au programat, în această perioadă, călătorii spre Ungaria că traficul se desfășoară cu dificultate în anumite zone, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pe drumul dintre Mako și Nădlac se circulă pe un singur fir.

Ca sa scape de titlul de „dottore”, Ponta isi da ordonanta de urgenta

În ședința de guvern de luni va fi discutat un proiect de ordonanţă de urgenţă care modifică Legea educaţiei naţionale, prin introducerea unui articol care va conferi titularilor unui titlu de doctor dreptul să renunţe la acesta în baza unei cereri adresate Ministerului Educaţiei. Premierul Victor Ponta, acuzat din 2012 de plagiat, a anunțat că vrea să-i fie retras titlul de doctor în drept, obținut în 2003.

Top