Intalnire de gradul 0 pentru primarul Timisoarei: Robu, la dineu cu Obama!

Primarul Nicolae Robu o ia înaintea președintelui Klaus Iohannis. Cel puțin în ceea ce privește întâlnirea cu liderul american Barack Obama. Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a anunțat, vineri, că la începutul lunii februarie va merge, alături de Robu, într-o vizită în SUA, care include și un dineu cu liderul de la Casa Albă.

Obama speaks about the sequester in Washington

Primarul Nicolae Robu va face prima vizită în America de când s-a instalat în biroul de pe CD Loga 1. Aceasta va avea loc în perioada 3-7 februarie, când edilul va trece Oceanul, alături de senatorul liberal Ben-Oni Ardelean. „Vom avea mai multe întâlniri, la Pentagon, la Departamentul de Stat, cu oamenii de afaceri și cu reprezentanții comunității românești”, a declarat, vineri, Ardelean. Senatorul nu a vrut să ofere mai multe detalii despre scopul exact al vizitei, dar a precizat că este sigur că aceasta va include și un dineu cu președintele Barack Obama. Nici primarul Nicolae Robu nu a fost mai generos cu declarațiile, spunând că preferă să aștepte până la definitivarea programului vizitei. „Este o onoare să te întâlnești cu președintele Americii. Nu pot să nu am o emoție care decurge dintr-o asemenea întâlnire”, s-a limitat să spună Robu. Din delegație vor face parte și alți parlamentari din România. Președintele Klaus Iohannis va merge și el într-o vizită în Statele Unite ale Americii, dar data la care va avea loc aceasta nu a fost stabilită încă.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

virgont a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 13:59 )

Mai bine ar merge la Paris să negocieze cu cei doi terorişti. În acest mod am avea şi noi un primar martir. Primii în Europa!

Daniela a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:19 )

O idee foarte buna, ma bucur ca am un asa primar care sa lupte pentru tara sa! Toata stima Robu.

Dani a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:24 )

In primul rand felicitari celor doi rerezentanti ai Timisoarei! Este o onoare pentru acest minunat oras sa fie dus pana in biroul Presedintelui Americii.

Alex a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:26 )

Dacă aduc ceva investiții si stabilesc niște contacte pe TM, e foarte bine…. Mai ieșim si noi de sub umbrela Bucureștiului si ne descurcam singuri. Foarte bine domnilor, gândiți de dreapta, acționați in zona dezvoltării si nu a cerselii si pomenii pesediste!

Sorina a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:26 )

Nu are prea mare relevanta daca merge Robu sau Iohannis in SUA, important este ca facem un pas mare spre civilizatie.

Ionica a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:28 )

Se pare ca in ziua de azi nu mai poti sa faci un lucru bun fara sa fi pedepsit. Ciuhi daca se ducea in State sigur il primea femeia de servici de la Casa Alba… Nu de alta dar poate facea vreun schimb de experienta in domeniu marcajelor rutiere din curte, sau mai intreba si el prin stanga-dreapta cine e, daca mai e in viata si daca mai are urmasi proprietarul de la Casa Alba… Apropo, sa-i transmiteti ca nu cumva, la intoarcere, sa-l uite in aeroport pe Ioan Cojocari, nu de alta, dar am auzit ca nu mai face ProTV -ul inca un episod din Singur acasa….

Laura a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:30 )

Este un inceput foarte bun pentru Timisoara si intreaga tara ca avem 2 oameni de un asa calibru sa reprezinte tara peste ocean. Ma bucur ca sunt un timisoarean

Ionescu a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:34 )

Așa domnilor, arătați ca exista viața si in opoziție, puteți face lucruri bune pt Timisoara si fără sa va înhăitați cu neocomuniștii pesedei.

Ionescu a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:34 )

Așa domnilor, arătați ca exista viața si in opoziție, puteți face lucruri bune pt Timisoara si fără sa va înhăitați cu neocomuniștii pesedei.

curios a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 14:57 )

„Laura” nu ar fi trebuit să spună „Ma bucur ca sunt o timisoreancă” și nu „Ma bucur ca sunt un timisoarean”. Așa se întâmplă cu postacii care se ascund după pseudonime!

Ion a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 15:24 )

Bravo lor….mândru ca sunt timișorean

7,62 a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 16:03 )

Bravo lui! Dintre oltenii care conduc PSD Timis/Timisoara nici unul? Sau ei doar aproba bani banateni pentru dezvoltatea edilitara a Craiovei mortilor lor?

Coca a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 18:04 )

Fratilor, nu fiti naivi, stimabilii se duc la Micul dejun cu rugaciune iar in sala vor fi sute de persoane. Se roaga simultan iar ai nostri nu vor putea nici sa-si faca un selfie cu Obama. Ce inseamna sa fii neinformat sau, mai rau, dezinformat.

Zimbrul a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 19:51 )

Aho, aho, copii și „frați” (ai zimbrului de Hațeg), stați puțin și nu v-ambalați ! Scrie în articol despre o vizită în SUA + discuții cu reprezentanți ai…bla-bla-bla + o participare la un dineu (cu sute de paricipanți, se știe… și cu rugăciune…). Deci dacă eu am fost pe un stadion în NY și în tribună era și Obama, se pune că am fost la meci cu Obama ? Extazul din spatele șurii …

Mos Lae din Bocsig a spus: (ianuarie 9th, 2015 at 23:44 )

Ce-a ajuns si Timisoara asta, un iobag aradean si un taran hunedorean merg ca ambasadori ai ei la SUA.

Deni a spus: (ianuarie 10th, 2015 at 12:45 )

Daca merg prin Ben Oni merg pe filiera religioasa adica prin pocaitii lui Benny. Cat de merituosi devin cei doi in acest context judecati va rog singuri.

koks a spus: (ianuarie 10th, 2015 at 12:57 )

E o intalnire de imagine. ma indoiesc ca vor discuta aspecte de politica internationala , dar e o realizare. totusi vorbim de un dineu cu cel mai puternic om al lumii, iar daca aceasta intalnire aduce si alte avantaje cu atat mai bine.
Nu sunt un adept al administratiei Robu, insa acest dineu este un lucru de apreciat, idiferent pe ce canale s-a realizat aceasta intalnire. probabil ca cei carcotasi vor afirma ca intalnirea intermediata de obi kenobi, adica senatorul benny, are un iz religios, acesta avand aceeasi religie cu ceea a presedintelui Obama. In definitiv si aceste aspecte pot fi importante in politica.

Beni a spus: (ianuarie 10th, 2015 at 18:34 )

Tot prosti sunt oamenii . Cum sa credem ca o masa (sute de persoane) de pocaiti inseamna ceva pentru Romania sau mai mult pentru Timisoara? Anual daca sunati la alti pocaiti ca de ex Gheorghe David sau fostul deputat Dugulescu Marius va confirma participarea in fiecare an la aceast dineu. Asa ca mai usor cu imaginea de mari oameni de stat, niste idioti.

GHINION a spus: (ianuarie 11th, 2015 at 01:35 )

PSD-isti invidiosi!!! Sâc

Asta este! a spus: (ianuarie 11th, 2015 at 11:49 )

Asa sunt strugurii astia la care nu puteti ajunge niciodata, bai pesedistilor! ACRII! :)) Belitilor!

Marian a spus: (ianuarie 12th, 2015 at 07:04 )

Au mai fost timiseni si romani la dejun, multi.
Participa sute de oameni.

Kalled a spus: (ianuarie 14th, 2015 at 10:35 )

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!o sa avem la Timisoara un mic…Cap Canaveral !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal

Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie

Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
USR a rezolvat în timp record problema înlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar înlocuitorul acesteia a depus jurământul pe postul preluat în cursul zilei de luni. Partidul rămăsese cu un consilier local în minus în CLT, în februarie, după ce controversata Ana Munteanu și-a dat demisia de pe postul oferit de alegători,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Înlocuitorul Anei Munteanu a depus jurământul pe locul rămas liber în consiliul local
Finalizat în urmă cu patru luni, primul spital construit în România din fonduri private, nu poate fi încă deschis din cauza unor proceduri birocratice, lucru care l-a indignat foarte mult pe senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan.  În urmă cu patru luni Asociaţia “Dăruiește Viață” a finalizat primul spital construit în România pentru copiii bolnavi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan, revoltat: “Rafila, nu mai ține închis spitalul pentru copiii cu cancer!”
Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
SCM Politehnica Timișoara a jucat pe terenul echipei CSM Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul era vital pentru ambele echipele aflate în zona inferioară a clasamentului. Prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar dacă gazdele s-au desprins la 5-2, în minutul 8. Reușitele lui Marjanovic, din 7 metri, și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pas uriaş spre salvarea de la retrogradare
Duminică spre seară, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier care ar fi avut loc pe raza localității Chișoda. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, o femeie în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Cooperatorilor din localitatea Chișoda...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Femeie ucisă pe trecerea de pietoni în Chişoda
Top