Druckeria, inapoi pe „Dan Paltinisanu”? Pasi de impacare intre Robu si suporteri

Unul dintre cei mai vocali lideri ai Druckeriei îi propune primarului Nicolae Robu fuziunea dintre ACS Poli și ASU Poli! Cristi Brâncovan pune însă și câteva condiții pentru ca galeria să se întoarcă pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

suporteri asu

Imediat după promovarea matematică a lui ACS Poli în prima ligă, primarul Nicolae Robu a jubilat pe Facebook, chemând încă o dată galeria să se alăture primei echipe a județului. Unul dintre cei mai vocali reprezentanți ai suporterilor, Cristi „Șefu’ clasei” Brâncovan i-a răspuns primarului tot prin intermediul rețelei de socializare. După ce face o trecere în revistă a vechilor animozități, Brâncovan lasă de înțeles că poate exista o împăcare, punând însă câteva condiții. „Ideea mea este următoarea: o singură asociație sportivă (club) cu o echipă în Liga I și alta în Liga a 3-a. Instituțiile publice (CLT+CJT+UPT) să gestioneze activitatea echipei din Liga 1, iar asociația suporterilor să gestioneze activitatea echipei din Liga a 3-a, cu un control reciproc pentru ca totul să fie absolut transparent (…) Obiectivele clubului pot să fie: performanța (pe echipa de liga 1); promovarea succesivă spre liga 1 a echipei din liga a 3-a la un maxim de 10% din cheltuielile actuale ale ACS Poli, pentru a spăla rușinea soluțiilor nesportive la care s-a tot apelat de-a lungul timpului; rularea în liga a 3-a a unor jucători care nu dau randamentul suficient în liga 1, dar și promovarea tinerilor din cadrul centrului de copii și junior”, propune Brâncovan.

robu cu poli

Juridic, el sugerează ca în Adunarea Generală să rămână reprezentați ai CLT, CJT și Politehnica, iar cei trei membri proveniți de la echipa din Recaș să fie înlocuiți de trei oameni din asociația suporterilor. În fruntea clubului, Brâncovan îl vede pe actualul manager demisionar Ioan Timofte. „Un președinte al asociației acceptat de absolut toată lumea ar putea fi Ioan Timofte, cu un consiliu director format din reprezentanții instituțiilor publice (CLT+CJT+UPT), cu condiția de bun simț ca acești reprezentanți să nu fie retribuiți (eventual doar la o performanță deosebită), deoarece prestează doar muncă de verificare a activității managerilor echipei. În schimb, managerii ar putea să fie retribuiți proporțional cu performanța realizată”, mai scrie Brâncovan.

El mai spune că, dacă propunerea sa va fi acceptată de Robu, se va lupta cu cei care se opun din galerie pentru a o pune în practică. „Ideile de mai sus sunt strict personale și nu reprezintă poziția asociației suporterilor. Totuși, dacă vă încântă o asociere de acest gen, atunci am să mă lupt în idei cu oricine nu ar putea să renunțe la anumite orgolii ori ar avea un alt interes decât interesul public, fiind dispus chiar să renunț la orice implicare în cadrul asociației suporterilor”, a încheiat Brâncovan. Apelându-l cu „Dragă Cristi Brâncovan”, primarul Robu a acceptat o discuție asupra celor de mai sus. „Sunt deschis la discuții față-n față cu tine, cu Sebastian, cu Ema, cu Sașa, cu Flo – pe voi vă nominalizez pt. că pe voi vă știu după nume –, de fapt, cu oricare și cu oricâți dintre voi, așa cum am fost întotdeauna, și pe vremea când făceam corp comun pt. Poli (acea Poli creată de Fulgerul Bragadiru, care ne-a făcut atât de fericiți, Poli Maxima de până acum, pe care eu îmi propun și vă propun ca împreună să o depășim în anii următori!), și după ce n-am mai făcut corp comun. Nu trebuie decât să mă sunați, doar îmi știți numărul, pentru a stabili civilizați o întâlnire”, a venit și replica promptă a lui Robu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

34 comentarii pentru acest articol

Druckerul din Mehala a spus: (mai 11th, 2015 at 16:41 )

Incepeti odata discutiile , sper sa nu tina mult…f,utui ….HAI amandoua POLI !

widoqq a spus: (mai 11th, 2015 at 16:51 )

Un pas bun. Cand sunt oamnei inteligenti in discutie se poate realiza orice!
Hai Poli!

ary a spus: (mai 11th, 2015 at 17:04 )

Pedro Henrique cu Tavi Draghici in atac.

INO a spus: (mai 11th, 2015 at 17:14 )

AM ZIS ASU PU LY ORI FUZIONEAZĂ ORI SE DESFIINȚEAZĂ!ASU NU ESTE POLI! NU AVEM NEVOIE DECÎT DACĂ PROMIT CĂ NU NE UMPLE DE AMENZI LA FRF ȘI LPF-JANDARMERIA ETC!ROBU VEZI CĂ ĂȘTIA DE LA ASU POT PRODUCE PAGUBE MARI LA ECHIPA ADEVĂRATĂ A LUI ACS POLI TIMIȘOARA!MAI BINE CU 30 DE SUPORTERY MAI PUȚIN DECÎT BULANGEALÂ LA STADION!ASU NU ESTE POLI TIMIȘOARA!NU AM SĂ UIT ASTA NICIODATĂ CUM AȚI MIZGALIT PEREȚII PRIN ORAȘ! DECI ASU NU ESTE POLI TIMIȘOARA ȘI EU INO NU IERT NICIODATĂ!MAI BINE SĂ VEDEM LA STADION OAMENI NOI CARE IUBESC POLI TIMIȘOARA DECÎT JUGURI LICHELE ASU!YESSSSSSSSSSSS!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!!

conu alecu a spus: (mai 11th, 2015 at 18:30 )

Culmea tupeului!Druckeria pune conditii,desi nu detine niciun procent din ASU,deci n-au niciun fel de control asupra deciziilor.Mai vor sa si conduca clubul rezultat din fuziune.
Singurul proprietar al ASU este UPT si in consecinta vor decide viitorul clubului:fuziunea cu ACS,cu prima echipa in Liga 1 si cu a doua(ex ASU) in Liga 3.Cu sau fara ultrasi in peluza!!!

Pavel a spus: (mai 11th, 2015 at 18:46 )

Brâncovane,

Grăbește împăcarea cu UT-istul( de la UTA) Robu până nu-l ia DNA-ul. Știe el de ce !!!

Ghighi a spus: (mai 11th, 2015 at 20:59 )

Capat de drum infundat pt. asu! Se cauta cu disperare solutii si inca cu conditii!!! Ha-ha-ha-ha pey unde e promisa CHAMPIONS LEAGUE ??? Vorba olteanului se duse si nici nu fuse…….

un alegator curios a spus: (mai 11th, 2015 at 21:09 )

dle Robu va rugam sa ne spuneti si cine va plati amenzile meci de meci si mai ales din ce bani? Va bazati tot pe bani publici pt. asta?

beny a spus: (mai 11th, 2015 at 22:41 )

Probleme ptr inscrierea in L3-a? Sau de unde brusc se deschide puntea asta spre dialog cu domn premar( cel mult hulit)!

antirob a spus: (mai 12th, 2015 at 06:52 )

nici vorba de impacare, nu mai fumati ierburi :))) suporterii vostri vor fi tot ino spiritu;, „peluza putin ” ex membru’ si mai era unu’ da’ i-am uitat numele…

simplu cetatean a spus: (mai 12th, 2015 at 07:51 )

dle Primare , din ce bani le vei plati bauturile alcoolice? ca altfel striga m..ie Robu

Leo Paraleo a spus: (mai 12th, 2015 at 08:30 )

Cum, lasa astia Liga Campionilor pt. o nou promovata in liga 1 din Romania? Liga Campionilor Satelor bineinteles

teo musante a spus: (mai 12th, 2015 at 09:53 )

Druckeria vede capatul tunelului ca-i ….infundat ptr ASU ??? Adica nu se pot afilia la federatie ca poarta numele de Poli SI DECI NU POT JUCA IN LIGA 3-A ? Ce dialog sa incepeti domnule primar cu niste insi {elegant spus} care s-au dezis de ACS Poli din start si care au mazgalit cladirile orasului cu „ac recas nu e poli” ? Acum vor UNIREA CU „AC RECAS” . Ce conditii sa puna seful clasei alias Brancovan care acum 5 ani la venirea lui ALEXA a adus tot „contingentul” de betivii la antrenamente sa-l injure . Cu ce vin ei la marea „UNIRE” ? Au palmaresul sau vin cu jucatorii din liga 4-a ? Aaa , ei vin cu baietii aia care au scris pe garduri „ac recas nu e poli” si au scandat impreuna cu galeriile adverse impotriva lui ACS si la meciuri cantau melodia … M…EEE ROBU , M,,,EE ROBU . Acei baieti au facut de rusine numele si culorile clubului prin toate comunele si satele judetului prin comportamentul lor ……..”fair play” . Nu va puneti banala intrebare de ce au fost 1000-1500 la intrarea in liga 4-a iar acum sunt 6-700 ??? Multi dintre ei sau retras cand au vazut care-i …”trendul” si atmosfera . CUM DRAQU SA NEGOCIEZI PREZENTA SI SUSTINEREA ECHIPEI DE LA PERSOANE CARE URASC ACEASTA ECHIPA ? Adica vor si ei 10% din bani publici si sa-i dramuiasca tot ei alde seba , sumi ,seful clasei etc ? Dar sa fie echipa lor sprijinita pana in liga 1-a ca dupa aia vor sa se transforme din satelit in …….echipa 1-a AAA , EI VIN DOAR DACA SUNT DATI ALTII AFARA ETC ETC . Dar in schimb ei nu vin cu nimic decat cu FALSE INCURAJARI . La primele esecuri o sa inceapa iar cu …..AC RECAS NU E POLI ! . Domnule „edil saf” chiar nu vedeti ridicolul situatiei ? Ei daca SIMT SI VOR vin la meciurile lui ACS Poli si incurajeaza echipa FARA NEGOCIERILE DUMITALE CU „SEFUL CLASEI” SAU A LUI EMA BATAUSUL . n-au nevoie de consimtamantul lor .Iar daca incurajeaza doar la „comanda” atunci NU E NEVOIE DE EI ! PS : „domnule brancovan” te rog explica-i si primarului cum strangeai tu bani de bilete de meci de la baietii din galerie ca apoi sa tratezi cu seful galeriei adverse o reciprocitate de a intra galeriile gratis la meciuri . Nu de alta dar sa vada si el cu cine se pune la negocieri . RUSINE CELOR CARE NEGOCIAZA SENTIMENTUL DE A TINE CU POLI SI CE PRET VOR IN SCHIMB .

Nelu Brandabur a spus: (mai 12th, 2015 at 10:02 )

Robule,cum iti permiti sa aduci pe stadion o organizatie politica? Atunci invita toate partidele politice nu numai pe ratatii aia

Anto a spus: (mai 12th, 2015 at 10:24 )

Iar cancan de presa? Daca aceasta stire ar fi adevarata , ar fi un lucru superb acum dupa promovarea in prima liga si dupa retrogradarea gunoaielor de la galati. Daca e adevarat ,atunci imi permit un sfat pentru cele doua parti: discutati in particular , negociati cu usile inchise si nu in presa. Lasati orgoliile deoparte si hai sa fim ce am fost odata, chiar mai mult decat atat!

vaputegura a spus: (mai 12th, 2015 at 10:50 )

Ce vremuri frumoase erau candva. Cand luam bani de pe fraieri in deplasari pe tren(cica pentru nash) si mancam la restaurant,cand toate amenzile ne erau platite de club,cand mergeam la chiolhanuri, ca noi eram D-zei. Toate pe banii celor pe care i-am injurat apoi. Cand inmatriculam masini pe numele.ceveucese. O tempora. Si acum ,eu,marele sef de clasa,un adevarat guru pt voi toti,va spun ca,cacatul are gust de ciocolata.Asa ca ,gustati cu incredere

GUVIDU a spus: (mai 12th, 2015 at 13:35 )

ALATURI DE DRUCKERIA VINE SI PUTIN PE STADION? ARMATA ROSIE? DINAMO? STEAUA? KKT! LASA-TI BETIVANII IN BIRTURI, NU-I ADUCETI LA STADION.

Nelu Brandabur a spus: (mai 12th, 2015 at 14:09 )

Putin nu vine, dar malinki Putin vine sigur…

liviu a spus: (mai 12th, 2015 at 18:41 )

Buna initiativa!

recas a spus: (mai 13th, 2015 at 00:33 )

„seful clasei nu e brancovan”

oxy a spus: (mai 13th, 2015 at 15:21 )

Tekbelii astia au inteles ij sfarsit ca nu pot intra in divizia C,trebuie contracte de munca,trebuie garantiiltrebuie afiliere la frf…

peluza Putin a spus: (mai 14th, 2015 at 10:54 )

@antirob
acest comunicat trebuia postat in momentele AEK si Dacia Pitesti !!! Acum si aici nu isi are locul! Este doar o dovada de IPOCRIZIE!
Vreau sa le urez mult succes fostilor baieti de la Poli (Goga, Sepsi, Axente, Zicu, Gorobsov) care ne-au adus atatea bucurii si a caror echipa i se cerea desfintarea de catre membrul de partid si finantator de la drukeria (nu mai conteaza cum il cheama)!
Daca la timisoara li s-a refuzat dreptul de a lupta pentru titlu macar sa reuseasca la TarguMures!
Apropo… cati dintre voi astia care ati dat comunicatul asta, ati iesit in strada sa protestati sa nu se desfinteze echipa?!

antirob a spus: (mai 14th, 2015 at 18:29 )

@ „peluza…” ceau membrule,
am pus comunicatul aici ca raspuns la cei care visau reintarceri, anexari, pilaf cu orez si saorme cu de toate. In momentul cand iancu a oferit spre vanzare lotul Poli, elefantul era deja judecat pt mai multe infractiuni de criminalitate economico-financiara – infractiuni in baza carora a luat vreo 2 sentinte de zece ani bucata.In acel moment nici un edil/autoritate publica n-ar fi riscat un cent din banul public in parteneriat/tranzactie cu un infractor (iancu ceruse zece milioane de euro) . Simplu.
Dar asta este istorie.Tot istorie este si decizia primarului de a continua pe aceiasi cale a compromisului, care ne-a ingropat de fiecare data (Dacia Pitesti- faliment, AEK- faliment,Recash…in curand pe ecrane) ba mai mult/rau , de aceasta data fara nici o legatura cu Poli.
Daca ar fi avut o farama de rabdare sau inspiratie am fi pornit cu totii de jos ( liga a 3-a , cu dispensa ferefe) cu echipa Politehnicii si am fi promovat cu un stadion plin in 2 ani.
In prezent, voi aveti o echipa (acese cemepedepe poli fosta recas timisoara), noi avem o echipa (politehnica timisoara) , asa ca fiecare pe drumul lui.

PS cand ne injurati, ar trebui sa aveti in vedere si faptul ca Lae Robu este membru Druckeria cu cotizatia la zi, si nu se stie…daca vreodata isi va abandona proiectul in favoarea clubului de liga a 3-a?

peluza Putin a spus: (mai 15th, 2015 at 09:13 )

@antirob
” In momentul cand iancu a oferit spre vanzare lotul Poli, elefantul era deja judecat pt mai multe infractiuni de criminalitate economico-financiara – infractiuni in baza carora a luat vreo 2 sentinte de zece ani bucata.” bine, bine si care-i problema noastra?! pe noi ne interesa sa salvam echipa care ne-a adus atatea bucurii si care ne-a tinut pe TOTI UNITI! „In acel moment nici un edil/autoritate publica n-ar fi riscat un cent din banul public in parteneriat”…. pai normal ca nu risca scaunul lor caldut, ba unii dintre edili impreuna cu unii lideri de la drukeria au cerut public sa nu fie salvata echipa! cum e posibil asa ceva?!!
„iancu ceruse zece milioane de euro . Simplu.” Nu-i adevarat! iancu oferea echipa autoritatilor daca se plateau datoriile de 7 miil. din care 2 mill. imediat si restu se puteau esalona! conform transfermarkt.de lotul echipei era mai valoros decat cuantumul datoriilor! deci primaria nu ar fi facut o afacere proasta! o sa se cheltuiasca si mai multi bani si nu se va ajunge la nivelul de atunci! deci TREBUIA SALVATA ECHIPA ATUNCI! atunci timisoara fotbalistica a primit lovitura de gratie! prin nesalvarea acelei echipe!
Cum sa ma aliez eu cu niste indivizi care au cerut public la televiziuni desfintarea acelei echipe???? NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antirob a spus: (mai 15th, 2015 at 10:41 )

„Nu-i adevarat! iancu oferea echipa autoritatilor daca se plateau datoriile de 7 miil” … membrule, aici e cheia : Iancu nu a bagat bani in club , el a IMPRUMUTAT clubul…deci marea parte a acelor datorii urmau a fi platite catre firmele lui fantoma (VGB,Carom…etc).Primaria, tovarase, nu putea risca asa sume mari din banul public in combinatie cu un mafiot.Si asa premiile date lui Iancu pana in acel moment – sunt astazi considerate ilegale – deci cineva va aduce banii aia de acasa , daca poate.Daca nu….Tu vorbesti acu’ de 7 milioane, zece milioane , etc de parca i-ai avea sub dricala desi in locul autoritatilor de atunci is convins ca n-ai fi riscat ‘jde ani de parnaie.
Meciul a fost pierdut in momentul in care asociatia judeteana a dat palmaresul la un spritz iancului – asta n-ar fi trebuit sa se intample.Tot zici ca liderii druckeria au cerut public sa nu fie salvata echipa.MINTI!!! Da-mi exemplul unei declaratii a unui lider druckeria in acest sens.Un link, ceva, daca se poate…

peluza Putin a spus: (mai 15th, 2015 at 12:16 )

bogdan herzog finantatorul lui asu si membrul de partid in ale carui birt va tineati comferintele de presa a spus ca autoritatile ar trebui sa NU salveze clubul in emisiunile lui mihoc de la tvr timisoara si in emisiune de luni seara de la analog tv de atunci! si era invitat in calitate de reprezentatnt al drukeriei, asa a fost prezentat de catre moderatori! si era in emisiune alaturi de adrian orza si de stoia! toti trei sustineau ca nu trebuie salvata echipa! ACEAST LUCRU ESTE SIGUR! nu am nici-o inregistrare sa-ti pun! ar trebui cerut de la televiziuni inregistrarile!
intre 7mill. dintr-un buget de 300miil cat are timisoara si salvarea echipei pe care o iubesc, aleg CLAR salvarea echipei!… se pare ca eu sunt mai „druker” decat tine!
binenteles ca nu cer incalacarea legilor dar sunt comvins ca exista o cale legala sa poata fi salvata echipa de la desfintare, dar nu s-a vrut acest lucru, ba mai mult s-a secretizat si auditul si intalnirile au fost cu usile inchise tot la cererea politicienilor!

@balena a spus: (mai 15th, 2015 at 12:18 )

umflatule, poate ne arati ceva copi dupa autorizati de taxi, ca sa inteleaga lumea de ce iubesti recasu aproape la fel de mult ca pe saorma

antirob a spus: (mai 15th, 2015 at 16:11 )

@ peluza : bogdan herzog nu-i in conducerea druckeriei si nici finantatorul ASU…astept sa faci dovada ca un lider al druckeriei a cerut ca Poli sa nu fie salvata ( asa cum in repetate randuri ai spus) Poti sau nu poti? Si daca nu poti , esti sau nu mincinos?
Hai , ca sa nu zici ca-s rau, da-mi linkul cu emisiunea, interviul , samd unde Hertog ala (obsesia ta) sau Orza sau Ciuhandu …sau cineva din sefii druckeria (Brancovan, Prodana) au zis ca Poli nu trebuie salvata.Poti sa-ti dovedesti afirmatiile sau nu ? Ce-i asa complicat?

antirob a spus: (mai 15th, 2015 at 16:18 )

@ peluza…
…si intrucat stiu ca esti om cu principii, bani multi si dare de mana, daca in locul primarului spui ca ai fi dat zece milioane iancului, de ce nu platesti tu, „druckere” statului acum cei 12 milioane dati ca prime si declarati acum „finantare ilegala” de catre onor justitia romana ( asta apropo de „calea legala” de care faci pomenire) ?

drucker asu a spus: (mai 17th, 2015 at 11:03 )

Deoarece rectorul Serban a spus raspicat ca ASU nu poate sa mearga mai departe , din mai multe puncte de vedere ( financiar , logistic , etc ) fiind totusi o echipa amatoare ( care juca fotbal de placere),OPORTUNISTUL Brancovan s-a reorientat imediat si din propriile afirmatii aflam ca va lupta pt a ne convinge de acum inainte ca AC Recas ESTE Poli !!!
Oportunismul , tradarea ,duplicitatea ne arata caracterul unui indivit ce traieste in Banat dar are mentalitate de buCUResti .

Drumul pe care a pornit ASU e unul curat si fara compromisuri , apreciat si sustinut de lumea ULTRAS si speram sa RANMANA asa .
.Altfel cum vom fi vazuti de aceasta lume care a fost alaturi de noi pe foarte multe stadioane afisand benere si mesaje de sustinere ?
Am incredere in baietii din galerie , OBLIGARORIU INAINTE , ASU !

@postacul de mai sus a spus: (mai 17th, 2015 at 16:49 )

ba dar prosti sunteti, voi credeti ca noi avem iq-ul electoratului robulan si fanilor de recas acs? :))

peluza Putin a spus: (mai 18th, 2015 at 10:46 )

@antirob
iata un comunicat al drukeriei in care spune clar si raspicat ca nu vrea ca acest club sa mai existe adica sa fie salvat de autoritati:http://debanat.ro/2012/06/druckeria-e-categorica-decat-cu-iancu-mai-bine-in-liga-a-iv-a/ si aici este si comunicatul oficial:http://www.druckeria.ro/informare/
cat despre emisiunile de la televiziunile locale in care a aparut herzog, orza si stoia si au sustinut sa NU fie salvata echipa nu am gasit pe net nimic, dar ar putea debanat avand mijloace de presa sa le obtina!
cat despre debanat, am tot insistat sa obtina un interviu cu rectorul serban sa vedem ce are de gand cu asu in viitor? dar se pare ca nu sunt insatre sa-l faca!

Momo a spus: (mai 20th, 2015 at 12:05 )

Consti si curati cu jucator pe blat legitimat in ausftria penibili rusintea bsnatului asu ploii

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top