Arhiva pentru luna: iunie 2015

Inelul IV de circulatie, 100% functional pana in 2018 si realizat cu bani de la bugetul local

Inelul IV de circulatie, 100% functional pana in 2018 si realizat cu bani de la bugetul local

Până în anul 2018, Inelul IV de circulație al Timișoarei, care pleacă de la AEM și se încheie în zona Dâmbovița, va fi gata. E cea mai recentă promisiune a primarului Nicolae Robu, care spune că în acest an va fi amenajat un nou tronson de 1,6 kilometri, între strada Măcin şi strada Constructorilor.

Chivorchian, suspendat din functia de la FRF

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, marţi, din funcţie de preşedintele Răzvan Burleanu. Fostul președinte al lui Poli în perioada Marian Iancu a solicitat să fie suspendat, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu de către DNA Timişoara.

Doua mega-santiere in pregatire, la pasajele Jiul si Popa Sapca! Nu se stie insa de cand

Lucrările la pasajele Jiul și Popa Șapcă vor începe simultan! E decizia primarului Nicolae Robu, care spune că aceasta este singura soluție pentru a moderniza infrastructura Timișoarei, rămasă în urmă cu vreo… 40 de ani! Nu se știe însă când vor fi deschise efectiv șantierele.

Avem tramvaie cu Internet, dar schimbam inca macazurile cu ranga

Sunt minunate, sunt chiar un model nou de tramvai „made in Romania”, dar… încă nu vor intra pe traseele regulate din oraș! Este vorba despre cele două tramvaie reabilitate, care au stat aproape un an în fabricile de la Arad și Pașcani. Acestea au ajuns la Timișoara, dar încă sunt ținute la secret.

ACS Poli primeste 1,2 milioane de euro din drepturile TV

Revenită în prima ligă, ACS Poli primește o gură de oxigen în momentul în care avea mai multă nevoie de ea. Aceasta, după ce Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a aprobat noua grilă de împărțire a banilor din drepturile de televiziune. S-a stabilit astfel ca noile promovate, Poli Timișoara și FC Voluntari, să primească fiecare 1,2 milioane de euro.

Robu, aproape umilit de un subaltern de partid acolo unde-l doare mai tare

După ce a finalizat Pasajul Michelangelo fix de ziua sa de naștere, edilul Nicolae Robu a anunțat că vrea acum să se ocupe „puțin măcar și de sufletul său”. Și, fire poetică fiind, cum putea să se ocupe mai bine și mai bine de suflețelul său decât promovându-și melodia „Ca marea”?

Timotion are film: cum au iesit peste 1.200 de oameni sa alerge ca sa ajute / VIDEO

Peste 1.200 de oameni au alergat, la Timișoara, în scop nobil, la inițiativa Alergotura. Așa a apărut, la finele lunii aprilie, Timotion, un eveniment care a scos din case oamenii care iubesc deopotrivă mișcarea și faptele bune. Acum a apărut și filmul documentar care spune această inimoasă poveste.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Icar, Bd. Sudului (p), Al. Lăpușneanu, Calea Bogdăneștilor (p), Poneasca, Bârzava (p), C. Dan (p), Măslinului (p), Semicerc, V. Micle, Lupeni, Bărglăzan, E. Todoran, Amzei, orele 9 – 16; Cernăteaz, Covaci, Rovinița Mare (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, orele 8

Top