Stirile din ziua: 4 iulie 2015

Prima victorie in alb-violet pentru ACS Poli

Prima victorie in alb-violet pentru ACS Poli

Poli Timișoara și-a prezentat sâmbătă seara atât lotul pentru noul sezon al Ligii I, cât și noul echipament alb-violet. Meciul amical cu formația maghiară Békéscsaba s-a terminat 2-0 pentru gazde, golurile fiind marcate în prima repriză de Curtean, respectiv de Zicu, din penalty, la final.

Robu le raspunde PSD-istilor: Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

Doar câteva zeci de minute i-au trebuit primarului Nicolae Robu să le dea replica social-democraților din CL. Evident, pe Facebook! Liberalul le transmite încă o dată să-și vadă de rateurile lor și își face, din nou, inventarul la ceea ce numește realizările sale în materie de proiecte europene de când este primar.

Consilierii PSD i-au scris lui Robu: Starniti crize de ras si v-ati inconjurat doar de slugi!

După o lungă perioadă de tăcere generală, întreruptă doar, uneori, de vocea lui Alfred Simonis, consilierii locali PSD au decis să-i adreseze public o scrisoare „domnului primar, profesor universitar doctor inginer Nicolae Robu”. Asta, după ce, vineri, edilul le-a transmis social-democraților să lase număratul muncitorilor din Cetate și să-și vadă de eșecurile lor.

Nea Titu reincarcat

Aflat în corzile DNA cu vreo două dosare penale, președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a fost detronat de la șefia PSD Timiș, dar și dintr-o funcție pe care o avea la nivel național. Mă rog, a fost demisie, dar cu miros de demitere, fiindcă nu se putea ca un partid de sfinți și fecioare neprihănite să aibă în fruntea sa un ditamai penalul.

Chuck Norris vs. Comunism, in deschidere la Ceau, Cinema!

Unul dintre cele mai discutate documentare din ultimul an deschide, la Timișoara, Festivalul de Buzunar „Ceau, Cinema!”. „Chuck Norris vs Comunism” spune povestea vremurilor în care, în România, filmele occidentale erau disponibile doar pe casete video traficate ilegal. „Ceau, Cinema!” se desfășoară, în 2015, la Timișoara și la Gottlob.

Top