Stirile din ziua: 7 iulie 2015

ANAF a inchis La Capite! Proprietarii cheama clientii sa-si plateasca datoriile

ANAF a inchis La Capite! Proprietarii cheama clientii sa-si plateasca datoriile

Unul dintre cele mai populare localuri din Timișoara a fost închis, la finele săptămânii trecute, de inspectorii ANAF. Proprietarii La Căpițe anunță că, de acum încolo, banii vor fi încasați după fiecare comandă, ca să nu mai pățească așa ceva. Printr-o postare ironică pe Facebook, ei le „mulțumesc” clienților care i-au lăsat cu o gaură în gestiune. Terasa va fi redeschisă abia la începutul lunii august.

Trei zile, 90 de muzicieni: Garana Jazz Festival, la o noua editie / PROGRAM

Gărâna Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul și estul Europei, are loc între 9 și 12 iulie, în deja bine cunoscuta Poiană a Lupului, dar și la Hanul La Răscruce sau pe scena de la Biserica Veche din Văliug. Vor fi 90 de muzicieni și trei zile de încântare a sufletului.

Pe cod portocaliu, un singur pacient la punctul de prim-ajutor de la Opera

La Timişoara au fost deschise patru puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, dar… acestea nu par să aibă căutare. La cel de la Operă, de exemplu, până marți la prânz nu trecuse aproape nimeni. Timișul este sub cod portocaliu de caniculă, iar meteorologii spun că acesta s-ar putea transforma în cod roșu.

Liceul Grigore Moisil, cel mai bun din Timis! Peste 99% din candidati au luat Bac-ul

În Timiș, au dat bacalaureatul 5.000 de elevi, iar rata de promovare este mai mare decât anul trecut. Au luat examenul 65.84% dintre candidați, iar Timișul a obținut cele mai multe medii de 10 curat. Cel mai bun liceu din județ este „Grigore Moisil”, unde au luat Bac-ul aproape toți candidații, iar codașul, cu elevi care să fi trecut totuși examenul, este Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”.

Hai cu Armonia prin Timisoara! Noile tramvaie vor fi prezentate miercuri, dar nu vor circula inca

Cele două tramvaie modernizate vor fi prezentate oficial miercuri, 8 iulie, de Ziua Transportului Public în Timișoara. Ele nu vor intra însă în trafic decât peste câteva zile, după ce vor fi testate cu… saci de nisip! Primarul Nicolae Robu a găsit și un nume pentru garnituri: Armonia!

Noi servicii oferite de CCIAT (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener coordonator al Proiectului „CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și derulat în parteneriat cu S.C. GAPA SRL, CCIA Vrancea și Associazione Gruppo Euroconsult Italia a înființat o structură de economie socială fără

La Lenau ar putea fi reluate lucrarile, totul depinde de o semnatura de la ADR

Lucrările de la reabilitare de la Liceul Lenau sunt oficial suspendate. Totul, până când va fi aprobat proiectul revizuit. Șantierul a fost închis în aprilie, constructorul reclamând grave erori. Primarul Nicolae Robu consideră că lucrarea ar putea fi terminată totuși la timp.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Aleea Icar, Bd. Sudului (p), Al. Lăpușneanu, Calea Bogdăneștilor (p), Poneasca, Bârzava (p), C. Dan (p), Măslinului (p), Semicerc, V. Micle, Lupeni, Bărglăzan, E. Todoran, Amzei, S. Nădășan, orele 9 – 16; Cernăteaz, Covaci, Rovinița Mare (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești,

Top