Robu e tot optimist: Obiectivul lui Poli ramane unul dintre primele sase locuri

În pofida rezultatelor slabe și a jocului neconvingător din primele două etape, primarul Nicolae Robu susține că, în continuare, obiectivul echipei rămâne calificarea în play-off. Robu își motivează poziția prin faptul că, în primele două partide, Poli a jucat bine, dar a fost furată de arbitri.

Poli - Pandurii 17

Primarul Nicolae Robu rămâne un optimist incurabil în privința parcursului pe care îl va avea ACS Poli în acest campionat. Asta, deși Poli este singura echipă din campionat cu zero puncte, nereușind să înscrie niciun gol în primele două meciuri. Prezent în platourile TVR Timișoara, la emisiunea „În prelungiri”, el a spus că nu s-a renunțat la obiectivul fixat, adică locurile I-VI, ceea ce înseamnă calificarea în play-off. „Nu am renunțat la obiectiv. Încă avem motive bune să credem că putem să atingem obiectivul propus, locurile I-VI, și calificarea în play-off”, a afirmat „patronul” neoficial al lui ACS Poli. El și-a motivat răspunsul afirmând că în primele două meciuri pierdute, o bună parte din vină au avut-o arbitrii. „În primul meci am jucat foarte bine în prima repriză, am fost peste adversari, în condițiile în care Pandurii este o echipă foarte bună în meciurile din deplasare. În repriza a doua a venit eliminarea nemeritată, mult prea ușoară, a lui Cânu și golul din aceeași fază. La Cluj s-a văzut, a fost o viciere clară de rezultat”, a spus Robu. În plus, el așteaptă o integrare mai bună în joc a jucătorilor nou veniți. Robu a este mulțumit de transferurile realizate în această perioadă, fiind convins că Poli va fi una din revelațiile campionatului. În altă ordine de idei, Robu a afirmat că nu susține poziția președintelui clubului, Liviu Anton, care afirmase că Senatul Politehnicii va decide ca ASU Poli să devină echipa satelit a lui ACS Poli. Robu a spus că un astfel de lucru nu se poate face cu forța, ci numai în condițiile în care și susținătorii lui ASU Poli vor dori acest lucru.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

antonio a spus: (iulie 25th, 2015 at 20:00 )

Cu jucători din liga 3 spaniolă și cu unii expirați care vin aici doar pentru siguranța financiară,sigur mergem în cupele europene!

flo a spus: (iulie 25th, 2015 at 21:27 )

La cum se joaca in liga1 …prindem fara probleme locurile 1-6…..jucatori sunt ddoar ca noii veniti sunt putin in urma cu pregatirea…exact asa s-a intamplat si la targu-mures…si dupa s-au batut la titlu…luni batem 3-0 botosaniul

++ a spus: (iulie 25th, 2015 at 21:59 )

din pacate cum merge treaba vom retrograda cu sponsori si spectatori cu tot, din pacate. eu vad mai degraba 0-3, doar Robu-prima frizura din Timisoara-e optimist, asta e semn rau spre foarte rau.

pif a spus: (iulie 25th, 2015 at 22:33 )

ma mira ca se vrea victoria dupa ce s-au facut transferuri de jucatori nepregatiti ca Zicu, Curtean si unii care nu au jucat cu lunile ca Sarmov si Luchin plus Cinu, totusi nr.1 suspendat zdavan. echipa adversa e pregatita 100%, nu au jucatori nepregatiti si altii care n-au jucat cu lunile pentru ca au jucat calificari EL. pentru o victorie ne trebuie MULT noroc, un albitru de partea noastra ceea ce nu am mai avut de 2 ani. sau vrem sa-i batem numai deacee ca sint moldoveni? nu cred ca ajunge. mai trebuie si putin fotbal pentru asta. deci luni iarasi tristete, in afara primarului care va avea diverse motive de am loat-o iarasi si Alexa care devine tot mai sceptic.

INO a spus: (iulie 26th, 2015 at 02:24 )

BEY! ROBU ARE DREPTATE! AȘA CĂ CIOCUL MIC! ÎNCEPEM CU ȘOLDOVA ȘI AȘA TOȚI AU EMIGRAT ÎN BANAT! ȘI UITE AȘA DIRLY -DIRLY DA POLI. VA CÎȘTIGA PRIMELE PUNCTE ȘI BATEM DINAMU!YEEEE!BRAVO ROBU! A HA! VEZI CUM FACI SĂ NE SCAPI DE ALEXA ȘI POLI VA JUCA ALTCEVA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Alex a spus: (iulie 26th, 2015 at 10:06 )

Alooo,sclavii ACS ULUI,ciocu mic si joc de golezna,comentati despre parleala de achipa ce o avei si o intretineti din cutia milei si care peste un an va juca iara in D.Sunteti doar niste tarani invidiosi si frustrati

Alex a spus: (iulie 26th, 2015 at 10:08 )

Sclavii ASU,scuze….eram cu gandul la ideea ce nu puteti trai de grija acs poli…singura si adevarata poli

@ Alex a spus: (iulie 26th, 2015 at 10:37 )

Te-ai tampit !!!

eu,eu, eu+noi a spus: (iulie 26th, 2015 at 12:15 )

de fapt cred ca Robu nu va invata niciodata nimic. e resistent la orice fel de sfaturi. acum doi ani, a fost la fel, ne trebuia doar 1 atacant ca lumea cu care sa jucam alaturi de Seckely si eram scapati. nu a dat banii si ne-a improscat cu optimismul asta tipic ardelenesc de Bocsig, ca si acum si s-a terminat asa cum se va termina si de data asta. intre noi fie vorba, nu-l simpatizez pe Velcea din cale afara, dar nu prea avea cu cine juca. si cei veniti de la Recas si-au facut treaba cu virf si indesat.
in club exista mari lacune, se vede dupa schimbarea marketingului ce potential a fost in spate si nu a fost exploatat. banii erau la dispozitie si din cauza unei organizari pe baza de banateni nu a intrat nici un ban in vistieria clubului. si eu sint banatean, dar primordial e traba si dupa aia vine de unde esti. e foarte corect ca se vrea ocuparea functiilor cu banateni, dar trebuie sa se si priceapa. exista cursuri de invatare si perfectionare de ce nu sint trimisi oamenii acolo sa invete cum se face treaba? sau se ia exemplul Robu care crede ca nu are ce invata nimic pentru ca stie totul?

@Alex a spus: (iulie 26th, 2015 at 12:29 )

ai zis bine, ca acum si asu e ACS, ca altfel nu-i primeau in C si jucau tot pe tarlale,printre batoze si combine !

@Antonio a spus: (iulie 26th, 2015 at 12:31 )

dupa nume se pare ca esti oltean de la drukeria,nu inteleg de ce nu te ocupi de treburile voastre adica seceris si treieris

dan a spus: (iulie 26th, 2015 at 13:17 )

Primarul se pricepe la fotbal asa cum se pricepe la amenajarea orasului .Piata libertatii a schimbato dintr-o zona frumoasa intr-un camp pavat . El saracul da din gura dar NU SE PRICEPE !

antirob a spus: (iulie 26th, 2015 at 14:22 )

„Cu 20 de zile înaintea meciului Poli Timișoara – FC Botoșani, programat luni, 27 iulie, în cadrul etapei III din Liga I, Primăria Timișoara a acordat un contract pentru cumpărare echipamente IT firmei Elsaco Solutions SRL, care face parte din grupul de firme Elsaco – sponsorul principal al echipei FC Botoșașni.” Sasule , ca sa nu te banuiesc de ipocrizie ) vei scrie un pic si de blatuletzul cu Botosaniul? Puncte vs calculatoare. Chiar nu va este rusine , preacinstitilor?

??? a spus: (iulie 26th, 2015 at 16:32 )

ce inseamna BEY! ?

??? a spus: (iulie 26th, 2015 at 16:37 )

FC Botosasni? astia cine-s?

INO a spus: (iulie 26th, 2015 at 17:11 )

BEY! FC BOTOȘANI! SÎNT O ECHIPĂ SLABĂ CARE DACĂ VOR RETROGRADA SE VOR DESFIINȚA SIGUR! AȘTEPT ZIUA ASTA ȘI MĂ BUCUR PENTRU CĂ NU POT DA GREȘ!HAIDE POLI TIMIȘOARA VICTORIE ȘI GOLURIIII MULTE CU ACEASTĂ ECHIPĂ MEDIOCRĂ DE ȘOLDOVA!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

++ a spus: (iulie 26th, 2015 at 23:15 )

Roman, cel atit de groaznic faultat de Cinu a jucat bine merci cu Voluntarii iar Cinu a primit o suspendare de 4 etape.

@antiscrob a spus: (iulie 26th, 2015 at 23:54 )

mult preacinstitii,preacuviosii,preafeciorelnicii,albii cei mai albi sunteti voi ACS asu,care dupa blaturi,desfiintari de echipe si multe alte excrocherii si aranjamente specifice srtruto-camilei politice si purulente, care acum e si ACS asu Ploi

@dle Sasu a spus: (iulie 27th, 2015 at 07:37 )

dle Sasu,cum nu ai stiut ca jurnalist ca Primaria Timisoara produce,sau fabrica echipamente IT,pe care le vinde,sau pur si simplu le acorda diferitelor firme din tara, din orasele ale caror echipe joaca cu POLI? Explica-ne si noua cand se ocupa Primaria Tms de productie? In timpulprogramului cu publicul?!? Dupa program? Noaptea?

antirob a spus: (iulie 27th, 2015 at 15:02 )

Stimati tovarasi, astazi cmpdp recas joaca un meci cu FC Botosani.In prealabil, primaria a cumparat echipamente IT de la unul din sponsorii principali ai echipei moldave, in valoare de 20.000 eur.Asta va faceti ca nu vedeti.Sper sa vada LCK ( parca aud „pey bey, cine-i LCK ? :))) )

Lae No$$tradamu a spus: (iulie 27th, 2015 at 17:51 )

2pauza/1 final

antirob a spus: (iulie 27th, 2015 at 17:56 )

GSP : „Căpitanul celor de laFC Botoșani, Marius Croitoru, nu înțelege de ce Leo Grozavu l-a lăsat în afara lotului pentru partida cu ACS Poli Timișoara, care este azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi, Dolce și Look. ” :)))) pai sa-si intrebe sponsoru’:)
blatuletz , blatutz, blatutz …

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis si Nicolae Robu

Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş

Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului

Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș a organizat a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară – Laboratoare de educație ecologică în aer liber”. Activitatea s-a desfăşurat în Timișoara – Perdeaua Forestieră de Protecție a Timișoarei în zilele de 15-16 martie. În cadrul eforturilor continue de promovare a educației ecologice și a conectării tinerei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 500 de tineri voluntari au plantat peste 2.500 de puieți, la a doua ediţie a campaniei educative “Școala Afară”, organizată de ADID
Medalii culese la prima acţiune importantă din 2024! În perioada 11-15 martie s-a desfășurat în cadrul CSN Bascov/Piteşti, Campionatul Naţional de juniori U20-Cupa României. Prima etapă de campionat naţional a debutat cu o ședință a adunării generale, cu multe promisiuni și un plan îndrăzneț pentru 2024, culminând cu un obiectiv olimpic pentru România. Cum Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Semne bune anul are, de la clubul de haltere al oraşului
Căutat de câteva zile, fără succes. Dacă îl recunoaşteţi pe biclist anunţaţi la 112. În data de 14 martie, în jurul orei 16:27, un participant la trafic în calitate de biciclist se deplasa pe Splaiul Tudor Vladimirescu dinspre strada Miron Costin înspre bulevardul 16 Decembrie 1989 din Timișoara, pe pista destinată bicicliștilor, iar la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii caută un biciclist care a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului
Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto
Senatorul USR de Timiș, Raoul Trifan, s-a arătat foarte îngrijorat față de practicile antidemocratice ale PSD-PNL. El s-a referit la contextul în care coaliția de guvernare a respins reprezentanții Dreptei Unite din birourile electorale și secțiile de votare și, mai nou, a blocat intrarea Alianței în alegerile europarlamentare. „Noul PCR, Partidul Comasat Român, a eliminat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan: ”Trebuie să ne opunem cu toții. Partidul Comasat Român vrea să blocheze Alianța Dreapta Unită să candideze.”
Top