Stirile din ziua: 3 august 2015

Poli pierde nemeritat de Ziua Timisoarei in fata lui Dinamo

Poli pierde nemeritat de Ziua Timisoarei in fata lui Dinamo

Poli Timişoara a avut posesie în jocul cu Dinamo, şi-a creat mai multe ocazii de gol decât „câinii”, dar două gafe mari comise de Srdjan Luchin şi Eduard Pap, plus un arbitraj tendenţios marca Marius Avram au dus la cel de-al treilea insucces din acest sezon.

Daniel Idolu, aproape director al Aeroportului Timisoara pentru urmatorii patru ani

Daniel Idolu va fi director al Aeroportului Internațional Timișoara în următorii patru ani. Social-democratul este singurul care a fost declarat admis la interviul susținut la finele săptămânii trecute, rezultatul urmând să fie confirmat miercuri, la ședința AGA. Idolu a avut doi contracandidați.

transport in comun

Un fel de cadou de Ziua Timisoarei: cu Armonia pe linia 6! Momentan, doar pe un singur sens

De Ziua Timișoarei, primul tramvai reabilitat a ieșit, în sfârșit, pe traseu. Se întâmplă la mai bine de o lună de când garniturile au revenit la Timișoara, după aproape un an petrecut în fabricile de la Arad și Pașcani. Al doilea tramvai e încă în teste, iar în perioada următoarele, altele vor pleca spre reabilitare.

La 25 de ani de la Revolutie, un fost membru CC al PCR a devenit cetatean de onoare al Timisoarei

Timișoara are, oficial, de luni, patru noi cetățeni de onoare. În plenul festiv al CL, desfășurat în sala Senatului Universității Politehnica au primit aceste distincții Coleta de Sabata, Ștefan Drăgulescu, Tiberiu Ceia și, post mortem, Ioan M. Anton. Ultimul dintre cei patru a stârnit și cele mai mari controverse, din cauza calității sale de membru al CC al PCR.

Teo Milea s-a mutat in studio! Ultimul album de dinainte de Canada e aproape gata

Cu mai puțin de 12 săptămâni înainte de a face o schimbare majoră în viața sa, pianistul Teo Milea s-a mutat în… studioul de înregistrări. Artistul lucrează intens în această perioadă la noul său album, „Open Minds”, pe care îl va prezenta publicului pe 1 octombrie, într-un mult așteptat concert programat la Filarmonica Banatul.

Patru zile de relaxare suprema, pe Dunare / FOTO

La mijlocul lunii august, când arșița dogorește mai tare, o plimbare pe apă cu timp de vizitare a câtorva orașe maiestuoase poate fi minivacanța perfectă pentru mulți dintre noi. Agenția de turism Ultramarin vă propune ca, de Sfânta Maria, să vă aventurați într-o vacanță în care să descoperiți câteva dintre cele frumoasele capitale dunărene.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Cornet 22, N.Titulescu (p), I. L. Caragiale, orele 8 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, orele 8 – 19; Silagiu, Deal Silagiu, Buziaș – stația seismică, ferma Moica, ferma Husarciuc, Obsesia, orele 8 – 21; Biled, orele

Top