Jorge Alvarez ar putea fi interimar la Poli, varianta Velcea este exclusa

Conducerea lui Poli Timişoara este în căutarea unui antrenor, după ce Dan Alexa și-a anunțat demisia. Chiar înainte de plecarea acestuia, unele voci îl dădeau ca înlocuitor pe Valentin Velcea. Cel mai probabil însă, pe banca tehnică a formaţiei timişorene, la jocul cu Concordia Chiajna, va sta spaniolul Jorge Alvarez, care are licenţa UEFA PRO.

alvarez

„Şansele ca Valentin Velcea să revină pe banca tehnică a echipei sunt egale cu zero. Toate i se trag de când şi-a fixat un salariu enorm, în urmă cu doi ani, când încasa de la club vreo 8.000 de euro, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din România. Mai e vorba şi despre atmosfera proastă pe care a făcut-o în jurul echipei, chiar şi după ce nu a mai fost antrenor principal”, ne-a declarat o sursă din clubul timişorean. În aceste condiţii, cea mai bună variantă, până la numirea unui antrenor nou, ar putea fi spaniolul Jorge Alvarez, în prezent preparatorul fizic al echipei. Acesta are avantajul că cunoaşte cel mai bine lotul lui Poli, de care se ocupă de mai bine de un an. O altă variantă din interiorul clubului este Aurel Şunda, şeful centrului de copii şi juniori. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

uiuiuiiuiu a spus: (august 22nd, 2015 at 08:13 )

oooooo! numai Sunda nu. asa-i trebuie lui Robu, ca oricum ne calificam in primii 6 si oricum mai e timp. retrogradarea cu astfel de masuri e cam clara.

INO a spus: (august 22nd, 2015 at 08:26 )

BEY! IATĂ CE ZICEAM EU INO! DE CE NE-A FOST FFRICĂ NU SCĂPAM!ALȚI TÎMPIȚI PE BANCĂ!DE PARCĂ NU SE ȘTIA DINAINTE CĂ ALEXA TREBUIE SĂ PLECE!ALVAREZ DU TE BĂ ÎN SPANIA SAU DE UNDE EȘTI!?NU AI FĂCUT NIMIC LA ECHIPĂ ORICUM AI LUAT BANU JABA!ȘUNDA A FOST BEFORE, ZERO, VELCEAZERO, ADUCEȚI BĂ DANIELE IMEDIAT UN ANTRENOR, PUSTAI, GRIGORAȘ,MULȚESCU,CONTRA! ASTEA TREBUIA DEJA SĂ LE AVEȚI PREGĂTITE VARIANTE DE REZERVĂ!SAU VOI DORMIȚI PE BANCĂ ȘI JUCĂTORII PE TEREN!BEY! VOI ȘTIȚI CE ÎNSEAMNĂ O ÎNTÎRZIERE DE ANTRENOR ACUN!? ECHIPA MAI PLUTEȘTE ÎN DERIVĂ ÎNCĂ VREO CÎTEVA ETAPE PUNCTELE SE DUC ȘI UITE AȘA O RUPEȚI VOI CU REALITATEA! PRIORITATEA NR 1 ANTRENOR IMEDIAT! SUNAȚI DERANJAȚII NEGOCIAȚI!PRIORITATEA NR 2 NIMENI DIN STAFFUL VECHI SĂ NU MAI CONDUCĂ ÎN ANTRENAMENTE ECHIPA PENTRU CĂ ASTA ÎNSEAMNĂ, CĂCI NIMIC NU SE VA SCHIMBA!PRIORITATEA NR 3 !DUPĂ VENIREA NOULUI ANTRENOR ȘEDINȚÂ CU JUCĂTORII ÎMPREUNĂ CU ANTRENORUL! CINE RĂMÎNE TREBUIE SĂ JOACE FRATE SAU LA REVEDERE!SALARIILE TREBUIESC PLĂTITE ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚĂ DACĂ JOCI IEI BANI DACĂ NU SCUZAȚI-MĂ PU LA! ATUNCI CINE DOARME PLEACĂ INDIFERENT DE NUME!CA ȘI LA MUNCĂ!NUMAI CĂ LA POLI SAU ADUS JUCĂTORII PE PRIETENII ȘI PROMISIUNI DEȘARTE!DAN ALEXA CHIAR ZICEA CĂ ASTA ESTE ECHIPA LUI! UNDE SA MAI VĂZUT AȘA CEVA!? ALVAREZ ĂSTA NU A FĂCUT NIMIC LA POLI! SE VĂD REZULTATELE! AFARĂÂÂ!IA BANU JABA CA ȘI ALEXA!CE PREGĂTIRE FACE EL!? CÎND TOȚI SÎNT RUPȚI!CE OMOGENITATE CÎND UNI NU ȘTIU SĂ STEA ÎN TEREN!DESPRE CE VORBIM!? ASTEA SÎNT LUCRURI PE CARE DANIEL AR TREBUI SĂ LE ȘTIE SAU SĂ PLECE ȘI EL! ÎN ADEVĂR! SINCER NICI EL NU ESTE BUN! SA URMĂRIT PĂCĂLIREA JUCĂTORILOR CU PROMISIUNILE LUI DANIEL! ȘI JUCĂTORI UNI AU PROFITAT DE OCAZIE ȘI AU PĂCĂLIT LA RÎNDUL LOR CLUBUL!ȘI ASTA ESTE FOARTE,FOARTE GRAV!JUCĂTORI ADUȘI TRĂGÎNDU-SE DE EI! ȘI ASTA NU ESTE BINE!ȘI REZULTATELE SE VĂD!DAR ASTA ESTE RAPID UN ANTRENOR BUN ȘI JUMĂTATE DIN PREJUDICIU ESTE RECUPERAT! DUPĂ ACEEA RĂMÎNE CINE JOACĂ!HAIDE POLI TIMIȘOARA!TE IUBIM ȘI SE POATE MULT MAI MULT DECÎT SE FACE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Manea a spus: (august 22nd, 2015 at 10:28 )

O sa plangem dupa Alexa.

birlic a spus: (august 22nd, 2015 at 10:42 )

Si totusi ce e asa de greu sa aduci un antrenor bun din tara cand sunt atatia pe bara: Pustai, Grigoras,aradeanul acesta care a fost la Tg. mures ca-mi scapa ,… are agenda plina Stanciu ,ce mai asteptati ,lasati interimatul ,vreti sa patit ca Ponta cu Interesu national.cand a marit salariile demnitariilor si bugetarilor superiori in lipsa antrenorului principal?

@birlic a spus: (august 22nd, 2015 at 11:12 )

pai interimatul e pe gratis ca si asa il platesti, zice Robu/Bojin. de ce sa aduci unul nou care costa? ca din astia antrenori secunzi avem o gramada. asa s-a facut toata echipa, pe gratis si acum nici sa-i plateasca pe jucatori nu mai vor. ii platesc cu banii din TV si putinii bani din publicitate. cind se termina banii…asta e fotbal a la Robu/Bojin.

marius a spus: (august 22nd, 2015 at 12:14 )

Pentru etapa asta este interimatul,probabil după aceea când se întrerupe campionatul pentru jocurile Naționalei,se va instala alt antrenor.Sper să nu fie din ograda proprie!
Ps.- antrenorii secunzi nu au plecat cu Alexa?

timisorean a spus: (august 22nd, 2015 at 13:37 )

Deci sa intelegem ca Robu vrea sau mai bine zis tine cu tot dinadinsul ca Poli sa retrogradeze ? Cum sa-l pui antrenor interimar pe asta cand vezi ca jucatorii au picat ca lacustele rapusi de accidentari ? JENANT ! Daca nu erau banii din televizari cred ca se reteageau deja din Liga I ! Imi este rusine ca un oras de marimea Timisoarei nu este capabil sa sustina financiar o echipa BUNA in Liga I !

polist a spus: (august 22nd, 2015 at 14:35 )

Aduceti-l pe Liennen, ala care a fost la galati.

mihai constantin a spus: (august 22nd, 2015 at 16:06 )

De cind am tot afirmat,ca Alexa nu-i antrenor de Liga 1,ca de altfel,nici Stanciu manager!
F.bine ca si-a dat singur demisia Alexa,pt.ca altfel il tzinea primarul,cit putea1.In aceste conditii,Alexa poate juca linistit la Bazos,poate sa si antreneze acolo,deci va fi trai pe vatrai!!!
Astept si demisia sau debarcarea urgenta a lui Stanciu,si a aluia care l-a ales pe el,in locul unui Dorinel Munteanu.Pt binele lui Poli,solutia cea mai desteapta era ca sa procedeze precum C.F.R. Cluj sau Astra,care au adus 4-portughezi,din liga 1 de la ei,au fost mai ieftini decit cei spaniolii de la noi,si care au venit din ligile 2 si 3,si iata la ce performante au ajuns aceste echipe.
Timofte s-a plimabat de vreo 10 ori in Portugalia,si n-a reusit sa aduca niciun portughez-acestia sunt conducatorii nostri,iar acest Stanciu,e clar ca nu poate aduce jucatori din strainatate,iar de la noi,numai ciurucuri,pe bani destui…!
Deci e clar ca nu numai Alexa e de vina,conducerea noastra trebuia sa actioneze pt.a alcatuii lotul,inca de la sfirsitul lui aprilie,cind eram deja promovati.Ce-au asteptat 2 luni?De ce ne plingem calotul nu-i omogen?Specatorii,suporterii,sunt de vina,ca platesc biletele de intrare?
Nu suntem nici macar in stare sa copiem ce-au facut altii f.bine,noi suntem originali,nu?
Iata rezultatele! Suntem aproape retrogradati,si noul antrenor care vine,care un trebuie sa fie din gradina proprie,trebuie sa faca minuni!Pustai e in stare de asa ceva!

++ a spus: (august 22nd, 2015 at 16:12 )

Lienen e antrenor la St. Puli in 2. Bundesliga si nu cred ca ar veni.

florin a spus: (august 22nd, 2015 at 17:02 )

Alexa va distruge și Bazosul! El toată cariera lui de fotbalist, a fost distrugător și nu creator cum se lauda ,,această echipă este creația mea”! Acum si ca antrenor,aceeași cariera-distrugator. Atenție Fc Bazos, că aveți o echipă frumoasă si un joc plăcut, cel puțin pana vine Alexa.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top