Punct ochit, punct lovit! Gura de oxigen pentru Poli

Dan Alexa şi-a fixat ca obiectiv să nu piardă jocul din deplasarea de la Târgu-Mureş, după două înfrângeri consecutive. Faţă de alte jocuri în care Poli şi-a dominat adversarii, cu ASA Târgu Mureş. timişorenii nu au mai fost superiori când vine vorba despre posesie, dar au fost mai pragmatici şi mai norocoşi, reuşind un 0-0 muncit.

asa - poli prosport

Chiar dacă ardelenii au avut mai multe atacuri, marile ocazii de gol le-au avut timişorenii în repriza a doua, dar Bărbuţ şi Zicu au irosit cu seninătate ocazii excelente în urma unor contraatacuri tăioase. Dacă ghinionul din alte jocuri s-ar fi contabilizat în mai mult noroc, Poli putea pleca de la Târgu-Mureş cu trei puncte. Dan Alexa s-a ţinut de cuvânt şi a făcut mai multe modificări în primul „11” pentru jocul cu ASA Târgu Mureş. Belu şi Cânu, ambii cu greşeli decisive în jocul pierdut cu Astra Ploieşti, nu au luat loc nici măcar pe banca de rezerve. Pentru Poli a debutat Artean, iar bulgarul Sarmov a intrat în premieră titular.

Prima jumătate a jocului se putea transforma într-un coşmar pentru Poli. ASA Târgu Mureş a dominat la toate capitolele, în timp ce timişorenii au preferat să se apere în toată această perioadă. Rând pe rând, poarta neamţului Kirschstein a fost serios ameninţată de Jazic, Golanski, Pedro sau Mureşan. De fiecare dată, intervenţile lui Kirschstein au fost bune sau a fost salvat de Scutaru, acesta respingând şuturile lui Golanski şi Mureşan. Punctul nevralgic al timişorenilor a fost la mijlocul terenului, unde Sarmov, Popescu şi Artean au făcut figuraţie, poate şi din cauza lipsei omogenităţii. Doar norocul a făcut ca ardelenii să nu deschidă scorul după asediul din primele 30 de minute. Cu niciun şut pe spaţiul porţii, trupa lui Dan Alexa a mai liniştit jocul după minutul 30 şi a reuşit să încheie prima repriză la egalitate. Aşa cum ne-a obişnuit, Alexa a făcut o schimbare în prima repriză, introducându-l pe vitezistul Bărbuţ în locul staticului Hernandez.

Repriza secundă a fost mai plictisitoare. Cu jucătorii lui ASA Târgu-Mureş mai obosiţi, fundaşii lui Poli s-au apărat mai bine, iar ocaziile la poarta lui Kirschstein nu au mai fost la fel de periculoase. În atac, Poli ar fi putut profita pe un contraatac care i-a avut în prim-plan pe Goga şi Bărbuţ, dar ultimul nu a reuşit să trimită mingea pe spaţiul porţii adverse, în ciuda pasei bune de la decarul timişorean. Atacantul de buzunar a fost imitat de mai experimentatul Zicu, în minutul 88, după ce a primit o pasă ideeală de la Alex Popovici, jucător intrat în partea a doua. Până la urmă, Poli a obţinut prima repriză în acest sezon şi o aşteaptă o confruntare extrem de grea, cu CSU Universitatea Craiova. (sursa foto: www.prosport.ro)

Dan Alexa a apelat la următorii jucători: Kirschstein – Belu, Scutaru, Melinte, D.Popescu – Sarmov, Artean, Hernandez (30 Bărbuţ), Ov.Popescu – Goga (72 Zicu) – Rufino (83 Popovici).

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

da a spus: (august 12th, 2015 at 21:51 )

spune ne ino ce
va legat de meci

pif a spus: (august 12th, 2015 at 22:14 )

Bafta chiora, Scutaru a scos clar doua mingi din poarta. Schmbari aiuristice inainte de min. 30. se pare ca Alexa nu stie ce vrea, intra cu Fernandez sa joace pozitional, pierdem toate mingile si trece pe contraatac. ce aiureala, si Barbut s-a stins in ultima jumatate de ora, de ce? ca doar are 20 de ani. daca jucam pe contraatac si avem 2 situatii 1:1 cu portarul de ce nu marcam? si cu Sarmov ala ce vrem? era s-o patim in ultimele minute cu faulturile alea in jurul careului fara rost. Zicu pare ca se si ingrasa pe zi ce trece, nu ca slabeste, la inceput juca chiar mai bine. ma intreb ce antrenamente se fac. nu cred ca din Alexa iese vreodata antrenor, cum nici din Velcea n-a iesit. poate e peste Velcea, dar asta nu spune nimic.

astral a spus: (august 12th, 2015 at 22:18 )

Un nou meci slab. Jucam fricos, iar la mijloc e jale mare. Prima jumatate de ora a meciului a fost cea mai slaba pentru ACS din acest campionat. Noroc cu Scutaru care ne-a salvat de 2 goluri. Consider ca ne trebuie un antrenor – din ce se vede la TV, se pare ca ‘managerul’ Stanciu dirijeaza totul de pe banca, ceea ce nu e ok.

poli21 a spus: (august 12th, 2015 at 22:19 )

Ar trebui sa il propunem pe pif-paf antrenor la Poli, ca o etapa intermediara pina la postul de antrenor al echipei nationale.

marco a spus: (august 12th, 2015 at 23:09 )

Ce tupeu au unii….. Am jucat cu vicecampioana,joc perfect tactic,sansa in primele 15 min dar ghinion pe final cand puteam chiar castiga!Alexa f bun dar ghinionist in cele 4 infrangeri

mario a spus: (august 12th, 2015 at 23:53 )

ASA-ul nu mai are valoarea de anul trecut, si are mari probleme in atac.

Florin a spus: (august 13th, 2015 at 00:42 )

important este ca s-a obtinut un punct la o echipa care a fost vicecampioana; eu nu inteleg de ce tratam asa de superficial fazele in care putem sa marcam, aici il am in vizor pe Barbut, nu se lucreaza la antrenament sau e totusi lipsa de valoare, nu gandeste nicio finalizare, baga capu in pamant si trage ca la judet; pacat ca Pedro e accidentat, ne ajuta enorm…

INO a spus: (august 13th, 2015 at 02:37 )

BEY! ALEXA! SIGUR NU V -AȚI ÎNȚELES SĂ DAȚI 3 PE 1 !HM! ORICUM! BĂRBUȚ NEPREGĂTIT ȘI ECHIPA DE ALTFEL! CEVA MAI BINE ÎN APĂRARE ÎN REST ARDELEANA JOC DE DOI CA,ÎN BANAT CA,PE LA NOI! BULGARUL ZERO! CE CAUTĂ ÎN ECHIPĂ!ARTEAN ÎNAPOI LA CARANSEBEȘ ÎMPREUNĂ CU ALEXA!BRAVO SCUTARU!SASHA!ȘI BELU! GOGA ZERO! EXACT CA ȘI LA TIBILISI!L -A LUAT DUȘAN ȘI L-AU DAT DIN CAUZÂ CĂ NU FĂCEA NIMIC ALEARGĂ HAOTIC FĂRĂ SENS ȘI NU ARE MARCAJUL PERFECT PENTRU A ÎNSCRIE DAR DE NEVASTA LUI ÎL VREA LÎNGĂ EA ACASĂ LA TIMIȘOARA!ȘI APROPO LA POLI ESTE UȘOR DACĂ NU VREI SĂ JOCI TE DAI ACCIDENTAT!CE VRÂJEALA ESTE ASTA JUCĂTORII SÎNT ÎN URMĂ CU PREGĂTIREA! CE ÎI LUĂM DE LA BIRT! LA NIVELUL LOR TREBUIE SĂ FIE ÎN PRIZĂ PENTRU TOTDEAUNA APT!A HA VINE UN NOU PREPARATOR FIZIC ȘI FACE O ALFEL DE PREGĂTIRE ASTA ESTE ALTCEVA DAR LA POLI NU ESTE CAZUL DECI AR TREBUI SĂ FIE PREZENȚI ÎN JOC ȘI LA ANTRENAMENTE SĂ SE OBIȘNUIASCĂ UNUL CU CELĂLALT ȘI INTELIGENȚA ȘI FELUL DE A JUCA ȘI INTRA ÎN TEREN. SĂ JOCI! NORMAL ZICU -GOGA -BĂRBUȚ TREBUIE SĂ JOACE ÎMPREUNĂ!AȘA AU JUCAT ÎMPREUNĂ DE CÎND LUMEA! REPRIZA SECUNDĂ ELEK-CURTEAN-ȘI UNUL DIN FUNDAȘI CENTRALI LA ACOPERIRE ȘI PENTRU A STOPA CONTRA ATACURILE CELOR CU,CARE JUCĂM!BELU -LUCHIN-SCUTARU-D POPESCU AR TREBUI SĂ NU FIE VREO PROBLEMĂ! IAR MIJLOC LIORENTEE -MELINTE-DUTE VINO FAȚĂ SPATE -O POPESCU. O ȘANSĂ LUI BOLDEA!
HAIDE POLI FĂRĂ DAN ALEXA! ȘI VICTORIE CU OLTENII! SPER CA ȘI CÎRȚU ȘI SÂNDOI SĂ PLECE ÎNAINTEA LUI ALEXA! POLI TIMIȘOARA TREBUIE SĂ CÎȘTIGE CU CRAIOVA ȘI SĂ ARATE CA ȘI O ECHIPĂ MAI BUNĂ ȘI CU VIITOR ÎN FOTBALUL CARE CONTEAZĂ!ÎNSĂ O SITUAȚIE SPECIALĂ ȘI DE URGENTĂ ESTE UN NOU ANTRENOR!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Rus a spus: (august 13th, 2015 at 08:37 )

Poate ca jocul nu a fost cel mai stralucit in prima repriza, dar important e ca echipa nu a primit gol. Asta conteaza cel mai mult. Nu e un punct mare, dar e important.

POLI a spus: (august 13th, 2015 at 08:37 )

Schimbari in min. 30.Aici se vede lipsa de experienta a antrenorului.Merge la plesneala.Dupa cinci meciuri nu s-a legat nimic in jocul echipei.Fata de prima etapa si meciul de ieri echipa s-a schimbat in proportie de 70%.

@Poli21 a spus: (august 13th, 2015 at 09:47 )

merci, dar nu prea as avea chef si sint mult prea departe de Romania. dar cred ca pe Alexa il pot inlocui multi antrenori romini, care au si un concept, ceea ce actualul antrenor nu are. oricum, un Dusan Uhrin nu vom mai avea prea curind.

LINIA 6 a spus: (august 13th, 2015 at 09:55 )

Culmea,toti care joaca cu noi numai au valoarea de anul trecut,dar vad ca Astra e lider,ASA a fost lider.Am inteles ca se cauta cu disperare sa se demonstre ze ca ACS asu e cea mai si cea mai,dar macar folositi denumirea oficiala de pe site-ul frf, adica ACS ASU POLI,macar pana incepe camp.div.C,ca poate o fi durere desi e cea mai usoara serie posibila!

Polist a spus: (august 13th, 2015 at 10:12 )

Alexa trebuie lasat sa antreneze, echipa nu e inca omogena. Sunt sigur ca echipa se va exprima altfel dupa cateva etape. Sa nu uitam ce echipe a intalnit Poli pana acum.

soryn a spus: (august 13th, 2015 at 11:36 )

pe alexa l-a salvat in liga 2a pedro care a castigat de unul singur cel putin vreo 5 meciuri, in rest alexa din pacate este paralel cu antrenoratul… pune haotic jucatorii in teren, pai pe ovidiu popescu ba l-a pus pe dreapta, ba pe stinga, schimba jucatorii in prima jumatate de ora, de ce l-a pus pe hernandez in stinga? nu stie sa se impuna, are prea multe fixuri si prea multe prietenii cu actualii jucatori, din care doar numele a mai ramas: curtean, goga, canu… (pai pe canu il mai pui rezerva la tg mures dupa ce iti maninca 2 meciuri, pai canu era depasit in liga a 2a… bocsan a jucat bine la cfr, dar nu-l tii nici rezerva).
Lasa-ne Alexa, ai aceiasi valoare ca velcea… stanciule, sa vina contra, jucatori sint de valoare, trebuie un antrenor care stie sa faca o echipa, sa ii responsabilizeze, sa ii faca sa aiba incredere in ei.
schimba pina nu e prea tarziu… daca vine croitoru e bine un jucator foarte bun.

@soryn a spus: (august 13th, 2015 at 12:36 )

Spui ca jucatorii nu au valoare, dupa care spui ca sunt buni. Te cam contrazici, nu crezi? Nu spune nimeni ca Alexa e cel mai mare antrenor, dar, daca intelegi fotbalul iti dai seama ca cea mai mare problema a echipei e omogenitatea. In multe momente Poli arata bine pe teren dar trebuie lucrat la omogenitate, iar timpul e esential. Nu te poti omogeniza de pe o zi pe alta.

mihai constantin a spus: (august 13th, 2015 at 15:40 )

Inaintea meciului de ieri,Alexa afirma ca merge la victorie,dar daca se termina egal,este tot un esec!Atunci cind e credibil acest antrenor?Sunt convins ca pt.salariul pe care-l primeste,puteau fi adusi multi antrenori mai buni ca acesta,iar daca echipa nu-i omogena,principala vina o poarta conducerea,care s-a cacait mult timp in a aduce un manager,si pina la urma a adus unul f.slab,in persoana lui Stanciu,care iata ca ne-a adus inca un batrin in echipa,pe Croitoru! Iata ca putem face o echipa buna de old boys,iar daca am avea un asemenea campionat,si ar mai fi si Alexa in teren,am putea fi campioni nationali…!
Referitor la meciul de ieri,am dovedit ca jucam mai bine in deplasare,decit acasa,apararea e mai concentrata,mai sigura,iar portarul Kirschstein,a dovedit ca poate fi si f.bun,dar trebuie sa fie si constant.

soryn a spus: (august 13th, 2015 at 20:01 )

In echipa sint 25 de jucatori, pe cei trei i-am nominalizat, nu am zis de zicu, de hernandez, de papp, samd pentru ca majoritatea au valoare… Insa cind tu in 3 meciuri din 5 schimbi jucatorii dupa 25 – 30 de minute si ii rotesti pe nspe mii de posturi… Si nu ma contrazic deloc, unii jucatori au ramas doar cu numele iar unii sint bagati doar pe prietenie.. Cum judeca 2 cazuri identice : canu si papp, sau canu si bocsan…daca esti obiectiv vezi unele lucruri, daca nu atunci scrii doar sa contrazici…

pif dupa masa a spus: (august 13th, 2015 at 20:43 )

sa fim obiectivi: Alexa, nu vreau sa-l scot basma curata, nu a avut in lotul de pregatire multi dintre cei pe care i-a transferat si asta nu din cauza sa ci din cauza lui Robu/Bojin care nu au scos bani sa se cumpere sau sa se transfere mai repede jucatori. nici managerul tehnic Stanciu nu a fost adus decit tirziu. cei ce au venit pe „prietenii” ca Luchin, o mare dezamagire, Zicu, Goga nu ar fi venit daca Alexa/Stanciu nu era la echipa, zic eu. faptul ca au o virsta nu conteaza daca sint antrenati fizic cum trebuie, este un avantaj mai incolo cind va conta experienta. totusi trebuie sa spun ca am devenit cam sceptic dupa meciul cu ASA cind au fost dominati ca niste incepatori si numai norocul chior a facut ca a ramas egal. acum sintem pe penultimul loc, poate ca e bine ca macar stim ce ne asteapta daca nu indreptam jocul, nu ca acum doi ani cind am tot crezut ca scapam cumva dupa ce am fost in tur in fata. mai e timp, dar nu mult. poate se reuseste evitarea retrogradarii de data asta dar sint sceptic.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Un număr de cinci persoane din Timiș au fost descoperite cu branșări ilegale la rețeaua de alimentare cu gaze naturale aparținând celor de a Delgaz Grid. La nivelul întregii rețele a companiei fenomenul este unul mult mai ridicat, fiind vorba despre 201 asemenea consumuri frauduloase.  Astfel, Inspecția energetică, structură specializată din cadrul Delgaz Grid, a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci persoane din Timiș sunt acuzate că furau gaze naturale din rețeaua de distribuție
Top