Stirile din ziua: 7 octombrie 2015

Bani din Luxemburg pentru Futuroscopul de la Timisoara: prima propunere pentru lumea 3D

În aproximativ doi ani, Timișoara ar putea avea un futuroscop care să atragă mii de vizitatori în fiecare lună. Proiectul prezentat în iunie la ședința Consiliului Consultativ Economic are acum o primă propunere de finanțare. Primăria s-ar putea asocia într-un parteneriat public-privat cu o firmă din Luxemburg.

Constientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia osteoarticulara

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în data de 9 octombrie 2015, cu începere de la ora 1100, în Sala Continental a Hotelului Continental din Timişoara, B-dul Revoluţiei 1989 nr. 5, cel de-al cel de-al doilea simpozion cu tema: “Conştientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia osteoarticulară” Prelegerile vor fi susţinute de prof. univ. dr.

A murit Paula Iacob!

Avocatul Paula Iacob a murit, în noaptea de marți spre miercuri, la 83 de ani. Ea suferise recent un accident vascular, în urma căruia nu mai putea să vorbească, și fusese internată mai multă vreme în spital.

Grindeanu vede paiul din ochiul lui Robu, dar nu si barna din ochiul PSD

Alarmat nevoie mare de stadiul lucrărilor din zona Cetate, ministrul, deputatul și președintele PSD Timiș Sorin Grindeanu și-a dat cu presupusul că acolo poate interveni penalul. Ca timișorean îngrijorat de fața orașului, dar și de banii publici, plus șef al opoziției la administrația Robu, Grindeanu are toate motivele să tragă un semnal de alarmă în privința lucrărilor.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. 16 Decembrie (p), Văcărescu (p), orele 9 – 17; Peciu Nou (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Bocșei (p), Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului, orele 9 – 17; Gătaia (p), Ferendia (p), orele 9 – 17; Curtea (p), orele 10 – 18;

Top