Stirile din ziua: 9 octombrie 2015

Timisoara a intrat oficial in lupta pentru titlul de Capitala Culturala

Timisoara a intrat oficial in lupta pentru titlul de Capitala Culturala

Timişoara a depus, vineri, la Ministerul Culturii, dosarul de candidatură pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană marchează acest moment împreună cu mișcarea civică Alergotura, printr-o acțiune de alergare. Asta, după ce, în urmă cu o lună, a dat drumul la… flotări.

Robu a plans in masina: M-am saturat de Continental, de Azur si de alti poluatori!

Timișorenii s-au obișnuit deja cu „parfumul” insuportabil care plutește în aer, atât în partea de nord, cât și în cea de sud a orașului, dar a fost nevoie ca primarul Nicolae Robu să… lăcrimeze în mașină, ca să reacționeze. Se pregătește astfel o hotărâre de CL care să stabilească faptul că în Timișoara nu se acceptă investiții care poluează. Teoretic.

Titu Bojin revine: e vicepresedinte la PSD Timis! Traian Stoia, invitat permanent la sedinte

PSD Timiș are în sfârșit o echipă de conducere completă. Pe lângă președinte executiv, secretar, trezorier, sunt nu mai puțin de… 23 de vicepreședinți, printre care și Titu Bojin. Aceștia au fost votați, dar după ce au fost nominalizați direct de liderul filialei, Sorin Grindeanu!

Eva va avea statuie in centrul Timisoarei!

În primăvară erau șapte, între timp au rămas cinci. Este vorba despre statuile care vor „popula” centrul istoric, după finalizarea lucrărilor de reabilitare. Primarul Nicolae Robu a anunțat că urmează ca acestea să ajungă la Timișoara nu peste multă vreme, dar nu știe cine sunt personajele înfățișate. Cu o singură excepție.

Robu le-a mai dat o nota interna angajatilor din PMT! Ca sa-si vada de treaba!

Angajații primăriei au nevoie de impulsuri suplimentare pentru a-și face treaba! Altfel nu se explică de ce primarul Nicolae Robu simte nevoie să emite note interne pe bandă rulantă. Ultima dintre ele se referă la punerea în aplicare a unor decizii executorii ale Curții de Conturi.

10.000 de PSD-isti din Timis, asteptati sa-l bifeze pe Dragnea

Teoretic, peste 10.000 de social-democrați din Timiș sunt așteptați, duminică, să-și aleagă președintele partidului. Candidatul e unic, Liviu Nicolae Dragnea, așa că nu sunt emoții în ceea ce privește rezultatul. Se va vota în mai multe localități, fie la sediul organizațiilor PSD, fie la căminele culturale.

Vrei sa-l suni pe Basescu? Din exces de zel, si-a pus numarul de telefon pe Facebook

Bucurie mare în Partidul Mișcarea Populară, după ce fostul președinte Traian Băsescu s-a înscris oficial în gruparea politică. Ca să demonstreze că într-adevăr este trup și suflet alături de populari, acesta a postat pe Facebook o poză cu adeziunea… cu totul cu numărul de telefon.

In doua saptamani, Politia Locala va avea post fix in Complex!

Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, i-a solicitat, joi, lui Nicolae Robu să deschidă unui post de poliție locală în campus. Primarul s-a arătat uimit de cererea social-democratului, pentru că, susține el, un astfel de post e în curs de amenajare și va fi gata în scurt timp!

Robu TV – o gluma de neinteles pentru PSD si generator de subiecte… Times New Roman

Primăria Timișoara se poate lăuda, de câteva zile cu un nou produs marca Nicolae Robu. Este vorba despre o televiziune pe Facebook a primăriei, unde a apărut deja un prim interviu cu edilul, întrebările fiindu-i adresate de purtătorul de cuvânt al instituției. Liderii PSD cred că nu e decât o glumă, care va genera doar subiecte de satiră la nivel național.

Campanie de constientizare a publicului privind beneficiile kinetoterapiei si masajului

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în perioada 9 – 11octombrie 2015 cea de-a 3-a campanie de conștientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei și masajului în diferite patologii. Campania se desfășoară în Timișoara, Calea Martirilor colț cu str. Martir Ioan Stanciu (în dreptul sucursalei BRD), într-un cort special amenajat și dotat cu

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. 16 Decembrie (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Bocșei (p), Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului, orele 9 – 16; Pădureni (p), orele 9 – 17; Bucovăț (p), Pietroasa Mare, Dobrești, Găvojdia, Dragomirești, V. V. Delamarina, Pădureni, Honorici, Cralovăț

Top