Stirile din ziua: 10 octombrie 2015

Public restrans la cea de-a doua editie a Festivalului Gastronomic si Festivalul Minoritatilor

Public restrans la cea de-a doua editie a Festivalului Gastronomic si Festivalul Minoritatilor

Cele două festivaluri care au loc în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Rozelor, nu au avut parte de prea mulți vizitatori. Totuși, câteva zeci de timișoreni au trecut, sâmbătă, pe la Festivalul Gastronomic și Festivalul Folcloric al Minorităților Etnice. Sâmbătă, 10 octombrie, a debutat cea de-a doua ediție a Festivalului Gastronomic și a Festivalului

Robu prefera directorii interimari, macar fac treaba!

La Poliția Locală nu va fi organizat prea curând un concurs pentru postul de director. Acesta este ocupat în regim de interimat de aproape doi ani, iar primarul Nicolae Robu e convins că e soluția cea mai bună! Edilul susține că a greșit când a fost de acord cu anumiți directori „plini”.

Grindeanu aproape s-a razgandit: ar putea candida la o functie de vicepresedinte national al PSD

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu a fost nominalizat de colegii săi la o funcție de vicepreședinte al partidului la nivel național. Deși este susținut și de alte organizații, Grindeanu cere timp de gândire, nefiind convins că vrea această funcție. Acum o lună, el respingea categoric o astfel de variantă.

PSD Timis, in fata intrecerii socialiste de alegere a noului carmaci al partidului

În momentul în care îi lua locul mitomanului Victor Ponta, Liviu Dragnea părea un personaj rezonabil. Dar numai prin comparație cu tot mai arogantul Ponta. Cu zâmbetul său șmecheresc pe sub mustață, sub impresia unui om dispus mai mult la dialog, se ascundea însă același vechi și nefast personaj.

De Craciun, Grapini si PPU isi sarbatoresc candidatul la Primaria Timisoara

Pregătirile pentru alegerile locale din 2016 sunt în toi și în noua formațiune politică din care face parte Maria Grapini. Partidul Puterii Umaniste are deja în cărți un candidat pentru Primăria Timișoara, dar competiția internă este încă deschisă. PPU va merge singur în alegerile locale, ca să vadă ce poate.

PSD cere dezbatere publica pe tema accesului biciclistilor in centrul Timisoarei

Vestea că bicicliștii nu mai au voie să circule prin zona centrală a Timișoarei a ridicat semne de întrebare pentru liderii PSD Timiș, care susțin că o astfel de decizie ar trebui luată doar după o dezbatere publică. Președintele PSD Timiș, Sebastian Răducanu, crede că există și alte soluții.

Top