Robu: Cand veti avea cariera mea, puteti sa va apropiati de sireturile mele!

Primarul Nicolae Robu nu mai vrea să discute decât cu oameni care au ajuns la performanțele lui! Dacă n-aveți doctorate și nu sunteți membri ai unor academii, dar puneți întrebări, sigur sunteți oameni care vor răul Timișoarei sau ziariști aserviți unor forțe oculte! Oricum ar fi, nu sunteți demni nici măcar să vă apropiați de… șireturile edilului șef!

Nicolae Robu copresedinte PNL Timis 02

Primarului Timișoarei nu-i plac întrebările care necesită mai mult decât un răspuns monosilabic. Cel puțin pe anumite subiecte, Nicolae Robu ocolește răspunsurile și, mai mult decât atât, contraatacă, jignindu-i pe cei care nu se mulțumesc cu precizări vagi. Vineri, tema a fost Colterm și datoriile societății de termoficare către diverși furnizori. Totul, în condițiile în care timișorenii racordați la Colterm au rămas o zi fără apă caldă, din cauza neplății unor facturi. „Când s-a întrerupt furnizarea gazului, am vorbit personal cu conducerea E.On și am stabilit un anumit grafic de plată a restanțelor (…) Pentru a se putea plăti angajamentele luate, așa ca obraz, ale mele, pentru că instituțional eu nu am niciun angajament luat. Totul e făcut pentru timișoreni. Colterm nu mai produce deficite, dimpotrivă, e pe un ușor plus. Vom lichida toate datoriile către E.On în decurs de câteva luni. Trebuie luat un credit bancar, numai că, la situatia pe care o avea Colterm nicio bancă nu a vrut să dea credit, acum sunt spre finalizare discuțiile pentru un credit”, a declarat edilul. El nu a putut preciza nici nivelul datoriilor Colterm și nici numărul de credite pe care le are deja angajate societatea. „Nu am prerogative la Colterm, eu am ajutat ca primar, pentru că reprezint cetățenii Timisoarei, nu sunt super-manager. I-am cerut directorului să fie mai transparent, dar el nu e subordonat primarului”, a spus Robu.

Întrebat dacă și-a respectat promisiunea făcută acum patru ani, în campanie electorală, de reducere cu 25% a facturilor la apă caldă și căldură, Robu a răbufnit. „E realizată demult. Dacă nu aș fi intervenit în toate felurile, atât cât pot eu să intervin, prin hotărâri luate, prin tot ce am făcut, prin diligențe, inclusiv de la guvern, atunci când s-au obținut acele compensari… la ora actuală, prețul la gigacalorie ar fi fost cu circa 30% mai mare decât cel care este. Prin faptul că nu am lăsat să se majoreze prețul, e reducere. Eu am spus, reducerea în condițiile în care prețul la gaz rămâne la fel. Dacă prin absurd s-ar fi mărit de 10 ori prețul la gaz, dar ce, eu pot fi Mafalda să fac o reducere? (…) Dacă nu aș fi făcut toate intervențiile, prețul ar fi fost mult mai mare”, a declarat primarul. Deși el este cel care a adus în discuție nenumăratele „intervenții”, Nicolae Robu s-a sucit în momentul în care i s-au cerut detalii. „Mereu încercați să mă faceți pe mine responsabil de problemele Colterm, unde nu am nicio prerogativă!”, a spus edilul.

Enervat la culme, Robu și-a vărsat nervii pe jurnaliști, pe care îi consideră nedemni să se apropie de… șireturile lui! „De când s-a declanșat campania, aveți o atitudine foarte clară, toți. Aproape. N-am spus toți, ci aproape. Nu-mi spuneți, că ne cunoaștem de ani de zile. Și cu asta basta. Am dreptul la opinie. Mi-o asum. Ceea ce se întâmplă în presa timișoreană astăzi vădește rea-credință în foarte multe momente. Nu vă convine, nu mai veniți, scrieți aceleași neadevăruri pe care oricum le scrieți. Doar nu credeți că mă umilesc în fața dumneavoastră. Veniți cu rea intenție, puneți numai niște titluri care te și crucești când le vezi din ce minte pot fi generate… Nu vreau să scrie de bine (n.r. presa), vreau să scrie realitățile. Asta trebuie să facă o presă (…) Eu mă bazez pe imaginea creată de realizările mele, nu de dumneavoastră, că dacă m-aș baza pe asta, m-aș lăsa de meserie. Gata! Nu ne tragem în șireturi, când veți avea cariera făcută de mine cu cinste, cu munca multă, atunci puteți să vă apropiați de șireturile mele. Până atunci, pretind respect, atât!”, s-a dezlănțuit edilul. Robu are totuși un sfat pentru cei 65.000 de abonați ai Colterm, printre care se numără și el: să nu se debranșeze, fiindcă vin vremuri grele pentru posesorii de centrale de apartament. Explicațiile pe larg le veți putea afla, probabil, de la televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara, ultima redută a presei neaservite, în viziunea edilului.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

poli21 a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 17:49 )

Mai este putin si vom constata ca odata disparut robu intreg orasul se va prabusi iar intrega lume va suferii imens. Observatie : nu credeti ca ar fi vremea sa vedem daca la Gataia nu mai sunt locuri libere ?

Lae Dixit a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 18:21 )

I se falfaie de cei care platesc taxe ca fraierii in Timisoara. Deh, daca toti am fi avut turnulete pe casa nu si’ar fi permis sa ne repeada ca pe islazu’ Bocsigului… Acu’ vad si timisorenii ce „om” de calitate au votat.

Guerilla a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 20:51 )

Pare parte din presa timisoareana mananca rahat cu polonicul atunci cand vine vorba de Robu! Nu imi este simpatic in mod special dar omul acesta trebuie sa recupereze in administratie tot cea ce nu au facut inaintasi lui, Ciuhandu si Orza. Si nu este usor! Sa fim seriosi, Pressalert este o oficina pesedista cuplata la banul public prin intermediul CJT si a Aeroportului Traian Vuia! De acolo pica banii in buzunaru lui Boţa si compania de spagari/santajisti. Daca Robu dorea liniste din partea lui Boţa atunci trebuia sa cotizeze. Nu a facut-o si se vede! Este o rusine sa vezi aceste grupari anti-Timisoara care se intituleaza PRESA! DRAGOS BOTA, CEA CE FACETI VOI NU SE NUMESTE PRESA CI COTONOGEALA ALTOITA CU PROSTITUTIE PROFESIONALA!

Dan a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 21:37 )

Taci Ciuca!

blue a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 21:42 )

Marele Robu se pupa la propriu si la figurat cu tractoristul Titu, l-a pupat in fund pe plagiatorul Ponta, sta langa semi-analfabetul Cojocari, a dansat cu celebra intelectuala Grapini, dar nu poate dialoga cu un ziarist sau cu un oarecare de pe strada pentru ca nu se ridica la nivelul lui …

Alex a spus: (octombrie 23rd, 2015 at 23:21 )

Omul a luat-o complet razna. Trebuie sa scăpam cât mai repede de el ca ne facem de ras in toată țara.

Filip a spus: (octombrie 24th, 2015 at 00:30 )

Am ascultat conferintza o mare parte.prima data. o gainarie mai mare nu am auzit, un cor de curci…
nu mai am nici o sperantza.

@ guerilla a spus: (octombrie 24th, 2015 at 01:12 )

Pupuincuristule, daca nu erau proiectele servite pe tava de aia dinaintea lui, azi nu aveai nimic decat palmieri si ACS.

andrei a spus: (octombrie 24th, 2015 at 07:38 )

D-le Romonita, esti de la Poli? Fochist? Dumnezeule, atat de multe greseli gramaticale…

Noni a spus: (octombrie 24th, 2015 at 08:10 )

Uitati-va pe FB-ul domnului Romanita sa vedeti cum arata FB-ul unui obsedat. Omul e bolnav e clar…dar e si prost de bubuie.

widoqq a spus: (octombrie 24th, 2015 at 08:33 )

Postacii PSDei pe bani multi -la atac!

Ana a spus: (octombrie 24th, 2015 at 09:10 )

Postacii PSD si psihopatul Romanita Nicolae (m-am uitat pe profilul lui si e clar omul e dus…daca i-l vede un medic il interneaza direct la nebuni) au iesit la atac…Romanita asta probabil ca era incompetent si l-a dat Robu afara din Politehnica sau cine stie ce i-o fi facut acestui creier de gaina incat a facut o asemenea pasiune.

CRUDU a spus: (octombrie 24th, 2015 at 09:34 )

ÎN TIMIŞOARA PRESĂ ADEVĂRATĂ ESTE MINORITARĂ! MAREA MAJORITATE A ACELORA CARE SE REVENDICĂ A FI JURNALIŞTI NU SUNT ALTCEVA DECÂT NIŞTE ŞANTAJIŞTI SADEA! NICI URMĂ DE DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ, DE MÂNDRIE CĂ APARŢIN UNEI PROFESII NOBILE. NU. DACĂ ROBU NU MARCHEAZĂ BANUL ATUNCI ROBU ESTE DE ATACAT. ŞI O FAC ÎN HAITĂ, FĂRĂ NICIO REMUŞCARE. INTERESELE REALE ALE TIMIŞOAREI NU CONTEAZĂ NICI CÂT ESTE NEGRU SUB UNGHIE. MIE RUŞINE CĂ LOCUIESC ÎN ACELAŞI ORAŞ CU ASEMENEA EXEMPLARE.

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 11:46 )

toata presa locala (pentru ca la conferinta de presa au fost mai multe publicatii nu doar pressalert) este pesedista sau deserveste interese oculte.
Sa fim seriosi. Cei care posteaza comenturi de lauda si preamarire la adresa primarului atunci cand acesta in mod evident jigneste si se comporta precum Nicolae din 89, fie au uitat ce inseamna sa fi condus de un lider dictator, fie nu au prins acele vremuri. Oricum observ ca masinaria PNL-PDL incepe sa se urneasca. Aceleasi figuri de stil si aceasi metoda: denigrarea presei, politizarea titlurilor de presa(ba ca psdul, ba forte oculte etc).
E PACAT CA OAMENI CARE LOCUIESC IN TIMISOARA UNDE S-A MURIT ACUM 26 DE ANI PT A INLATURA ASEMENEA ATITUDINI PRECUM CELE ALE PRIMARULUI, GASESC SCUZE ACESTUIA SAU FAC JOCURILE ACESTUIA.
Indiferent de provocarile jurnalistilor, o persoana de nivelul intelectual pretins de Robu Nicolae, un primar care respecta aceasta institutie, statul de drept si valorile democratice NU ARE VOIE SA SE COMPORTE DE ASEMENEA MANIERA.

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 12:28 )

Esti naiv, sincer. Multa sanatate.

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 12:57 )

Poate ca sunt naiv ca imi doresc o clasa politica demna, integra care sa respecte cetateanul, indifernt ca este jurnalist, intelctual, taran, muncitor etc. Consider ca aceasta ar fi atitudinea fireasca. Pana la urma oamenii astia care ne reprezinta ar trebui sa fie model in viata celorlalti. Si nu ma refer strict la Robum ci la toti oamanii din viata politica care, atunci cand li se atrage atentia ca prezinta un comportament deviant sar in sus ca toti dracii, incep sa arunce tot felul de jigniri, isi justifica comportamentul si atitudinea pe fondul adversarilor politici sau alte scuze penibile.
Da, sunt naiv ca doresc o stare fireasca, de respect, iar respectul se castiga, ceea ce nu se aplica in cazul de fata.
Dam vina pe jurnalisti care, cu derapajele lor, totusi atrag atentia asupra anumitor aspecte din administratie care altfel nu ar putea fi cunoscute de public, si ne balacari prin comenturile postate. Macar jurnalistii au atitudine, in timp ce noi, societatea civila dormim linistiti, ne enervam ca orasul arata cum arata, ne batem in trafic, ne facem griji daca vom avea caldura sau nu, stam cu teama ca s-ar putea sa platim din buzunareale noastre investitiile ce nu se vor finaliza etc, insa fara nicio reactie, decat aceea de a ne jigni prin aceste comenturi. Nu facem altceva decat jocurile tuturor politicienilor carora li SE RUPE DE NOI.
DIN PACATE, SPIRITUL TIMISOAREI A MURIT!! ASA CA SUNTETI LIBERI SA FACETI JOCURILE!

carmen a spus: (octombrie 24th, 2015 at 13:14 )

Nu cred ca se pune in discutie sau la indoiala cariera domnului primar! In mod sigur ca Fiu de Taran si-a depasit cu mult conditia! Foarte bine asa si trebuie! Tocmai de asta si fiindca acum are putere de decizie poate lua anumite masuri pentru imbunatirea conditiilor de trai in oras atit a locuitorilor cit a studentilor fie ei si filozofi! Exista la ora asta(nu am timp sa cercetez prea mult) un curs universitar de reciclare a materialelor si deseurilor electronice si chiar o meserie de „Gunoieri” ai calculatoarelor televizoarelor si celularelor si a altor materiale industriale nocive? Chestie serioasa chiar Vitala…Cum stam cu terenurile si Apa din jurul orasului? Vezi groapa de la Sag ce se intimpla cu ea…

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 13:57 )

Esti si patetic…

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 17:22 )

Pt @koks
Oi fi naiv, patetic, cum vrei tu, dar un lucru este cert, din comenturile tale doar la dresa mea, imi dau seama ca esti unul din postacii PNLISTILOR (NU LIBIRALI ca sunteti departe de valorile liberale), ca nu ai nicio treaba cu spiritul Timisoarei, ca esti o simpla „papusica” manevrata cu cheita pentru a tasta replici fara substanta la comenturile anti Robu.
Papusic-o, mai bine foloseste-ti manutele si gurita sa-l fericesti pe preamritul tau se Nicolae si lasa-ne pe noi astia care ne pasa de orasul asta sa ne exprimam ofurille. Sau de fapt asta va deranjeaza? Ca indraznim sa scriem ceea ce simtim? ca acest tip de presa online ne permite acest lucru iar pe voi va deranjeaza aceasta libertate a noastra? oare asa sa fie problema voastra? Nu cumva asta este si atitudinea lui Nicolae Robu, cel care pretinde valori democratice, dar uita ca libertatea de exprimare este fundamentala in acest sistem de valori?! Cat despre valoril;e liberale, am mai scris-o INTINATI MERMORIA BRATIENILOR!! VOI NU SUNTETI LIBERALI ! SUNTETI PRODUSUL FORMARII, EDUCARII SI PREGATIRII COMUNISTE SI ACEST LUCRU SE VEDE IN ATITUDINEA VOASTRA!!!

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 18:06 )

…si comunisto-pesedist! 🙂 Ia o gurita de apa, te-ai incins, esti roşu tot. 😉

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 19:38 )

Pt @Koks
Asa cum am scris, fara substanta, fara argumente. Nu esti in stare. Te inteleg, esti limitat si nu poti mai mult. De asta vei ramane o simpla „papusica”.

DUBA'I LA USA! a spus: (octombrie 24th, 2015 at 19:42 )

PSD + PRESSALERT (BOTZA) = LOVE! MAI PRECIS MONEY SI LOVE. SE STIE! PENTRU CEI CARE COMENTEAZA IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA II INVIT SA URMAREASCA CONFERINTA DE PRESA AICI: https://www.facebook.com/172674319443777/videos/vb.172674319443777/1024894090888458/?type=2&theater
URMARITI VA ROG DUPA MINUTUL 51 SA VEDETI CE INSEAMNA NESIMTIREA SI TEMA DATA LA UN (O) JURNALIST. DOAMNA SAU DOMNISOARA ARE O ATITUDINE ABSOLUT SFIDATOARE, SUPERIOARA DE PARCA EA A INVENTAT STIINTA REPORTAJULUI. ROSTESTE CUVANTUL „PENIBIL” IN CONDITIILE IN CARE SINGURA PENIBILA ERA DOMNIA SA. NU-I CUNOSC NUMELE DAR E DE LA PRESSALERT. DACA ASTA E PRESA NEUTRA…SA FIM SERIOSI!

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 20:02 )

Treci pe la casierie!
Adresa: PSD Timis, splaiul Tudor Vladimirescu nr.26
Intreaba de mine. Sa ai buletinul (cartea de identitate) cu tine! 🙂
Florica

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 23:05 )

decai am dreptate. asta este tot ceea ce poti, asa ca nu meriti atentia mea. Oricum iti doresc succes in cariera de papusica politruca. Ai grija insa ca la cum se prezinta papusarul tau, Nicolae Robu, vei avea mult de lucru.

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 23:08 )

Sa ai legitimatia de partid vizata la zi, te rog. Te astept, draga Cock. 🙂

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 23:11 )

pt@koks
apropos, nu cumva esti sanda grebla???

koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 23:14 )

vad ca raspunzi imediat comentarilor mele. Esti in tura de noapte? Iti da Robu(l) spor de noapte??

@koks a spus: (octombrie 24th, 2015 at 23:22 )

Eram prin zona si nu se cadea sa nu-mi salut amicul cel naiv. 🙂 Hai, noapte buna sa ai. Sa fim noi sanatosi…

anteconbega a spus: (octombrie 26th, 2015 at 08:04 )

Cu presa locală e o problemă. Presa scrisă de limbă română e reprezentată în Timişoara doar de „Renaşterea bănăţeană”, desprinsă mental în proporţie de 80 la sută de „mama” ei, „Drapelul Roşu”, mai ales după pensionarea ultimului „mohican comunist”, Dumitru Oprişor. „Renaşterea” trăieşte azi mai ales prin anchetele lui Brindescu, bancurilor culese de Lengher şi, în special, datorită anunţurilor mortuare bănoase, ceea ce asigură publicaţiei un echilibru informal deosebit…
„Ziua” a rămas undeva, între supliment şi dorinţă, bazată pe editorialele directorului Epure şi lupta întregii redacţii împotriva „Satanei” episcopale de pe Bulevardul C.D. Loga. În rest, bloguri, site-uri, unde banii se adună tare greu. Iar televiziunile sunt o altă mîncare de peşte, care şi aici tot de la cap se împute…

radu a spus: (octombrie 26th, 2015 at 18:46 )

Felicitări, d-le primar.Mai puneţi-i la punct pe pafariştii de la site-uri, nimic altceva decât o drojdie a jurnalismului!

Monica Hărmănescu, Timișoara a spus: (octombrie 28th, 2015 at 09:18 )

Sunt foarte uimită de CURAJOȘII care comentează în general la articolele din presa timișoreană și nu numai. De la prima vedere își arată ”caracterul”: scriu sub NUME FALS, adică ceea ce spun ei de fapt nu contează nici măcar pentru ei. În ceea ce privește ultima campanie lansată de PRESSALERT.ro, mi-am expus punctul de vedere în Romania pamfletară:
TIMIȘOARA sub ….PAPUC
PRESSALERT.ro a decretat în urbe, se pare,
Ca dovadă că cetățenii au liber la exprimare,
Să nu se mai umble cu papucii în picioare,
Ci să și-i agațe pe unde poate, fiecare….. 🙂
Dacă a avea libertate de exprimare într-un STAT DE DREPT înseamnă să umbli fără papuci în picioare……nu mai era nevoie să se moară la Revoluția din ’89, în rest este CAN-CAN. Mai fac și jurnaliștii GAFE MONUMENTALE, asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm și să punem la îndoială întreaga activitate a acestor jurnaliști. Indiferent de întrebările pe care le pun CETĂȚENII URBEI și nu numai, inclusiv jurnaliștii și ziariștii, este recomandată transparența decizională din partea Instituțiilor Statului, dar asta nu exclude RESPECTUL din partea celor care întreabă. Cred că domnul primar a folosit o expresie foarte uzuală, iar unii jurnaliști se prefac că nu pricep, pentru că ar trebui să-și revizuiască ei comportamentul.

emilian a spus: (octombrie 28th, 2015 at 11:07 )

stimati ziaristi,nu-l mai bagati in seama,abia atunci va avea crize de nervi,iata media l-a readus pe Base in politica…..intrebarea e -oare dupa conferintele de presa se servesc potoale mititele?

Ahtum a spus: (octombrie 29th, 2015 at 19:41 )

Atitudine jegoasa a unui om jegos!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara
Consilierii locali vor avea de aprobat tarifele pe care adăpostul public de câini urmează să îl perceapă proprietarilor animalelor pierdute și ajunse în acest adăpost. Pentru fiecare zi de ”cazare” urmează să fie solicitați bani, la fel și pentru operațiuni medicale. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara stabilește tarifele percepute celor care își recuperează câinii pierduți și ajunși în adăpostul public
Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Timiș a decis să meargă, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci îl vor susține pe Alfred Simonis. Decizia nu aduce nicio atingere...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatică. Îl susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 
Soluția provizorie a liniei continue trasată pe întreaga lungime a centurii de ocolire a Timișoarei devine definitivă. De marți va începe montarea de parapet de beton de tip New Jersey pe zona mediană a drumului. Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș încă de anii trecuți, pentru a obliga conducătorii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De azi se montează parapet de beton pe toată Centura Nord de ocolire a Timișoarei
Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Au fost pregătite cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia
Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul „Aero West Bike Fest” va aduce pe scena amplasată la Aerodromul din Buziaş emblematica trupă a rock-ului românesc şi timişorean, Cargo. Concertul legendarului grup va avea loc în prima  zi a festivalului, pe 24 mai. Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aerodromul Aero West Buziaș și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Legendarul grup Cargo va cânta la Buziaş, pe 24 mai, la “Aero West Bike Fest”
Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Top