Arhiva pentru luna: noiembrie 2015

Ce puteti face de 1 Decembrie, daca ramaneti in Timisoara / PROGRAM

Ce puteti face de 1 Decembrie, daca ramaneti in Timisoara / PROGRAM

Ziua Națională a României va fi celebrată la Timișoara chiar și fără o impresionantă paradă militară. Totul începe dimineață, în Parcul Central, și se încheie seara, cu un foc de artificii. Veți avea parte de tot felul de demonstrații, de retragere cu torțe, de deschiderea Târgului de Crăciun, dar și de concerte.

A venit iarna: in Cetate se lucreaza de zor, chiar in zi de sarbatoare / FOTO

Șantierul din centrul istoric al Timișoarei trebuie închis în cinci săptămâni, așa că, deși temperaturile depășesc doar câteva grade zona înghețului, se lucrează la greu. Așa cum nu s-a întâmplat astă-vară, când, de exemplu, pietrarii au plecat acasă să strângă fânul! În ziua liberă de Sf. Andrei, muncitorii erau însă „pe teren”.

Moldovan vrea sa readuca PNTCD in CJ Timis! Primaria Timisoara e pe locul doi

După luni de absență, PNȚCD vrea să reînvie ca pasărea Phoenix din cenușă, atât la nivel național, cât și la nivel local. Totuși, liderii țărăniștilor sunt conștienți că revenirea nu se va întâmpla peste noapte. PNȚCD s-ar putea să nu aibă candidat la Primăria Timișoara, dar vrea neapărat să reintre în CJ Timiș.

Cum a devenit Timisoara „campus monastiresc”, ca si in parcuri se vorbeste in soapta

Nu e un secret, primarul Nicolae Robu e un fan declarat al cluburilor de noapte. Nici măcar nu a ascuns acest lucru, iar uneori poate fi văzut prin astfel de stabilimente. Când multă lume din zona Stadionului se plângea, în general vara, că nu se poate dormi noaptea din cauza gălăgiei infernale, Robu replica oarecum arogant: „Timișoara nu e campus monastiresc”.

Nesimtire fara margini: romii iau hainele din containerele Caritas!

Până unde poate duce nesimțirea? Foarte departe, dacă ne luăm după imaginile surprinse de o timișoreancă în Calea Buziașului. Doi romi pare că scot fără jenă hainele depuse într-unul din containerele Caritas de timișorenii care vor să-i ajute pe nevoiași. Probabil că situația nu e singulară…

Dupa tentativa de viol de la LPS Banatul, ISJ a controlat toate internatele din Timis

Incidentul în care au fost implicați doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” care au abuzat de un coleg mai mic a ajuns atât în atenția poliției, cât și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș. În urma acestuia, ISJ a decis să controleze toate internatele.

ALDE Timis cauta candidat pentru Primaria Timisoara, s-a dat drumul la sondaj

ALDE Timiș este încă în căutarea candidatului ideal, care să intre în lupta cu Nicolae Robu pentru scaunul de primar al Timișoarei în 2016. Liderii formațiunii politice au decis să facă un sondaj pentru a vedea cine are mai multe șanse. Totuși, încă nu știe dacă vor putea anunța un candidat până la sfârșitul anului.

răzvan nedelcu

Seful Ingerilor Galbeni e liber, abuzurile firmei de tractari pot continua

Ancheta în scandalul izbucnit sâmbătă seară, într-o parcare privată, continuă. Răzvan Sorin Nedelcu, proprietarul firmei de tractări „Îngerii Galbeni”, care a lovit cu mașina mai mulți oameni, va fi cercetat doar sub control judiciar. Într-un interviu, Nedelcu spunea că a înființat firma pentru că voia să-i ajute pe șoferii din Timișoara…

Magazinul Carrefour, evacuat din motive de securitate!

Haos, duminică la prânz, în zona noului hipermarket Carrefour, deschis în urmă cu câteva zile în Calea Șagului. Timișorenii aflați la cumpărături au evacuați din magazin, spunându-li-se că a fost luată această măsură din motive de securitate! Oamenii s-au înghesuit în parcare, căutându-și mașinile cu care să plece acasă. UPDATE: Reprezentanții locali ai magazinului nu au vrut să comenteze motivele evacuării, spunând doar că, într-adevăr, a sunat alarma.

Timisoara nu are, oficial, o harta a cladirilor cu risc seismic

Nu știm câte clădiri cu risc seismic sunt în Timișoara, dar, conform ultimelor studii, care datează de acum câțiva ani, în zona de sud a orașului pare mai expusă riscurilor. Primarul Nicolae Robu a cerut un inventar al „bulinelor roșii”, dar spune că informațiile pe care le-a primit până acum sunt contradictorii. În aceste condiții nu se știe nici care sunt magazinele, restaurantele și barurile care ar trebui închise.

Ironii cu pizze de la suporterii ACS Poli spre ASU

Printre foarte puținii spectatori care s-au încumetat să înfrunte frigul de afară și au luat loc în tribunele de pe „Dan Păltinișanu” s-a numărat și un mic grup care nu putea să treacă neobservat. Cu toate că le înghețau mâinile și probabil nici nu le era chiar așa foame, membrii acestuia se delectau cu… pizza.

Fa o fapta buna de sarbatori! Poti ajuta 200 de copii cu dizabilitati care au nevoie de terapie

Timișorenii cu inimă mare sunt chemați din nou în ajutor. De data aceasta este vorba despre unul dintre proiectele mai vechi ale ONG-ului Școala Mamei Junior, care-și propune să ajute copiii cu dizabilități, oferindu-le hidroterapie. Astfel de ședințe au dat rezultate uluitoare, demonstrând cât sunt de benefice pentru micuți.

Top