Stirile din ziua: 28 noiembrie 2015

Poli Timisoara, victorie dupa 8 etape: 2-0 cu ASA Targu Mures

Poli Timisoara, victorie dupa 8 etape: 2-0 cu ASA Targu Mures

După opt etape, Poli Timișoara reușește prima victorie! S-a întâmplat pe teren propriu, când jucătorii lui Florin Marin au bătut acasă ASA Târgu Mureș, tabela indicând la finalul partidei un categoric 2-0. Cele două echipe se vor întâlni și în Cupa României.

Inimioare colorate cu… luminite, la Targul de Craciun / FOTO

Astă-vară cu flori, acum cu luminițe colorate. Suporturile în formă de inimă folosite la Timfloralis se vor „aprinde” în următoarele zile în Piața Victoriei, pentru a lumina accesul dinspre Catedrală spre Târgul de Crăciun. Doar câteva căsuțe erau deschise sâmbătă seară, iar bradul aștepta să fie împodobit.

Atentie: restrictii suplimentare de trafic in zona Parisului

Ministerul Afacerilor Externe anunță cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Franța că, în următoarele două săptămâni, vor fi instituite restricții severe de trafic. În acest interval, la Paris va avea loc cea de a 21-a Conferinţe a Părţilor la Convenţia-cadru a Organizaţiei Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice.

Lugosiada: primul Dracula, re-povestit la Casa Studentilor

Casa de Cultură a Studenţilor şi Universitatea de Vest, prin Facultatea de Muzică şi Teatru, specializarea Actorie şi Facultatea de Arte, prezintă „Lugosiada”, în memoria actorului Béla Lugosi. Evenimentul se înscrie în seria restituirilor către conștiința publică, în special către tineri, a unor personalități artistice mondiale provenite din această parte de țară.

Priveste orasul si poti castiga 500 de lei! Concurs foto organizat de Anuala Timisoreana de Arhitectura

Arată și altora ce-ți place sau, poate, ce nu-ți place la orașul tău! Fotografiază locurile care te impresionează în drumurile tale zilnice și poți câștiga unul dintre premiile concursului organizat la Anuala Timișoreană de Arhitectură 2015. Dincolo de bani, vei putea arăta și altora Timișoara ta, cu bune sau rele.

Top