Stirile din ziua: 29 noiembrie 2015

Magazinul Carrefour, evacuat din motive de securitate!

Magazinul Carrefour, evacuat din motive de securitate!

Haos, duminică la prânz, în zona noului hipermarket Carrefour, deschis în urmă cu câteva zile în Calea Șagului. Timișorenii aflați la cumpărături au evacuați din magazin, spunându-li-se că a fost luată această măsură din motive de securitate! Oamenii s-au înghesuit în parcare, căutându-și mașinile cu care să plece acasă. UPDATE: Reprezentanții locali ai magazinului nu au vrut să comenteze motivele evacuării, spunând doar că, într-adevăr, a sunat alarma.

Timisoara nu are, oficial, o harta a cladirilor cu risc seismic

Nu știm câte clădiri cu risc seismic sunt în Timișoara, dar, conform ultimelor studii, care datează de acum câțiva ani, în zona de sud a orașului pare mai expusă riscurilor. Primarul Nicolae Robu a cerut un inventar al „bulinelor roșii”, dar spune că informațiile pe care le-a primit până acum sunt contradictorii. În aceste condiții nu se știe nici care sunt magazinele, restaurantele și barurile care ar trebui închise.

Ironii cu pizze de la suporterii ACS Poli spre ASU

Printre foarte puținii spectatori care s-au încumetat să înfrunte frigul de afară și au luat loc în tribunele de pe „Dan Păltinișanu” s-a numărat și un mic grup care nu putea să treacă neobservat. Cu toate că le înghețau mâinile și probabil nici nu le era chiar așa foame, membrii acestuia se delectau cu… pizza.

Fa o fapta buna de sarbatori! Poti ajuta 200 de copii cu dizabilitati care au nevoie de terapie

Timișorenii cu inimă mare sunt chemați din nou în ajutor. De data aceasta este vorba despre unul dintre proiectele mai vechi ale ONG-ului Școala Mamei Junior, care-și propune să ajute copiii cu dizabilități, oferindu-le hidroterapie. Astfel de ședințe au dat rezultate uluitoare, demonstrând cât sunt de benefice pentru micuți.

Islamism si reumatism

De la 11 septembrie 2001, New York, și până la 13 noiembrie 2015, Paris, societatea modernă euro-atlantică s-a obișnuit să asocieze cuvântul musulman cu cel de terorist. Poate că eticheta asta este la fel de nedreaptă precum cea de „hoți și cerșetori” pusă românilor de vestul Europei.

răzvan nedelcu

Ingerii Galbeni, pusi cu botul pe labe? Razvan Nedelcu, retinut 24 de ore, dupa un scandal monstru

Scandal fără precedent într-o parcare din Timișoara, din cauza abuzurilor firmei de tractări auto „Îngerii Galbeni”. După ce angajații acesteia au ridicat o mașină cu tot cu proprietar, iar omul a stat ore în șir pe platforma „Îngerilor”, patronul firmei a trecut cu propriul autoturism peste mai mulți timișoreni revoltați și a fost dat în urmărire. Acum se află în arestul IPJ, fiind reținut pentru 24 de ore.

Top