Deputatul Samartinean: Demisia lui Victor Ponta este o victorie a strazii

Victor Ponta și-a depus, miercuri, demisia din funcția de premier al României. Anunțul că Ponta a renunțat la funcție a fost comentat și de reprezentanții opoziției. Printre ei se numără și deputatul Cornel Sămărtinean, care a declarat că România are de acum o nouă șansă.

samartinean

Deputatul PNL Cornel Sămărtinean susține că Victor Ponta ar fi trebuit să renunțe demult la funcție. „România are şansa unui nou început. Demisia lui Victor Ponta este o victorie a străzii. Demisia lui Victor Ponta este prea puțin și vine prea târziu. În ultimele zile, România a suferit şi imaginea ţării a avut mult de suferit, iar lucrurile pe plan intern s-au degradat. Acum un an, românii au spus că așa nu se mai poate. Însă vocea lor a fost ignorată. Corupția sistemică este atât de mare încât nu este doar principala cauză a sărăciei, ci și, din păcate, cauza tragediei din Clubul Colectiv . Întreaga clasă politică trebuie să audă și să asculte vocea românilor revoltați și exasperați de atâta corupție și sărăcie. Avem cu toții datoria să spunem din nou că așa nu se mai poate, că România merită o șansă la dezvoltare, șansa unui nou început (…) Cetăţenii români au votat pentru o Românie normală, o Românie a respectului şi bunului simţ, o Românie a prosperităţii, o Românie curată şi decentă, o Românie puternică, o Românie europeană, o Românie a lucrului bine făcut. România nu este a noastră, a elitei politice, şi noi nu trebuie să monopolizăm instituţiile şi să le folosim în interesul nostru personal. România este a românilor, iar instituţiile statului, Parlamentul României şi Guvernul României au obligaţia şi trebuie să lucreze în folosul şi pentru bunăstarea cetăţenilor ţării lor”, a declarat liberalul.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

radu a spus: (noiembrie 4th, 2015 at 20:49 )

Parerea mea este ca Samartinean asta ar trebui sa se duca naibii!!!

N-a facut NIMIC pentru Timisoara si acum se trezeste vorbind!

Hai sictir!

Ionescu a spus: (noiembrie 4th, 2015 at 20:59 )

Esti nesimtit samartinene!

acum a spus: (noiembrie 4th, 2015 at 22:41 )

HUOOOOO !!! samartinene mai ai curaju sa vorbesti ?!!!!!

PitigoL a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 08:29 )

Ipocritule si impostorule. Tocmai tu coruptule so anchetatule? Tocmi tu spagar mitocan?
Tu ce dracu ai facut un an? Te-ai tot gandit daca sa pleci sa te ascunzi sau ce? Te-ai usurat pe noi si pe dorintele noastre pe cale le respecti vezi doamne, ACUM. Da?!
ACUM DISPARI! Ai ocazia sa nu te observe nimeni.
Auzi la el ce tupeu: „Acum un an, românii au spus că așa nu se mai poate. Însă vocea lor a fost ignorată. Corupția sistemică este atât de mare încât nu este doar principala cauză a sărăcie”

Marius a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 08:49 )

Hai in strada sa ne spui asta, vocea ta nu o sa fie ignorata, promitem! Esti cel mai comunist ipochimen din politica timiseana, mai ca Bojin, te bati pentru suprematie cu Popoviciu… Veniti de manuta in piata sa ne spuneti cum luptati voi pentru sansa Romaniei. Sa nu ii uitati pe Ostaficiuc, Bojin, Simonis, Grapini, Raducanii, Milutinovicii, Idolu etc. Ia veniti voi in strada sa ne spuneti despre sansa Romaniei sub conducerea voastra.

ady a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 09:03 )

Domnilor de la Pnl intelegeti ca si voi sunteti la fel de hoti,corupti si incompetenti,Nu incercarcati sa va bagati acuma in seama si mai mult si sa deturnati in favoarea voastra aceasta miscare de strada.

Activitate a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 09:46 )

Activitatea parlamentara în cifre:
Luări de cuvânt: 55 (în 50 şedinţe)
Declaraţii politice: 52 (din care 51 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă)
Propuneri legislative initiate: 46
Întrebari şi interpelari: 104
Motiuni: 26

Anonim a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 09:54 )

„Pe 30 mai 2014, Cornel Sămărtinean au fost pus sub urmărire penală de DNA într-un dosar privind închirierea unor spații din Aeroportul Timișoara.[1][2][3][4] În același dosar sunt urmăriți și președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc (fost șef al Consiliului Județean) și deputatul PDL Alin Popoviciu.”

„Deputatul PNL Cornel Sămărtinean (ex-PDL) a fost pus sub urmărire penală de DNA în mai 2014, într-un dosar în care este acuzat că în calitate de director al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara a închiriat, fraudând procedurile de licitaţie, mai multe spaţii comerciale firmei Trinvest Bakery, controlate de colegii săi de partid: deputatul Alin Popoviciu şi fostul preşedinte al PDL Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. În urmă cu exact un an, pe 5 noiembrie 2014, DNA a pus sechestru pe o parte a bunurilor imobile ale celor trei.” Sursa: stiripesurse.ro

Anonim a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 09:58 )

@activitate

Alea sunt vorbe, retorica la fel ca acest comunicat.
Ancheta DNA este un fapt.

Timisorean a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 11:16 )

Acest OM a facut atatea lucruri bune pentru acest oras, dar nu a facut ce era mai important, sa faca public mizeriile din jurul sau. Dar niciodata nu e tarziu

Infractor a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 11:38 )

Zilele lui Cornel Mircea Sămărtinean, directorul general al Aeroportului „Traian Vuia“ din Timişoara, sunt numărate. Omul a fost portocaliu până în cerul gurii, ba chiar şi mai jos decât atât. Problema e că dacă Sorin Frunzăverde, vicepreşedintele PNL, îşi va aduce omul de casă în locul actualului director, se va dovedi că Sămărtinean este ca Albert Einstein în comparaţie cu Fane Spoitoru. Frunzăverde îl vrea şef la aeroport pe fostul director Dan Idolu. Îl mai vor Marcel Vela, primarul Caransebeşului, liderul PNL Caraş-Severin şi Adrian Chebuţiu, naşul lui Idolu, directorul general al societăţii UCM Reşiţa.

Când a zburat de la şefia aeroportului timişorean, Idolu începuse să confunde proprietatea privată cu cea de stat. N-o să bănuiţi ce achiziţii făcea Idolu pentru aeroport. În ultimele sale zile de domnie, aeroportul a achiziţionat, de la societatea Hydroline SRL din Timişoara, un derulator inox cu flanşă. Achiziţia a fost aprobată de director şi avizată de serviciul economic. Practic, acest dispozitiv se foloseşte pentru înzestrarea piscinelor şi constă dintr-o prelată care acoperă un bazin de înot, prin intermediul unui motoraş. Cum Aeroportul „Traian Vuia“ nu are nici piscină şi nici bazin de înot, singura explicaţie plauzibilă este că instalaţia a fost cumpărată pentru casa proprietate personală a lui Idolu. Când a venit controlul şi a cerut să vadă unde este bâzdâgania cu flanşă, pentru că era evident că aeroportul nu deţine piscine pe pistele de zbor, angajaţii aeroportului au purces acasă la Idolu, au demontat jucăria şi au mutat-o în magazia aeroportului, pentru a fi bifată de inspectorii corpului de control. Idolu a fost scos la încălzire de echipa lui Frunzăverde, în timp ce derulatorul cu flanşă zace nefolosit, într-o stare de nesimţire vecină cu coma, în depozitul aeroportului, aşteptând ca Idolu să redevină director şi să-l ducă acasă.

Mircea a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 13:11 )

Bravo Cornele. Inainte, gunoaiele vor plati in curand. Idolu ai grija de avionul clandestin si lasa comentariile. Oana ai grija de Popa.

Timisoara a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 14:58 )

Poate va intereseaza indicatorii aeroportului din perioada lui samartinean?
Profituri uriase de zeci de milioane de euro, numar de pasageri de peste 1.500.000 , investitii de anvergura, cresteri de salarii, …etc. Acum idolu sa chinuie la 500.000 de pasagerii, companiile de aviatie renunta la Timisoara, pierderi de milioane de euro, si datorii uriase catre furnizori.
Asta este realitatea. Ca i au fabricat dosarul politic omul trebuie sa taca? Aici se vede cine este profesionistul si cine este ageamiu
Timisoara nu mai are aeroport de talie internationala din 2012 incoace. Pacat

koks a spus: (noiembrie 5th, 2015 at 22:47 )

Pe bune!! Inca mai sunt postaci care fac jocurile canaliilor de politicieni?? Chiar nu intelegeti nimic din mesajul strazii?? NE-AM SATURAT DE TOTII POLITICIENII!!!! ASTA ESTE MESAJUL!!! TOTI SUNTETI NISTE JEGURI UMANE CARE NU DATI DOI BANI PE POPORUL ASTA!! NU VA ESTE RUSINE SA AFIRMATI ATATA IPOCRIZIE??? GUNOIUL ASTA PROVINE DINTR-UN PARTID (PDL) CARE A NENOROCIT TARA ASTA, A DUS-O PE BUZELE EUROPEI CA FIIND STATUL MAFIOT AL EUROPEI IAR ACUM, SI-A LUAT MASCA PNLISTA (CA LIBERALI NU MAI EXEISTA IN TARA ASTA) SI FACE PE MORALISTUL??
NISTE NESIMTITI ORDINARI TOTI POLITICIENII SI POSTACII CARE LUCREAZA LA IMAGINEA LOR!!! INCERACTI-NE LIMITELE CA VOM VENI CU PARII PE VOI!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

sorin predescu

Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău

Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare persoanlă cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Este una din cele mai apreciate persoane din lumea fitness-ului bănăţean. Antrenoare persoanlă cu stil şi legendă naţională în crossfit. Vorbim despre Antonia Andreea Maliţa, sportivă pur-sânge. „De loc sunt din Reșița sau cum îl mai știu unii ”satul cu tramvaie”, locul acela prin care treci să mergi la Văliug. Am practicat sportul de mică...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Când un simplu hobby devine o pasiune adevărată şi apoi un stil de viaţă! Antonia Andreea Maliţa, campionă naţionala la crossfit
Sorin Predescu, Directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș, i-a făcut o caracterizare pe Facebook fostului primar Nicolae Robu:  lipsă de caracter și satisfacție în a face rău. “N-am chef să râdă toată țara de noi că l-am ales primar pe Robu, n-am chef să le explic la copii că asta e, a fi ridicol și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un vechi liberal cheamă la vot împotriva lui Nicolae Robu: lipsă de caracter și satisfacție în a face rău
Comisia de selecție și evaluare constituită la nivelul Consiliului Județean Timiș a stabilit beneficiarii și proiectele din domeniul activității sportive, care vor fi finanțate din bugetul județului. Cea mai mare parte a cererilor au fost aprobate, câteva nu au întrunit punctajul și condițiile cerute. Suma totală acordată este de 3,250 milioane de lei, fiind stabilită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș a decis cum se împart banii pentru activități sportive
Peste două luni, Primăria Timișoara va putea pregăti licitația pentru desemnarea unei firme care să realizeze  Centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Instituția a semnat contractul pentru proiectarea acestui centru, care va prelua 13 tipuri de deșeuri. Prin contract va fi elaborat studiul de fezabilitate (SF) și proiectul tehnic (PT), totodată se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un pas mic pentru un proiect mare. Centrul de predare a deșeurilor, care va fi amenajat pe 2,5 hectare are proiectant
Primarul Dominic Fritz afirmă că, dacă pe vremea lui Nicolae Robu, societatea Colterm a fost căpuşată de clici de partid, acum funcționează pentru timişoreni. Fritz îi răspunde astfel fostului primar care, zilele trecute, a prezentat un grafic pe care l-a denumit “situaţia reală de la COLTERM”. Dominic Fritz afirmă că Nicolae Robu dezinformează din nou,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz reacţionează: Pe vremea lui Robu Colterm a funcționat pentru a fi căpușat de clici de partid
De vineri, 19 aprilie, operele artiștilor români și islandezi realizate în cadrul proiectului de revitalizare a Conacului Mocioni vor fi expuse la Centrul Multifuncțional Bastion. Astfel, după trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Intitulată „Heritage of the past-Future of the Community”, expoziția cuprinde lucrări de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția dedicată reabilitării Conacului Mocioni revine acasă, pe simeze la Centrul Multifuncțional Bastion/Foto
Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis la Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Top