Arhiva pentru luna: decembrie 2015

Bojin nu poate spune „nu”, Robu are o revelatie: Fiinta umana este foarte complexa

Bojin nu poate spune „nu”, Robu are o revelatie: Fiinta umana este foarte complexa

Bugetul Timișoarei pe anul 2015 este de 294 milioane de euro. Ceva mai mic decât în 2014, când s-a ridicat la 304 milioane de euro. Pentru dezvoltarea orașului se alocă 42,5% din buget.

Revelionul in strada de la Timisoara costa de 10 ori mai putin decat la… Focsani!

Timișorenii care vor să intre în noul an în stilul în care o fac locuitorii marilor orașe ale lumii, adică în stradă, sunt așteptați joi seară în Piața Victoriei. Aici sunt programate concerte cu Lambrino, Phaser și Cargo, iar la miezul nopții pe cer se vor aprinde artificiile. Primăria Timișoara plătește de zece ori mai puțin pentru Revelion decât Primăria Focșani!

Ca-n Star Trek, pe un ecran unic in Romania, la centrul de comanda si control al traficului / FOTO

Centru de comandă şi control ca-n filme – cu asta se laudă Primăria Timișoara, ca parte a proiectului de management al traficului. Sistemul de camere video din intersecții nu este încă operațional, dar în centrul de comandă este funcțional un ecran unic în România!

Controversatul santier din Cetate s-a inchis, insa lucrarile continua si in 2016 / FOTO

Șantierul din Cetate a fost închis oficial în penultima zi a lui 2015, cu un concert de muzică veche și o plimbare a primarului Nicolae Robu pe o bună parte din străduțele pietruite. Se va lucra însă și anul viitor în Piața Sf. Gheorghe și n-au lipsit contestatarii proiectului, care au reclamat, timid totuși, distrugerea vechii Timișoare.

Big Brother de Timisoara va fi functional in martie / LISTA INTERSECTIILOR SUPRAVEGHEATE VIDEO

Din primăvară, șoferii din Timișoara își vor face mai puțini nervi în trafic! Asta promit reprezentanții primăriei, care spun că, din momentul în care sistemul de management al traficului va fi funcțional, se va circula mai ușor și mai… logic. În total, vor fi supravegheate video 134 de intersecții.

Zebra care a murit acum doi ani era… habauca! Robu povesteste cu lux de amanunte episodul / VIDEO

Palmieri. Zebră. Ciori. Papagali exotici. Doar câteva dintre subiectele care au făcut ca Timișoara să ajungă, în ultimii trei ani și jumătate, subiect de bășcălie în media națională. Nicolae Robu explică, pentru televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara, cum vede el lucrurile. Cel mai savuros este, de departe, episodul „zebra”.

Interiorul de la Lenau e gata! Dupa vacanta, elevii se intorc in cladirea de pe str. Gh. Lazar / FOTO

Elevii de la Liceul „Lenau” care învață de anul trecut în Corpul R al Politehnicii se vor întoarce din vacanță în clădirea pe str. Gh. Lazăr. După mai multe peripeții și întreruperi, lucrările de amenajare din interior sunt finalizate aproape în totalitate.

Pe hartie e sigur: vom avea stadion si sala polivalenta! Despre bani vorbim altadata

Dacă bani nu sunt, măcar promisiuni cu ștampilă și semnătură să fie! În Ajunul Crăciunului, Compania Națională de Investiții a trimis la Primăria Timișoara o adresă prin care anunță că sala polivalentă și stadionul de 42.000 de locuri vor fi luate în considerare în planul de investiții pe 2015. Nicio veste însă despre centura de sud.

aquatim

Pasajul Michelangelo, inchis pentru… reparatii in asfalt! / UPDATE: S-a deschis traficul!

Atenție, șoferi! Pasajul Michelangelo este închis marți dimineață. Conform reprezentanților primăriei, se intervine pentru repararea unei denivelări în asfalt. S-a „uitat” însă ca acest lucru să fie anunțat și oficial. UPDATE: Circulatia a fost redeschisă în jurul orei 15.

Top