Stirile din ziua: 29 decembrie 2015

Zebra care a murit acum doi ani era… habauca! Robu povesteste cu lux de amanunte episodul / VIDEO

Zebra care a murit acum doi ani era… habauca! Robu povesteste cu lux de amanunte episodul / VIDEO

Palmieri. Zebră. Ciori. Papagali exotici. Doar câteva dintre subiectele care au făcut ca Timișoara să ajungă, în ultimii trei ani și jumătate, subiect de bășcălie în media națională. Nicolae Robu explică, pentru televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara, cum vede el lucrurile. Cel mai savuros este, de departe, episodul „zebra”.

Interiorul de la Lenau e gata! Dupa vacanta, elevii se intorc in cladirea de pe str. Gh. Lazar / FOTO

Elevii de la Liceul „Lenau” care învață de anul trecut în Corpul R al Politehnicii se vor întoarce din vacanță în clădirea pe str. Gh. Lazăr. După mai multe peripeții și întreruperi, lucrările de amenajare din interior sunt finalizate aproape în totalitate.

Pe hartie e sigur: vom avea stadion si sala polivalenta! Despre bani vorbim altadata

Dacă bani nu sunt, măcar promisiuni cu ștampilă și semnătură să fie! În Ajunul Crăciunului, Compania Națională de Investiții a trimis la Primăria Timișoara o adresă prin care anunță că sala polivalentă și stadionul de 42.000 de locuri vor fi luate în considerare în planul de investiții pe 2015. Nicio veste însă despre centura de sud.

aquatim

Pasajul Michelangelo, inchis pentru… reparatii in asfalt! / UPDATE: S-a deschis traficul!

Atenție, șoferi! Pasajul Michelangelo este închis marți dimineață. Conform reprezentanților primăriei, se intervine pentru repararea unei denivelări în asfalt. S-a „uitat” însă ca acest lucru să fie anunțat și oficial. UPDATE: Circulatia a fost redeschisă în jurul orei 15.

Cum a ratat Obama sa se traga in poza cu primarul Robu

Victor Ponta a intrat în Noul An pe moșia fraților Cristescu de la Orăștie (Arsenal Park). „La mulți ani tuturor – și celor care au Facebook și celor care nu au, și celor care ne simpatizează și celor care ne urăsc! Sigur 2015 va fi un an bun!”, a postat Ponta pe Facebook.

Echipamente de peste 1 milion de euro pentru industria automotive, de la Primaria Timisoara

Un centru de 11 milioane de lei dedicat firmelor din domeniul automotive a fost finalizat la Timișoara. Acesta aparține primăriei, iar jumătate din finanțare a venit din bani europeni. Numai echipamentele au costat peste un milion de euro, iar solicitările din partea companiilor au început să apară deja, după cum susțin reprezentanții PMT.

Blat al antrenorului de la FC Caransebes, dezvaluit de un jucator al lui Poli!

Nu de puține ori au planat suspiciuni legate de blaturi în unele jocuri din eșalonul secund. Mafia pariurilor din fotbalul românesc trăiește un nou episod, relatat cu lux de amănunte de Mădălin Livan, un fotbalist de 19 ani aflat sub contract cu Poli Timișoara și împrumutat la FC Caransebeș, echipă din Liga a II-a.

Top