Romania, tara in care nebunii nu doar ca umbla liberi, dar mai fac si legi si sunt doctori SRI

Știam cu toții că Parlamentul Român e plin de hoți, derbedei, tâlhari, interlopi și tot felul de dihănii. Dar nu credeam că în această cloacă și-au găsit loc și indivizi al căror loc este într-un ospiciu, poate chiar băgați în cămăși de forță. Nu, nu mă refer la repauzatul Vadim, ci la alții. Ca, de exemplu, un anume deputat Ninel Peia. E PSD-ist (cinste celor care l-au ales!), e fan Victor Ponta, dar și – atenție! – doctorand la Academia SRI. Bun, poate omul nu e chiar nebun, ci face pe niznaiul ca să-l bage lumea în seamă, ceea ce nu e automat și o scuză. La o lună de la tragedia Colectiv, nu puțini sunt politicienii care, dansând pe teoria conspirației, vorbesc de lovituri de stat, atac terorist, conjurație mondială și alte tâmpenii. De la stânga la dreapta, de la Elena Udrea la Ioan Ghișe, mulți vin cu verdicte halucinante despre acea tragedie. Dar nimeni nu-l întrece pe acest Peia, care ar trebui să primească titlul pentru cel mai tâmpit scenariu vizavi de fatidica zi de 30 octombrie. Culmea, individul spune că e doctorand în anul III în Academia de Informații „Mihai Viteazul” de sub patronajul SRI. Dacă SRI crește astfel de „genii”, viitorul pare destul de sumbru.

ninel peia

Dar haideți să vedeți câteva frânturi din apocalipticul scenariu al acestui Peia. „Dragii mei, cu toţii vă aduceţi aminte de noaptea în care Piaţa Universităţii a fost ocupată de circa 30.000 de români care, sub emoţia creată de incendiul criminal (pentru că, fără doar şi poate, acolo a fost vorba despre o mână criminală şi nu un accident nenorocit) cereau, sufocaţi de lacrimi, schimbări majore în conducerea şi instituţiile Ţării. Ei bine, dragi români, acolo, numai gestul unui om politic şi un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic: spargerea Ţării în trei Republici”, își începe Peia un așa-zis editorial de pe un site central respectabil. V-ați prins, o mână criminală dă foc la Colectiv, lumea iese în stradă având scopuri absconse, dar un patriot desăvârșit, pe numele lui Victor Ponta, salvează România. „Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta, ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă), totul trebuia să plece de la această mare manifestaţie «civică şi spontană»”, continuă Peia. Păi dacă nu la Budapesta, unde putea să fie conceput planul!? Eventual, la Szeged. În fine, PSD-istul povestește cum indivizi infiltrați printre manifestanți, printre care se aflau – atenție! – cetățeni germani, urmăreau nici mai mult nici mai puțin decât patru obiective: incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului IV, a Guvernului și a Parlamentului. Și asta pe modelul incendierii Reichstagului de către Hitler, în 1933.

Ce ar fi urmat după aceste incendieri? „La Cluj, era şi încă este pregătit un «grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri» care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă. La Iaşi, se afla, şi încă există, un grup similar care ar fi declarat independenţa Moldovei, o Republică Moldova care ar fi urmat să se alipească, într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influenţă a Moscovei. Ţara Românească, lipsită de voinţă politică internă nu avea cum să se mai opună acestor mişcări «istorice» ar fi primit ajutor masiv american şi cu speranţa ca scutul de la Deveselu să fie funcţional şi foarte eficient. Bucureştii, cu Ţara ciumpăvită, rămâneau singurul stâlp democratic din fosta biată Românie!”, continuă Peia cu aberațiile.

Și acum vine „salvatore de la patria”, chiar el, Victor Ponta. „Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală (…) Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disoluţie a Ţării de ofiţerii patrioţi, fideli Tricolorului. Şi, prin acest articol, doresc să aduc un omagiu profesionalismului şi dăruirii acestor oameni, eroi neştiuţi, care îşi riscă zilnic viaţa pentru Neam şi Ţară. Încă o dată, prietenia Putin–Merkel şi planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorită curajoşilor noştri ofiţeri din serviciile secrete”, mai arată Ninel Peia. Bun, orice om normal n-are cum să nu râdă de aceste tâmpenii. Dar situația nu e chiar de râs. Dacă scenariul ar fi produs de un scelerat lăsat să umble liber pe stradă, n-ar fi nimic. Dar acest individ este parlamentar și viitor doctor SRI. Nu mai spun că un demnitar român are halucinații vizavi de Merkel și Putin. Într-o țară normală, el ar fi chemat să dea amănunte despre aceste halucinații și apoi trimis să-și facă analizele. Nu înainte de-a fi dat afară din parlament. La noi doar se bifează faptul că încă unul care n-are țiglele pe casă e bine mersi parlamentar, face legi pentru noi, iar mai încolo va primi pensie nesimțită. Poate chiar SRI ar trebui să-l ia la întrebări, mai ales că individul este școlit de această instituție. Dar nu se întâmplă nimic. De aceea e România atât de eternă și fascinantă. (sursa foto: www.jurnaluldeilfov.ro)

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

Sandy a spus: (December 3rd, 2015 at 15:51 )

Estelimpede că se încearcă „reabilitarea” lui V.V. Ponta, prin tot felul de declarații care-i atribuie acestui cadavru politic foarte duhnitor titlul de „om politic”. Și pentru că Ponta-i ceea ce știm că este, nu se putea folosi decât de specimene precum Peia și Ghișe, acesta din urmă fiind un adevărat campion al afirmațiilor aberante, adevărate perle de oligofgren. Acesta-i tot „misterul” scenariilor vâmnturate de ipochimeni. Vor revenirea lui Ponta pe scena politică. Să sperăm că maimuța lui Erdogan va rămâne departe de orice șansă de revenire pe această scenă. A dovedit din plin de ce-i în stare Ponta. N-am văzut în viața mea un individ mai decăzut moral decât acest golan din Tg. Jiu, fost boschetar pe la Paris, găsit la gunoi de Adrian Născase și prezentat românilor drept „micul Titulescu.” Las-o mai moale, coane! Înseamnă că habar n-ai cine-a fost Nicolae Titulescu.

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

Ofertă de nerefuzat pentru Liviu Dragnea. Pușcăria din Giurgiu are spațiu suficient

Sindicaliștii din penitenciare îl anunță pe Liviu Drgnea, condamnat în primă insnață la trei ani și jumătate de închisoare, că penitenciarul unde ar trebui repartizat, potrivit domiciliului, are toate condițiile pentru o detenție ușoară. Sindicaliștii menționează că sunt doar 73 de persoane închise pentru abuz în servciu, însă Dragnea este singurul care a furat de la copiii orfani.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ofertă de nerefuzat pentru Liviu Dragnea. Pușcăria din Giurgiu are spațiu suficient
MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Sindicaliștii din penitenciare îl anunță pe Liviu Drgnea, condamnat în primă insnață la trei ani și jumătate de închisoare, că penitenciarul unde ar trebui repartizat, potrivit domiciliului, are toate condițiile pentru o detenție ușoară. Sindicaliștii menționează că sunt doar 73 de persoane închise pentru abuz în servciu, însă Dragnea este singurul care a furat de la copiii orfani.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ofertă de nerefuzat pentru Liviu Dragnea. Pușcăria din Giurgiu are spațiu suficient
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com