Arhiva pentru luna: ianuarie 2016

Drum facut praf de o firma privata si reparat cu bani publici: pe ce arunca CJ un milion de lei / FOTO

Drum facut praf de o firma privata si reparat cu bani publici: pe ce arunca CJ un milion de lei / FOTO

Zece kilometri de drum județean, distruși de constructorul autostrăzii A1 și reparați pe bani publici. Asta reclamă consilierii județeni liberali, care nu înțeleg de ce trebuie ca bugetul județului trebuie să acopere o pagubă produsă de o firmă privată. Refacerea șoselei va costa un milion de lei.

Nu l-au votat colegii, dar PSD vrea sa-l aleaga timisorenii

Anul electoral 2016 a început cum nu se poate mai prost pentru Marius Craina, până mai ieri singurul candidat al PSD pentru Primăria Timișoara. (Degeaba insistă PSD-iștii că în cursă există doi posibili candidați, fiindcă jocurile erau făcute pentru Craina, dar acum poate s-au schimbat.)

jimbolia

Centura Timisoarei tot nu se vede la Bucuresti! Ciolos promite o… analiza

I-a arătat premierului Dacian Cioloș un filmuleț cu traficul infernal de pe Bd. Rebreanu, dar tot n-a reușit să obțină mai mult decât o vagă promisiune că șoseaua de centură va fi analizată îndeaproape. Primarul Nicolae Robu spune că, dacă șoseaua va fi ignorată în continuare, nu renunță la ideea organizării de mitinguri.

Oficial: pentru ca e bun organizator, Dorin Candea este noul secretar general al MP Timis

Scandalul intrării lui Dorin Cândea în MP Timiș a fost „rezolvat” de la București! În ciuda protestelor din organizația județeană, acesta este de acum secretar general al MP Timiș. Funcția a fost obținută la doar o săptămână de când Cândea a devenit membru de partid și după mai multe zile de certuri aprinse.

A strans bani pentru o biblioteca in Bangladesh, acum vrea s-o vada ridicata! Haideti sa-l ajutam / FOTO

În 2013, Grațian Mihăilescu le-a cerut bănățenilor să-i dea o mână de ajutor! Totul, pentru a-l ajuta pe prietenul lui, Sayed, care voia să deschidă o bibliotecă într-o zonă rurală din Bangladesh, țara sa natală. Acesta se pregătește acum să inaugureze biblioteca, iar Grațian vrea să ajungă și el la eveniment. Pentru asta are nevoie de susținerea voastră.

UNPR, obiectiv SF la alegerile locale: peste 10% din voturi

Comitetul executiv al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) a decis ca partidul să candideze singur la alegerile locale. Deși se află într-o drastică scădere de credibilitate, cu președintele Gabriel Oprea urmărit penal, UNPR și-a stabilit un obiectiv măreț pentru aceste alegeri, respectiv cel puțin 10% din voturi.

Curs de orientare turistica in Cetate: indicatoare pentru deruta vizitatorilor / FOTO

Indicatoare pentru turiști am montat, ce importanță are că direcțiile sunt total aiurea? Se întâmplă în Cetate, unde recent s-a închis șantierul care a făcut zona exclusiv pietonală. Eventualii vizitatori au însă toate șansele să se rătăcească, dacă se iau după săgețile puse să-i ajute.

Noua echipa a MP e sublima, dar lipseste cu desavarsire! Scandalul Candea continua

Scandalul legat de intrarea lui Dorin Cândea în MP Timiș continuă! Președintele Roxana Iliescu insistă să-l susțină pe acesta, spre nemulțumirea unei bune părți a organizației județene. Iliescu și-a adus și întăriri de la București, dar mulți membri MP spun că-i vor cere demisia, dacă nu-l lasă din brațe pe Cândea.

Tariceanu: Singurii liberali din Romania suntem noi, dupa alegeri continuam colaborarea cu PSD

Nu îi avantajează, dar liberalii democrați ai lui Călin Popescu-Tăriceanu merg singuri la alegerile locale și parlamentare. Ei speră să atragă electoratul liberal, care nu are cum să se simtă reprezentant de PNL. Apoi, ușa este deschisă pentru o colaborare cu PSD, pe modelul „USL reîncărcat”.

Our Body, una dintre cele mai controversate expozitii din lume, ajunge la Timisoara!

După ce a ajuns în peste 30 de țări ale lumii, expoziția „Our Body: Universul Interior” va putea fi văzută, în câteva zile, la Timișoara. Veți putea descoperi aici secretele corpului omenesc, prin intermediul câtorva sute de exponate, corpuri umane reale și secțiuni.

Tariceanu: Robu e campion la gafe, poate palaria de primar e cam mare pentru el

Primarul Nicolae Robu este foarte prost văzut la București! Imaginea lui? Una de campion al gafelor! Asta crede șeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, care susține că Timișoara stagnează în dezvoltare, și nu cauza guvernului, care oricum nu poate acoperi financiar nevoile de dezvoltare ale comunității locale.

Top