Stirile din ziua: 12 ianuarie 2016

Gata sarbatorile, se strang beculetele! Grabiti-va daca mai vreti poze… luminoase!

Gata sarbatorile, se strang beculetele! Grabiti-va daca mai vreti poze… luminoase!

Primele au dispărut căsuțele cu cârnați, grătare și murături din parcarea de la Modex. Au urmat căsuțele Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, iar ultimele care vor fi demontate vor fi luminițele de sărbătoare. Se va întâmpla imediat după Revelionul sârbesc.

Speranta pentru pacientii cu afectiuni vasculare! Chirurgii de la Judetean invata sa-i salveze de amputatii

Pacienții cu afecțiuni vasculare vor putea beneficia de tratamente inovatoare. Totul, datorită unui program Erasmus+, pe durata căruia medicii vor putea să învețe tehnica de chirurgie endovasculară, a cărei rată de succes este mult mai mare și scade considerabil riscul de amputație.

Castelul Huniade mai sta in santier! Cand s-ar putea muta inapoi Muzeul Banatului

Sunt ani de când Castelul Huniade este în reabilitare și, foarte probabil, acesta nu va fi redeschis înainte de 2020. Prima parte a lucrărilor este aproape gata, dar mai este nevoie de bani, și nu se știe când va începe a doua fază a reabilitării. Totuși, lucrurile s-ar putea mișca mai repede în 2016, și asta pentru că este… an electoral.

Cristian Busoi (

Fin al lui Busoi, patron al unei firme legate la bugetul Timisoarei, campion la despagubiri de la ANRP

Doi fini ai europarlamentarului Cristian Bușoi sunt anchetați de DNA după ce au dat un tun de 77 de milioane de lei la Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților. Ei au păcălit o timișoreancă de la care au cumpărat, cu 290.000 lei, drepturile litigioase pentru un teren aflat și acum în pârloagă. Unul din ei este patronul firmei Tradecomia, pe care tot Bușoi a legat-o la bugetul Timișoarei.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni, va întrerupe marți, 12 ianuarie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 10, 10A, 10B, 10C, 10D, Ștefan cel Mare, Piața Romanilor și Torac. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele arondate zonelor A. Șaguna, B. Dochia, Musorgski, Lunei, Șt. O.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Salcâmilor, Mareșal Averescu (între Calea Martirilor și str. Drubeta), str. Drubeta (între Bd. Liviu Rebreanu și Bd. Mareșal Averescu), str. G. Alexandrescu (p), str. Bărăganului (p), str. Crișan (p), str. Plugarilor (p), str. Cincinat Pavelescu, orele 9 – 17; Giarmata (p), orele 9

Top