Stirile din ziua: 18 ianuarie 2016

Nu are inca program electoral, dar a fost validat de PNL! De ce candideaza Nicolae Robu

Fără să-și fi făcut încă un program electoral clar, Nicolae Robu a fost validat, luni, de conducerea națională a PNL, pentru o nouă candidatură la funcția de primar al Timișoarei. De ce mai vrea un mandat? Pentru a asigura orașului de pe Bega „o administrație publică performantă, corectă și loială cetățenilor”.

Dan Poenaru revine pe cai mari la PSD! Va coordona campania electorala pe Timisoara

A stat la cutie aproape 12 ani, dar se întoarce în forță! Una dintre cele mai cunoscute fețe ale PSD Timiș se implică în campania electorală pentru alegerile locale. Este vorba despre profesorul Dan Poenaru, care va avea un cuvânt important de spus în partid în următoarele luni.

popescu

Bojin vrea elicopterul SMURD de la Arad ca sa mascheze pierderea a 20 de milioane de euro!

Uite elicopterul, nu e elicopterul! Aparatul de zbor „cantonat” în prezent la Arad și dorit de președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a stârnit un adevărat război. Președintele interimar al CJ Arad, Adrian Țolea, spune că Bojin nu vrea decât să distragă atenția asupra eșecurilor sale și cere demisia… prefectului de Arad!

UVT si ACS Agroland, colaborare pentru viitorul voleiului timisorean

Universitatea de Vest din Timișoara și echipa de volei feminin ACS Agroland au planuri mari! Între cele două părți s-a semnat un parteneriat de colaborare, urmând ca instituția de învățământ superior să susțină activitatea clubului sportiv. Tinerele care fac parte din echipă vor putea beneficia de educație în cadrul UVT și de burse.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Brândușei nr. 14, orele 9 – 17; Giarmata (p), Izvin nr. 81, orele 9 – 17; Lugoj – str. Făgetului (p), Poalele Viilor, Agriculturii, orele 9 – 19; Honorici, Pădureni, Stamora Română (p), orele 8 – 18.

Top