Stirile din ziua: 21 ianuarie 2016

Organizati evenimente? CCIAT va duce la unul dintre cele mai tari targuri de profil

Organizati evenimente? CCIAT va duce la unul dintre cele mai tari targuri de profil

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește o misiune economică pentru cei care se ocupă de organizarea de evenimente. Este vorba despre Expo Prolight + Sound 2016.

Ca la noi la nimeni! Fum la Vicariatul Sarbesc, iar pompierii abia au putut sa intre in Piata Unirii! / FOTO

Alertă în centrul Timișoarei, după ce un trecător a văzut fum ieșind de la Vicariatul Sârbesc. Pompierii, poliția și echipajul SMURD s-au prezentat la fața locului, dar s-a dovedit că totul a fost doar o alarmă falsă. Problema este însă alta! Mașinile de intervenție abia au putut să intre în Piața Unirii, din cauza gardurilor și stâlpișorilor.

17 apeluri pe ora la Ambulanta, in 2015! De ce ajung masinile mai greu la sate

În 2015, angajații Serviciului de Ambulanță Timiș au avut mult de lucru. Numărul de solicitări a fost în creștere față de 2014, cele mai multe fiind înregistrate ziua. Reprezentanții SAJ trag un semnal de alarmă și cer mai multe subsecții în mediul rural, pentru că timpul de răspuns la solicitate e foarte apropiat de maximul permis de lege.

Sase localitati primesc 0 lei de la CJ Timis, din TVA si impozite! Noi dispute PNL-PSD

Liberalii cer în continuare, pentru localitățile în care au primari, minimum 35% din suma totală care trebuie împărțită pe așa-numitul criteriu 4, referitor la sumele defalcate din TVA și impozitul pe venit. Banii vor fi alocați în viitorul plen al CJ Timiș. Șase localități nu primesc însă nimic. Explicația: au primit fiecare peste 3 milioane de la Ministerul de Finanțe. Altfel spus, ar trebui să le ajungă, fiindcă sunt alții mult mai săraci!

Timisoara arata ca-n povestile Fratilor Grimm, vizitati-o! De unde vine recomandarea

Chiar dacă unii localnici aproape că au uitat de frumusețea Timișoarei și a județului Timiș, vizitatorii rămân plăcut surprinși când ajung aici. Cei de la Ryanair sunt și ei de părere că Timișoara are cu ce se lăuda, așa că… fac pe ghizii de turism pentru străini!

Armata da OK-ul pentru liniile de tramvai catre mallul din Calea Sagului! Ministerul Mediului inca nu

Situație complicată pe Calea Șagului, unde încă nu e gata devierea liniilor de tramvai către mallul NEPI. Statul Major General al Armatei a avizat lucrarea, însă ea nu poate fi încheiată, în condițiile în care Ministerul Mediului nu este încă de acord cu mutarea stației de monitorizare a aerului, aflată acum exact pe mijlocul șoselei.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Marius Nemțoc nr.6A, orele 9 – 17; Giroc – str. Neptun, Speranței, Soarelui, Giarmata (p), Giroc – str. Bega și Muncitorilor, Biled nr. 825 și 701, Iecea Mică (partea spre Iecea Mare), Biled, Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Visag, Chevereș,

Top