Stirile din ziua: 24 ianuarie 2016

Si totusi, primarii ar putea fi alesi in doua tururi? Ciolos s-a razgandit din nou

Si totusi, primarii ar putea fi alesi in doua tururi? Ciolos s-a razgandit din nou

Alegerea primarilor ar putea să se facă totuși în două tururi de scrutin, așa cum dorește PNL, dar refuză PSD. Premierul Dacian Cioloș a afirmat că se va consulta cu partidele parlamentare pentru a lua o decizie în acest sens.

Cinci falsificatori de bani, retinuti pentru 24 de ore

Cinci membri ai rețelei de falsificatori de bani și documente din județele Timiș, Caraș-Severin și Dolj „atacate” sâmbătă de polițiști au fost reținuți pentru 24 de ore. Captura oamenilor legii a fost impresionantă: cărți de identitate, bani reali și falși, înscrisuri, diplome, ştampile, calculatoare și imprimante.

Ciorile, alungate cu lanterne si sirene! In Covasna se poate, de ce nu si la Timisoara?

Primăria Timișoara caută degeaba, de ani buni, o soluție eficientă pentru a alunga ciorile din oraș. La Sfântu Gheorghe însă, n-a fost nevoie nici de aparate cu ultrasunete, nici de alte găselnițe sofisticate, ci doar de… puțină bunăvoință.

Independent sau taranist? Flavius Boncea sustine ca nu si-a dat niciodata demisia din PNTCD

Consilierul local Flavius Boncea susține că este în continuare membru PNȚCD. Deși activează ca independent în CL Timișoara, acesta spune că Ordonanța 55, a „traseiștilor”, cea care i-a permis să facă mutarea, e neclară în ceea ce privește statutul de ales local independent.

Top