Stirile din ziua: 27 ianuarie 2016

Bebelus salvat de la moarte la Timisoara: a primit sange dinainte de nastere!

Bebelus salvat de la moarte la Timisoara: a primit sange dinainte de nastere!

Un bebeluș din Timișoara, căruia unii doctori nu i-ar fi dat nicio șansă de supraviețuire, a fost salvat de medicii bănățeni! Acesta a beneficiat de transfuzii de sânge intrauterine, urmând ca tratamentele să continue. Terapia poate face diferența dintre viață și moarte, însă prea puțini medici o recomandă.

Celebrele vaporetto chiar exista! Cum arata viitoarele ambarcatiuni de pe Bega

Gata, există dovada! Primul vaporaș din cele șapte comandate de Primăria Timișoara e aproape finalizat pe șantierul din Galați. Nu lipsește decât semnătura unui expert, care să certifice calitatea ambarcațiunii! Apoi, PMT va vira banii către constructor, iar vaporul va porni spre Timișoara.

Bugetul Timisoarei pe 2016: 278 milioane de euro, putin mai… putin decat anul trecut! / UNDE MERG BANII

Proiectul de buget al Timișoarei a fost publicat, în sfârșit, pe site-ul municipalității. El va fi supus joi, 28 ianuarie, dezbaterii publice. Este al doilea an la rând în care banii pe care îi are la dispoziție administrația locală se împuținează sensibil. În 2016, bugetul total al PMT este de 1,26 miliarde de lei.

Poli s-a inteles cu un jucator spaniol si negociaza cu un mijlocas olandez

Managerul sportiv Daniel Stanciu este adeptul transferurilor din campionatele străine. După ce implantul spaniolilor Llorente şi Hernandez a reuşit, Daniel Stanciu a mai transferat la Poli Timişoara un mijlocaş spaniol. De această dată este vorba de un jucător de la o echipă din Segunda Division.

arme

Zeci de perchezitii in Timis si alte judete! In vizor, o grupare de evazionisti si… un prefect

76 de descinderi în 16 județe! Așa arată bilanțul DIICOT al zilei de miercuri, după ce procurorii au luat în vizor o grupare de presupuși evazioniști fiscali. Cele mai multe percheziții au avut loc în Caraș-Severin, Timișul aflându-se și el printre județele vizate.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Drubeta (p), Mureș (p), C. Debussy (p), orele 9 – 17, str. L. Von Ybl (p), Prutul, Berzei, Mureș (p), orele 12 – 16; Moșnița Veche CF48426, V. V. Delamarina, Honorici, Pădureni, orele 9 – 17; Fârdea (p), Stamora Română (p), orele 8

Top