Stirile din ziua: 30 ianuarie 2016

UNPR, obiectiv SF la alegerile locale: peste 10% din voturi

UNPR, obiectiv SF la alegerile locale: peste 10% din voturi

Comitetul executiv al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) a decis ca partidul să candideze singur la alegerile locale. Deși se află într-o drastică scădere de credibilitate, cu președintele Gabriel Oprea urmărit penal, UNPR și-a stabilit un obiectiv măreț pentru aceste alegeri, respectiv cel puțin 10% din voturi.

Curs de orientare turistica in Cetate: indicatoare pentru deruta vizitatorilor / FOTO

Indicatoare pentru turiști am montat, ce importanță are că direcțiile sunt total aiurea? Se întâmplă în Cetate, unde recent s-a închis șantierul care a făcut zona exclusiv pietonală. Eventualii vizitatori au însă toate șansele să se rătăcească, dacă se iau după săgețile puse să-i ajute.

Noua echipa a MP e sublima, dar lipseste cu desavarsire! Scandalul Candea continua

Scandalul legat de intrarea lui Dorin Cândea în MP Timiș continuă! Președintele Roxana Iliescu insistă să-l susțină pe acesta, spre nemulțumirea unei bune părți a organizației județene. Iliescu și-a adus și întăriri de la București, dar mulți membri MP spun că-i vor cere demisia, dacă nu-l lasă din brațe pe Cândea.

Tariceanu: Singurii liberali din Romania suntem noi, dupa alegeri continuam colaborarea cu PSD

Nu îi avantajează, dar liberalii democrați ai lui Călin Popescu-Tăriceanu merg singuri la alegerile locale și parlamentare. Ei speră să atragă electoratul liberal, care nu are cum să se simtă reprezentant de PNL. Apoi, ușa este deschisă pentru o colaborare cu PSD, pe modelul „USL reîncărcat”.

Our Body, una dintre cele mai controversate expozitii din lume, ajunge la Timisoara!

După ce a ajuns în peste 30 de țări ale lumii, expoziția „Our Body: Universul Interior” va putea fi văzută, în câteva zile, la Timișoara. Veți putea descoperi aici secretele corpului omenesc, prin intermediul câtorva sute de exponate, corpuri umane reale și secțiuni.

Top