Stirile din ziua: 31 ianuarie 2016

Drum facut praf de o firma privata si reparat cu bani publici: pe ce arunca CJ un milion de lei / FOTO

Drum facut praf de o firma privata si reparat cu bani publici: pe ce arunca CJ un milion de lei / FOTO

Zece kilometri de drum județean, distruși de constructorul autostrăzii A1 și reparați pe bani publici. Asta reclamă consilierii județeni liberali, care nu înțeleg de ce trebuie ca bugetul județului trebuie să acopere o pagubă produsă de o firmă privată. Refacerea șoselei va costa un milion de lei.

Nu l-au votat colegii, dar PSD vrea sa-l aleaga timisorenii

Anul electoral 2016 a început cum nu se poate mai prost pentru Marius Craina, până mai ieri singurul candidat al PSD pentru Primăria Timișoara. (Degeaba insistă PSD-iștii că în cursă există doi posibili candidați, fiindcă jocurile erau făcute pentru Craina, dar acum poate s-au schimbat.)

jimbolia

Centura Timisoarei tot nu se vede la Bucuresti! Ciolos promite o… analiza

I-a arătat premierului Dacian Cioloș un filmuleț cu traficul infernal de pe Bd. Rebreanu, dar tot n-a reușit să obțină mai mult decât o vagă promisiune că șoseaua de centură va fi analizată îndeaproape. Primarul Nicolae Robu spune că, dacă șoseaua va fi ignorată în continuare, nu renunță la ideea organizării de mitinguri.

Oficial: pentru ca e bun organizator, Dorin Candea este noul secretar general al MP Timis

Scandalul intrării lui Dorin Cândea în MP Timiș a fost „rezolvat” de la București! În ciuda protestelor din organizația județeană, acesta este de acum secretar general al MP Timiș. Funcția a fost obținută la doar o săptămână de când Cândea a devenit membru de partid și după mai multe zile de certuri aprinse.

A strans bani pentru o biblioteca in Bangladesh, acum vrea s-o vada ridicata! Haideti sa-l ajutam / FOTO

În 2013, Grațian Mihăilescu le-a cerut bănățenilor să-i dea o mână de ajutor! Totul, pentru a-l ajuta pe prietenul lui, Sayed, care voia să deschidă o bibliotecă într-o zonă rurală din Bangladesh, țara sa natală. Acesta se pregătește acum să inaugureze biblioteca, iar Grațian vrea să ajungă și el la eveniment. Pentru asta are nevoie de susținerea voastră.

Top