Hai sa declaram razboi Norvegiei!

Norvegienii sunt un popor de primitivi și stupizi. E clar acest lucru, atâta timp cât ei nu folosesc smardoiala în educația copiilor. Mai mult, în ignoranța lor, copiii altoiți de părinți pot fi luați din familie și duși în centre de plasament. C-așa-i legea la ei! Așa cum în unele țări din Asia de Sud-Est „răsplata” pentru traficul de droguri este funia sau glonțul. Sau în unele state arabe, hoția se pedepsește cu tăierea mâinii. Discutabil dacă e bine sau rău, dar așa e legea la ei. Dacă vrei să mergi în orice țară, mai ales nechemat de nimeni, ar fi bine să respecți legile respectivei țări. Așa cum dacă te duci la cineva în vizită nu te pui să te caci în mijlocul casei. E simplu, nu-i deloc complicat.

norv

În ultimele zile, o adevărată isterie cu accente paranoice a cuprins România pe motiv de așa-zisa dramă a familiei Bodnariu (cu accent pe ultima silabă ca la mitici) din Norvegia. Familie mixtă care înțelegea să-și educe copiii pe principiul bătăii rupte din rai cu pumni în gură sau bocanci în cap. Și cum asta nu era de ajuns, aceiași copii erau aparent îngroziți și cu povești despre păcate, diavoli, Iad, pedepse divine etc. Stat liberal, Norvegia nu acceptă astfel de practici obscurantiste, iar Protecția Copilului intervine și duce copiii în centre de plasament. Și nu este așa cum suntem mințiți la Antena 3, iRealitatea etc. că acești copii sunt luați de tot. Părinții se pot adresa instanțelor judecătorești care vor da verdictul. Dar până la sentință copiii sunt preluați de stat, ca să fie scăpați cel puțin temporar de binefacerile bocancilor în gură. Sigur că e dureros să-ți fie luați copiii de lângă tine, atâta timp cât tu i-ai făcut și tot tu ai dreptul să-i omori. Nu-i așa? Dar așa e legea în Norvegia, iar dacă nu-ți convine poți să te muți într-o țară africană unde ai voie să-ți mutilezi copiii, că nimeni nu comentează.

Cazul Bodnariu nu este singular în Norvegia, ba dimpotrivă. De ce a ajuns însă un caz atât de promovat? Fiindcă familia Bodnariu face parte dintr-o sectă neoprotestantă. Or, se știe că membrii acestor secte sunt extrem de vocali și bine organizați. Și nu e un secret că acest scandal este orchestrat religios. Extrem de disciplinați, membrii acestor secte votează, în cea mai mare parte, cu cine le dictează pastorii. De aici vine și interesul politic. Și nu puțini au fost politicienii populiști (în special de la PSD) care s-au urcat pe valul acestei isterii. O dată, pentru a nu se pune rău cu sectanții, apoi, pentru a cânta în struna Antenei 3, port-drapelul războiului cu Norvegia. Ca fapt divers, directorul Antena 3, Mihai Gâdea, este la rândul lui pastor neoprotestant. De aici a fost un pas mic pentru tot felul de proteste în mai multe orașe din țară, dar și pe la ambasadele Norvegiei din Londra, Bruxelles etc. Fără excepție, aceste proteste au fost orchestrate de neoprotestanții extrem de vocali.

Am auzit astfel tot felul de aberații la adresa Norvegiei, ba unii spuneau chiar să rupem relațiile diplomatice cu acest stat. Mai lipsea o declarație de război. Un lucru bun e totuși faptul că, până acum, președintele Iohannis nu s-a lăsat influența de acești isterici. Care ce vor de fapt? Să intervină într-un proces din Norvegia, să influențeze instanțele de judecată? Să impună acestei țări megaliberale regula noastră strămoșească a bătăii rupte din rai? E greu de spus. Și încă ceva. Toate protestele sunt făcute de români, deși familia Bodnariu (cu accent pe ultima silabă) este mixtă. De ce nu protestează și norvegienii soției? Fiindcă ei știu care e legea și mai știu că ea trebuie respectată. Simplu, deloc complicat.

P.S. Îmi amintesc ce isterie a fost la Antena 3 la gestul reprobabil al lui Traian Băsescu de-a lovi un copil. Era copilul altuia însă. Pe ai tăi poți însă să-i snopești în bătaie.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

4 comentarii pentru acest articol

INO a spus: (January 13th, 2016 at 14:28 )

NOW!STATUL ROMÂN NU POATE FACE PREA MULTE! COPIII SÎNT CETĂȚENI NORVEGIENI ȘI NU ROMÂNI!!ȘI TATĂL RECUNOAȘTE! ÎI MAI BĂTEA DIN CÎND ÎN CÎND PE MOTIVE RELIGIOASE! DECI ACEST LUCRU ESTE FOARTE GRAV ȘI LE -A DAT NORVEGIENILOR APĂ LA MOARĂ ȘI SÎNT GREU DE CONTESTAT ÎN INSTANȚĂ!DAR DIPLOMAȚIA ȘI UN AVOCAT BUN POATE FACE MINUNILE AȘTEPTATE!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

 
pack a spus: (January 13th, 2016 at 20:42 )

Stimabile Ziarist de (pe/sub) terasa
– sa spui intr-un ziar timisoarean cuvantul “secta” la adresa unui cult recunoscut de lege dovedeste mai mult decat ignoranta…
– problema in cazul amintit e ca nu se respecta nici macar legea privind protectia copilului din Norvegia
– e o mare diferenta intre bataie si corectia fizica pe care o administreaza un parinte in caz exceptional
– e nevoie de matruritate si intelegere din partea unui parinte pentru a doza corectia precum si in cazul politistilor cand folosesc forta – sa nu fie disproportionata!

 
anteconbega a spus: (January 14th, 2016 at 09:53 )

Ceea ce înseamnă că neoprotestanţii sunt uniţi pentru o cauză. Chestia cu bebeluşul de trei luni pus la regim matern de alăptat de două ori ăe săptămână pare mai degrabă rupt din legile sălbatice ale lui Odin decât din Declaratia Universala a Drepturilor Omului.
Norvegienii au o sinistră tradiţie în acest sens. Vezi cazul zecilor de mii de copii născuţi din mame norvegiene şi soldaţi germani în timpul celui de-al doilea război mondial. (8000 în Germania, 12 000 în Norvegia, în baza unui proiect “superarian”, -Lebensborn – al şefului SS Himmler). A fost un uriaş experiment demografic şi eugenic de „purificare” rasială. Guvernul colaboraţionist din Norvegia ocupată de nazişti a decis înfiinţarea a 9 case maternale pentru Lebensborn. Una dintre etapele Lebensborn a fost răpirea copiilor din familii. Himmler justifica răpirea micuţilor chiar de sub ochii părinţilor prin faptul că „trebuie să scoatem aceşti copii din mediul lor, să folosim fiecare pictură de sânge bun pentru noi, iar dacă nu vom reuşi asta, atunci vom distruge acest sânge”. Asta, pe scurt.

 
Daniela a spus: (February 4th, 2016 at 15:06 )

Pentru: Ziaristu’ de terasă
Esti intr-o ignoranta totala fata de adevar. imi pare rau pentru tine

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

A costat peste 6 milioane de euro, a durat 2 ani, stă să fie inaugurată, dar una dintre promisiuni a fost încălcată. Strada Popa Șapcă are de acum 4 benzi de circulație, însă pietonii și bicicliștii se vor înghesui pe trotuarele de 2 metri lățime, deși fusese anunțat altceva. Sau, dacă este să ne luăm după indicatoare, poate că pietonii sunt excluși... UPDATE: Primarul Nicolae Robu spune că nu era loc de pistă separată și crede că „trebuie să prevaleze rațiunea”.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trotuar sau pista de biciclete? Pe strada Popa Șapcă, pietonii și bicicliștii se vor înghesui pe 2 metri
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com