Mana dreapta a lui Nicolae Robu a plecat de la Poli! A demisionat si omul lui Titu Bojin!

Apele sunt tot mai tulburi la Poli Timişoara. După ce, la finele anului trecut, Liviu Anton a renunțat la funcția de președinte, alţi doi oameni importanţi din club și-au făcut bagajele. Este vorba despre Florenţiu Staicu, vicepreşedintele Consiliului Director, şi directorul financiar Mircea Mihuţ.

poli

Florențiu Staicu și Mircea Mihuț au decis să plece de la ACS Poli la doar câteva zile după ce Liviu Anton şi-a anunţat demisia. „Este adevărat, Florenţiu Staicu a fost primul care şi-a anunţat despărţirea de club, după plecarea lui Liviu Anton. Mircea Mihuț a făcut același lucru după câteva zile”, ne-a declarat primarul Nicolae Robu. Dacă la Florențiu Staicu lucrurile par destul de clare, în cazl lui Mihuț nu e prima demisie. „El a mai anunțat o dată că pleacă şi prin luna octombrie, aşa că nu ar mira pe nimeni să revină asupra deciziei”, susține o sursă din cadrul clubului timişorean. Florenţiu Staicu, directorul general administrativ al Universității Politehnica, a fost primul preşedinte al clubului care funcţionează în actuala formă din 2012 şi a fost considerat încă de la început omul primarului Nicolae Robu. „Apele nu sunt deloc tulburi la ACS Poli. Atât Liviu Anton, cât și Florențiu Staicu, ambii buni prieteni ai mei, au demisionat din motive care n-au nicio legătură cu situația clubului, motive pe care, tocmai datorită prieteniei noastre, le-am înțeles și acceptat”, mai spune primarul Timișoarei. Mircea Mihuţ, şi el din 2012 la club, a fost perceput ca fiind mâna dreaptă a lui Titu Bojin, şeful Consiliului Judeţean Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

KAPA a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 12:02 )

Plecarile celor doi spun multe despre presupusa stabilitate de la club. Mie mi se pare ca cei doi anunta iminenta desfiintare a celei mai Poli din istoria omenirii. Sunt curios cum va justifica acest chix primarul Nicolae Robu, cel care si-a asumat tot ce misca in jucrul clubului inca din prima zi. Sper sa nu aud povesti de adormit copiii cu Curtea de Conturi si alte cele. Problema asta exista, dar marele primar trebuia sa gaseasca o solutie.

++ a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 12:25 )

asta asteptam de la el. o solutie, nu facebook si nu tabele cu realizari de cincinal.

KAPA a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 12:32 )

O solutie asteptam si eu de la administratia Robu. La cat e de ipocrit, nu m-ar mira sa le spuna timisorenilor ca vinovata e fosta administratie. Acest individ nu isi asuma nimic, dar absolut nimic, doar trancaneste ca un disperat ce este. Proiectul ACS Poli este un rateu rasunator pentru Robu, dar nu si-l va asuma, va gasi alti vinovati, sunt convins de asta.

INO a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 12:40 )

NOW!NICI O PIERDERE! ÎNSĂ DEPINDE CINE VA VENI LA CLUB!?STANCIU SĂ MAI PLECE ȘI UITE APELE SE LIMPEZESC!!ROBU ARE ALȚI OAMENI!IAR BOJIN NU MAI ARE NEVOIE EL ARE TREABĂ CU DNA -UL—!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Av Obirsanu Carmen a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 12:43 )

Pentru ca se adevereste ceea ce am spus din 2013.Aceasta modalitate de escrocare a banului public era evidenta pentru orice om de buna credinta si cu un minim de pregatre juridica:
1.CLMT a aderat la ASC POLI platind o suma colosala (milioane de lei anual) cu titlu de cotizatie in conditiile in care ceilalti membrii fondatori -persoane fizice prieteni ai lui Robu plateau cred ca 50 lei/an Toti membrii aveau drepturi egale.
2. ASC POLI avea pe statul de functiuni o serie de angajati platiti fara nici o grila care sa justifice salariul colosal si primele din fonduri publice. Cum este posibil ca un angajat al CLMT sa primeasca un salariu de 2000-2500 lei si unul de la POLI primeste un salariu de peste 6.000 lei (pe putin) ?.
3. Nu s-a facut public nici o justificare a cheltuirii banului public.
4. Autoritatea publica locala poate recompensa performanta dar nu poate crea in afara legii structuri cu finantare din banul public; si nu putini bani
Imi pun o intrebare logica :Cite lucruri bune puteam face cu milioanele acelea date unora care si-au facut din banul public o sursa importanta de venit?
Uitati si cazul Borcea. Va place?

Chibitul violet a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 13:14 )

Viitorul presedinte face deja curatenie…

@Av Obirsanu a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 13:18 )

Ce angajat din CLMT are 2.000 de lei? Consilierii locali iau pana in 700 de lei, nu mai mult. Iar asta cu echipa… Poate era mai bine sa se bage mai multi bani in juniori. Sau sa se fi facut o echipa de timisoreni/banateni. Totusi nu cred ca aici e vorba despre bani furati ci despre un proiect ratat.

Av Obirsanu Carmen a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 13:31 )

Cine stie sa imi raspunda si mie la o intrebare: Care este modalitatea de stabilire a salariului angajatului ASC POLI? Dupa ce s-a stabilit salariul acestuia? In mod corect CLMT trebuia sa stie dar vad ca CLMT dadea bani Asociatiei sub forma de cotizare si suplimente apoi dar nu exista nici o forma de control incheiata conform HCL de aderare la CLMT la ASC Recas.Obligatia aceasta ii apartinea lui Robu insa el nu si-a indeplinit-o.Dai un an bani dar in anul urmator verifici cum s-au cheltuit banii si daca banii aceia au avut rezultate, au adus performanta.
Constat din explicatiile lui Robu ca lipsa performantei se justifica prin lipsa banilor. Dar ce vrea Robu sa vinda cladirea Primariei si sa dea banii Asociatiei? Cu cit dai mai mult cu atit se va dori si mai mult.
Sper ca in acest oras mai sint minti destupate care realizeaza ca scurgerea in acest fel a banului public este frauda.

CC a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 15:31 )

in ritmul asta unde ajungem ? redati speranta unui titlu curat …

juristpatitu a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 16:35 )

dna mare av. si imensa jurista doar critica fara argumente,dar solutii ioc! probabil asa face si cu clientii la procese

Chibitul violet a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 17:03 )

Doamna avocat aici este vorba doar de fotbal… Credeti ca daca banii dati la fotbal ar fi ramas la buget, eu sau dumneavostra am fi simtit, ne-ar fi fost mai bine ? Va spun eu ca NU!!! Asa ca neimportant ce si cum. Pe aceeasi forma de organizare ca a noastra exista mai multe cluburi in L1 cu care Curtea de Conturi nu are treaba. Puteti sa ne dati o explicatie tehnica referiotoare la aceasta problema sau este doar un razboi psd-pnl in final?
PS
Sunt cauze mult mai importante si nenorociri mult mai mari care se intampla in acest oras facute de „mai marii” zonei, in care nu vad sa va implicati, de ce?

Avocat coleg a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 17:06 )

Dar pana acum s-a adeverit ca dna avocat a avut dreptate..Dansa ca avocat critica un act d.p.d.v al legalitatii si daca il gaseste nelegal cei care sunt platiti trebuie sa gaseasca un alt act legal.Cumva ati cerut contra cost vreo consultanta doamnei avocat cum sa faceti un act de constituire a asociatiei?

asy a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 18:51 )

Doamna avocat ce imi place ce grija aveti de altii,si poate aveti dreptate.
Dar dumneavoastra in toata activitatea ati taiat facturi,bonuri fiscale etc 100%la toti clientii dumneavoastra si ati platit impozitul aferent statului?.Se stie ca breasla avocatilor este recunoscuta pentru evaziune fiscala.
Si cum se spune:cel fără de păcat să arunce cel dintâi cu piatra.

Poli a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 19:27 )

Plătesc pe dracu.Alți mari evazioniști sunt stomatologii.Ajung să plătesc,îmi cere 100 lei,scot cardul să achit si atunci îmi spune ca costa 120 lei.

Av Obirsanu Carmen a spus: (ianuarie 10th, 2016 at 19:50 )

Stiti cum gindesc unii oamni? Daca unul fura 1 leu sa fure si altul 100 de lei.
Oameni buni asta nu este o gindire corecta
Fiecare raspunde pentru fapta lui.
In opinia dv inseamna ca daca femeia arestata ca a furat 10 flori din parc inseamna ca se justifica si fapta apropiatilor Elenei Udreacare au furat milioane de euro.
Eu nu folosesc aceasta logica.
Ma gindesc ca dv sub protectia anonimatului sinteti multumiti ca unii se imbuiba de bani si altii solicita donatii ca sa-si trateze bolile de cancer.
Ma mai gindesc ca de multe ori unii din dv scrieti tot felul de comentarii pe site iar cind va treziti ca sinteti victime ale unor asa zisi politicieni care va fura banii incepeti sa bociti.
Cea mai buna metoda de a discerne intre bine si rau este ca dv sa treceti prin abuzurile acestor escroci si atunci realizati ca ceea ce sustin eu este macar in mare parte adevarat.

++ a spus: (ianuarie 11th, 2016 at 00:13 )

De ce nu ati denuntat TOATE echipele de fotbal din Romania care folosesc bani locali pentru subventionarea fotbalului?
Daca vreti sa-i denuntati si nu stiti care sint am sa vi le insir:
Pandurii Tg.Jiu, ASA Tg. Mures, CSMS Iasi, CSU Craiova, Chiajna, Voluntari, partial Petrolul si Botosani.
Din moment ce nu le-ati denuntat, se mai poate corecta, inseamna ca problema dv. e locala, legata de o persoana sau un grup si atunci nu inteleg „principialitatea” asta atit de ostentativa.
daca vreti sa ramineti credibila, ar trebui sa le denuntati pe toate ca doar traiti in Rominia, Banatul face parte din tara asta.

dani a spus: (ianuarie 11th, 2016 at 08:49 )

interesant !…TOATA lumea ,,chibitilor”-fani ,,adevarati” cer solutii primarului !…dar de ce nu se cauta o variant cu un investitor privat?…aaaa. o sa iasa din carti profitorii …da..da..

@dani a spus: (ianuarie 11th, 2016 at 11:24 )

poate nu ai aflat pina acum: un investitor privat se cauta de 3 ani.

observator a spus: (ianuarie 12th, 2016 at 09:32 )

Investitorul privat vrea sa conduca el nu echipa de la primarie sau consiliul judetean.
Inca nu v-ati prins ca aceasta echipa e jucaria lui Robu si Bojin?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru perioada imediat următoare, ridicate, ziua, și ceva mai scăzute, pe timpul nopții, Colterm anunță că  modifică parametrii de furnizare a încălzirii, pe rețeaua secundară de termoficare. Astfel, începând de astăzi, 29 martie 2024, se  reduc parametrii de furnizare a energiei termice, de la 40 la 37 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm reduce parametrii de furnizare a încălzirii
Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Top