Nu are inca program electoral, dar a fost validat de PNL! De ce candideaza Nicolae Robu

Fără să-și fi făcut încă un program electoral clar, Nicolae Robu a fost validat, luni, de conducerea națională a PNL, pentru o nouă candidatură la funcția de primar al Timișoarei. De ce mai vrea un mandat? Pentru a asigura orașului de pe Bega „o administrație publică performantă, corectă și loială cetățenilor”.

Nicolae Robu 14

PNL a validat, luni, candidații pentru 14 municipii reședință de județ și a anunțat, de asemenea, trei candidați pentru funcția de președinte de consiliu județean. Candidații de primar validați sunt: Mircea Hava – Alba Iulia, Gheorghe Falcă – Arad, Dragoş Luchian – Bacău, Cătălin Boboc – Brăila, Emil Boc – Cluj Napoca, Pavel Badea – Craiova, Petru Mărginean – Deva, Nicuşor Ciumacenco – Galaţi, Daniel Cârjan – Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea – Iaşi, Andrei Voloşevici – Ploieşti, Ioan Popa – Reşiţa, Marius Bălaşa – Slatina și Nicolae Robu – Timişoara. La CJ, propunerile sunt Ionel Palăr, în Bacău, Alin Tişe, la Cluj, și Eugen Pârvulescu, în Teleorman.

În dosarul său de candidatură internă depus la PNL, Robu explică de ce este dispus să-și asume încă un mandat: „Candidez la funcția de primar al Timișoarei pentru a asigura orașului meu în continuare o administrație publică performantă, corectă și loială cetățenilor”. Dacă va fi reales, liberalul va continua proiectele pe care le va avea în derulare și, așa cum era de așteptat, va depune noi proiecte pentru finanțare europeană. Evident, mergând pe linia actualului mandat, Robu spune, în documentul depus la București, că va demara „noi proiecte majore cu finanțare de la bugetul local”.

Un lucru e cert: Nicolae Robu nu are încă un program electoral. Are însă o mulțime de idei. „Încă nu am elaborat programul electoral. Pot spune însă că, în mod cert, în el se vor regăsi puncte precum: amenajarea inelelor IV, II și I de trafic auto, construirea a cel puțin trei noi poduri peste Bega, construirea a două pasaje pe sub calea ferată, unul în zona de vest, celălalt în zona de est, lărgirea pasajelor existente pe sub calea ferată Jiul și Popa Șapcă și a străzilor conexe, construirea de noi clădiri pentru domeniile sănătate, educație, cultură și sport”, precizează candidatul Robu. Unele dintre acestea se regăseau și pe lista propunerilor făcute în 2012. Deși adversarii săi au speculat o eventuală incompatibilitate a lui Robu cu al șaptelea criteriu de integritate al PNL, cel care spune clar că un candidat nu trebuie să fi avut „declaraţii sau atitudini rasiste, şovine, xenofobe sau discriminatorii”, explicația primarului Timișoarei, amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, i-a convins pe șefii săi de partid. „Îndeplinesc criteriile de integritate ale PNL – am luat o amendă pentru postarea unui text satiric la adresa unor exponenți ai etniei rrome și nu a etniei în ansamblul său, dar n-am în comun cu rasismul și cu nicio formă de discriminare”, a scris Robu în documentul prin care și-a asumat o nouă candidatură.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

4 comentarii pentru acest articol

HE. a spus: (January 19th, 2016 at 09:15 )

Acest Robu (among others) face parte dintr-o generatie de aur care la apogeul carierei lor (Long Time Ago:) au fost decat mari mincatori de Parizer … DAR constant ei au ceva de oferit neamului 🙂 Acum noi ce sa facem …
Decat Bogdaproste !

 
Bobby a spus: (January 19th, 2016 at 11:33 )

Serios, Robule? „Administrație publică performantă”? Unde-i această administrație, că în cei aproape 4 ani de când eștim la PMT ți-ai tot dat cu dreptu-n stângul. Ai luat numai decizii de unul singur, fără a catadicsi să te consulți cu cineva pentru că tu nu consideri pe nimeni că ți-ar ajunge la măreața valoare. Ignori cu desăvârșire opinia oamenilor din acest oraș, faci numai ce te taie capul. Indiferent câte sute de șantiewre ai deschis în Timișoara, nimeni nu-și mai dorește o brambureală de aceste proporții. În plus, aroganța și agolatria dumitale cade foarte prost în fața timișorenilor. PNL-ul te-a validat pentru că este un partid pe ducă, lipsit de orice valori, direcție sau program electoral. Matale ești aidoma partidului. Săgeata trebuie așezată în jos, nu în sus. Dragi liberali, nu mai aveți niciun motiv să cătați în sus. Eventual dacă vreți să vedeți cerul, dar atât.

 
INO a spus: (January 19th, 2016 at 13:04 )

NOW!ROBULE! EU INO ZIC CĂCI MAI AI PARTE DE ÎNCĂ UN MANDAT!DEȘI NU TOATE LUCRURILE ȚI-AU IEȘIT ȘI MAI ALES LA FOTBAL!BUT YOUR ARE WILLING TO LEARN AND THE IS WHAT REALLY MATTER TO ME!GOOD LOOK AND BE SURE YOU KEEP YOUR WORD!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

 
poli21 a spus: (January 19th, 2016 at 14:02 )

Acest ORBU este ultimul cetatean al Timisoarei care poate spune ” orasul meu “. Este un venetic ajuns in fruntea bucatelor printr-o conjunctura absolut paguboasa pentru oras.

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com