Stirile din ziua: 13 februarie 2016

Macar atat: se repara aleile facute praf din Parcul Botanic

Macar atat: se repara aleile facute praf din Parcul Botanic

Timișorenii nu-și vor mai rupe picioarele la plimbare prin Parcul Botanic. Până ca zona să intre într-un proces de reabilitare masivă, primăria va face totuși unele reparații de bun simț. Refacerea Parcului Botanic așteaptă însă fondurile europene.

Sambata cu… pisici! La targul de adoptii, aproape toate felinele si-au gasit familii

Ziua de sâmbătă a fost una cu adevărat plăcută pentru timișorenii care au trecut pe la târgul de adopții de pisici. Drăgălașele animale i-au fermecat pe vizitatori, iar copiii s-au distrat pe cinste jucându-se cu ele. Târgul și-a atins și el scopul, iar majoritatea animalelor au plecat acasă alături de noua familie.

Doi PSD-isti, acuzati ca trag chiulul de la comisii! Jumanca: Sunt multe sedinte la care venim degeaba

Doi consilieri social-democrați urmează să fie schimbați din componența unei comisii a CL. Asta propune Executivul PMT, care susține că aceștia au lipsit de prea multe ori de la ședințe. Unul dintre ei spune însă că lucrurile nu stau chiar așa.

Unde e istorie? Unde e parloaga? In Timis incepe inventarul la situri arheologice

Ca să nu-și mai facă oamenii case și fabrici peste… istorie, în Timiș va începe, în sfârșit, cartarea siturilor arheologice. Sunt peste 1.000 înscrise în Registrul Arheologic Național, dar numai în cazul a 10% dintre ele se știe exact unde sunt. La restul se merge pe ghicite.

Raducanu senior: Daca eram in locul lui Sebastian, candidam la primarie!

Ambii sunt politicieni și au ani buni de când și-au obținut carnetul de partid, dar nu prea cad la pace când vine vorba despre decizii politice. Răducanu senior și Răducanu junior au viziuni diferite. Cel mai nou episod: demisia lui Sebastian Răducanu din funcția de președinte al PSD Timișoara. Ce ar fi făcut Ion Răducanu dacă era în locul fiului său? Exact opusul!

Lupta pe bugetul Timisoarei continua: Robu vs. PSD sau de la crima la aberatie

Bugetul Timișoarei a fost votat în mod democratic, iar contestarea sa în contencios, anunțată de consilierii PSD, nu are nicio bază reală. Asta crede primarul Nicolae Robu, care spune însă că, dacă hotărârea ar fi anulată, ar putea fi pierdute fonduri europene, ceea ce înseamnă, în opinia sa, „crimă”.

Top