Printre ei se ascund impostorii! Lista sefilor de deconcentrate din Timis

Guvernul Cioloș ar trebui să finalizeze în această săptămână evaluările șefilor din toate instituțiile statului, de la directori de ministere până la șefi de deconcentrate din teritoriu. Or, în aceste deconcentrate se ascund oameni care au parazitat, în ultimii 25 de ani, România, prin incompetență și corupție.

director

Din păcate, niciun partid n-a avut o politică de cadre, astfel încât atunci când preia puterea să pună în funcții oameni pe bază de competențe. În schimb, au fost recompensați trepădușii de partid, țuțării care se pricep la toate și la nimic. Adevărate lipitori specializate doar la periatul orgoliilor șefilor de partid. Aceștia sunt cei mai mulți și cei mai „pricepuți”: poți să-i pui la orice instituție, nu refuză. Alții nu au nicio specializare, nu se pricep la nimic, cu o excepție. Sunt adevărați profesioniști ai „parandărăturilor”. Știu să facă bani din orice și oriunde. Poți să-i pui șefi la spital, la Drumuri, la OPC sau Metrologie, că n-au nicio jenă să accepte funcția. În schimb, știu cum să facă bani din aceste posturi, și pentru ei, și pentru partid. În fine, sunt printre cei de mai jos și oameni care au ajuns pe o funcție fiindcă sunt „pe meserie”. Dar sunt prea puțini. Urmează să-i descoperiți în lista de mai jos.

Administrația Bazinală de Apă Banat – Luci Ervin (PSD)
Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) – Adrian Pau (PSD)
AJOFM – Marcel Miclău (PSD)
Autoritatea Rutieră Română (ARR) Timiș – Sorin Supuran (PNL)
Registrul Auto Român (RAR) Timiș – Deian Plavoșin (PSD)
Agenția Județeană pentru Prestații Sociale – Diana Alina Cojoleanca
Agenția Regională pentru Protecția Mediului – Doina Marin, interimar
Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații, Direcția Regională Timiș –Viorel Bota (PSD)
Administrația Domeniilor Statului – Grigore Trif (PRM)
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate – Nicoleta Lavinia Fedoraș
Casa Județeană de Pensii – Ioan Căprariu (PSD)
Comisariatul Județean Garda de Mediu – Mariana Lorinczi
Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor – Ileana Turdeșan (UNPR)
Direcția de Sănătate Publică – Cornelia Cismaș-Malac (PSD)
Direcția Regională a Finanțelor Publice – Lucian Heiuș (PNL), interimar
Direcția Regională pentru Accize și Operațiuni Vamale – Gabriel Moldovan (PSD)
Directia Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național – Sorin Predescu (PNL)
Directia Județeană pentru Sport și Tineret – Adrian Tal (PSD)
Direcția Județeană de Metrologie Legală – Stancu Filip (PSD)
Direcția pentru Agricultură – Doru Ioan Petanec (ALDE)
Direcția Regională de Drumuri și Poduri – Horațiu Simion (PSD)
Direcția Regională de Statistică – Sorin Belea (PNL)
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – Adrian Radu Popa (UNPR)
Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) regional – Marcel Flonta (UNPR)
Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș – Dorin Cutu (PSD)
Inspectoratul de Stat în Construcții – Direcția Regională în Construcții – Adrian Emil Gârleanu (PSD)
Inspectoratul Școlar Județean – Aura Danielescu (PSD)
Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare – Aristotel Vișoiu (PNL)
Inspectoratul Teritorial de Muncă – Pavel Kașai (PSD)
Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (OJFIR) Timiș – Codruța Adelina Pepa (PSD)
Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor – Camelia Giuchici (PSD)
Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație – Adrian Pășcuță (PNL)
Spitalul Județean Timișoara – Marius Craina (PSD)
Casa de Cultură a Studenților – Vlad Gârboni (PNL)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

oricine a spus: (februarie 9th, 2016 at 15:14 )

adugati chiar daca nu este important ca individ , CFR Marfa Timisoara -mascovescu mircea ,PSD, lingator de clante si supraveghetor de WC la gara Lugoj

 
Grigore Trif a spus: (februarie 9th, 2016 at 18:51 )

Dle Stoian o mica documentare inaintea publicarii articolului nu ar fi sticat.Nu mai conduc si nu mai lucrez in A D S din 8.10.2015 deci nu mai sunt un impostor,cel putin nu unul de actualitate.V-as putea spune ca.colaborarea mea cu A D S a fost sistata pe motiv de coloana vertebrala fata de conducerea centrala de la Bucuresti.Ar mai fi si „interesul national” dar va puteti documenta si singur(macar acum).Totusi daca e nevoie pot oferi detalii privind perioada IMPOSTURII.Va astept!

 
mihai a spus: (februarie 9th, 2016 at 19:29 )

Aveti dreptate sunt si impostori printre ei dar mai ales specialisti in domeniul pe care-l conduc cum sunt Stancu Filip care nu are nici o tangenta cu Metrologia Cismas cornelia de la DSP economist unde trebuie sa fie un medic precum si alti „specialisti”,

 
Calacan I.G. a spus: (februarie 10th, 2016 at 00:55 )

D-le Grigore Trif … nu va cunosc, nu va contest cunostintele sau rezultatele … nu am nimic de comentat … contrariu, va felicite sincer pentru comentariul postat la acest articol.
Am doar doua intrebari :
Fara a face parte dintr-o organizare politica nu se pot obtine posturi ca decident in astfel de institutii ?
Faptul ca nu conduceti si nu lucrati in A.D.S. se datoreaza unui joc politic ?
Un raspuns sincer m-ar lamuri si pentru a nu-mi pierde timpul … am sa ma inscriu si eu in X PARTID, cu gandul ca pe viitor daca ajunge si la ”putere” am sanse reale cel putin sa fiu propus.
Cu stima, un tanar inginer agronom, ambitios ”dar dezorientat”.
Va multumesc anicipat pentru un eventual raspuns !

 
yxsman a spus: (februarie 10th, 2016 at 10:23 )

Trif recunoaste ca a fost impostor pana in octombrie. Un impostor cinstit.
Adrian Pau a fost sef la ziarul PSD Prima Ora, asa ca nu se pune, e coleg de breasla cu Silviu Florescu.
Adrian Emil Gârleanu (PSD) – Direcția Regională în Construcții, are nume si prenume de poet national, se iarta. Un cucurbitaceu.
Viorel Bota (PSD), Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații, Direcția Regională Timiș- purtator de borseta al lui Ilie Sarbu, lingau personal al regretatului politic Titu Bojin. Un oportunist socialist buci groase.
Marius Craina (PSD) – Spitalul Județean Timișoara – specialist in lufturi de toate felurile – candidat la Senatul UMF, aspirant turtit la candidatura in partid pentru Primaria lui Robu. Un necajit anesteziat de dr. Poenaru.
Stancu Filip (PSD) – Direcția Județeană de Metrologie Legală – militian (plutonier), politist (comisar), dr. ing.(daca poti, te faci). Un specialist in Mortologie Ilegala.
Adrian Pășcuță (PNL) Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație – Un PNL-ist de conjunctur[, daca ar mai trai Vadim l-ar pupa si acum in dos, la concurenta cu consilierul lui Robu, peremistul -penelist Ioan V. Nasleu. Se intorc Bratienii in groapa, nu alta!
Vlad Gârboni – (PNL) Casa de Cultură a Studenților, fecior de tug-trombon cu rang de director filarmonic. Un fluture pe Lampa lui Ilici.
Si asa mai departe!

 
Om a spus: (februarie 10th, 2016 at 10:39 )

Cum a rămas pe post PNL. Supuran? O fi cotizat la Bucuresti? DNA doarme? Știm toți ca un asemenea post se cumpara cu bani grei. A … Am uitat ca la DNA se fura

 
Grigore Trif a spus: (februarie 10th, 2016 at 10:42 )

Dle Calacan,desi imi pare rau ca sunteti printre putinii interesati de un subiect,totusi arzator,am sa incerc un raspuns cat mai sincer la intrebarile dvs,pertinente : Fara a face parte dintr-o organizatie politica nu aveti nici o sansa de a obtine un astfel de post,nici macar in cazul unui guvern „tehnocrat”!In ceea ce priveste puterea de decizie in aceste”deconcentrate”ea este egala cu 0.Esti supus presiunilor partidului si a conducerii de la Bucuresti deci iti dai seama de ce am pus deconcentrate intre ghilimele.In ceea ce ma priveste nu am avut presiuni politice locale dintr-un motiv foarte simplu:sunt liderul unui partid mic dar care NU A PARTICIPAT LA NICI O COALITIE SAU ALIANTA CU ALTE PARTIDE.E drept ca am si zburat repede din functie!Nu au fost motive politice pe fata,pe dos se vorbea se vorbea ce ceva „interes national” motivul adevarat este o opozitie,minimala totusi,fata de incompetenta crasa a celor de la Bucuresti,mai ales a presedintelui A D S national.Am gresit crezand ca nu sunt dependent decat de experienta (nu mi permit sa zic competenta) profesionala de peste 35 de ani,ca economist in agricultura.Ar fi multe de spus,eventual putem tine legatura.Daca vrei da un semn.

 
Grigore Trif a spus: (februarie 10th, 2016 at 11:17 )

Draga yxsman,nu sunt de acord nici macar cu termenul de cinstit,pe motiv ca nu am fost nici macar impostor.Pai cum sa ajung prin impostura intr-un post chiar neimportant?Sprijinit de un partid cu 1% datorita vointei timisorenilor,dar care nu face si nu a facut aliante politice?Sunt atat de prost si bineinteles fudul incat cred ca ma pricep in meseria mea,cea de economist in agricultura,ba mai mult sant dispus la orice concurs privind postul pe care l-am ocupat,bineinteles un concurs adevarat,”pe meserie”si nu facaturi tehnocrato politicianiste.Am aruncat manusa,cine o ridica?

 
radu a spus: (februarie 10th, 2016 at 11:20 )

Domnule Trif, dacă lucrurile stau astfel, de ce aâi mai acceptat postul? Nu ştiaâi că veţi intra din start în masa impostorilorpolitici, de care suntem mai mult decît sătui?

 
anteconbega a spus: (februarie 10th, 2016 at 13:26 )

Dle Trif, va contraziceti, emoţiile vă copleşesc şi e de înţeles. ÎI răspundeţi Ics-ului: „Nu sunt de acord nici macar cu termenul de cinstit, pe motiv ca nu am fost nici macar impostor”. Dar tot D-voastră combateţi: „Nu mai conduc si nu mai lucrez in A D S din 8.10.2015, deci nu mai sunt un impostor, cel putin nu unul de actualitate.” Ori căcă, ori căcă: ori nu aţi fost niciodată impostor, ori nu mai sunteţi unul de actualitate.” Poate, totuşi, dumneavoastră sunteţi singurul impostor cinstit din haita prezentată de dl Stoian. Lista lui Stoian…

 
Calacan I.G. a spus: (februarie 10th, 2016 at 13:35 )

Da d-le Grigore Trif, sunt interesat de asemenea subiecte, eu consider ca sunt probleme reale ale unei societati. Problema mea este ca nu pot sa mai raman doar un simplu observator, mi-as dori foarte mult sa fiu indiferent.
Raspunsul d-voastra imi confirma banuielile si imi permit sa trag o concluzie :
”O persoana umila si serviabila conduce si decide in detriment, fata de un profesionist cu rezultate”.
Cunoscand acest aspect, oare societatea actuala catre ce fel de personalitate sau caracter te indruma ?
Stiu raspunsul si la aceasta intrebare … ”si ma doare”.
O zi buna !

 
Aeroport a spus: (februarie 10th, 2016 at 13:49 )

De infractorul de la aeroport ,director Idolu ați uitat? Sau plicul de la el este destul de gros si nu scrieti? Pai asta e presa care se respecta?

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

rovinhud

360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

La Timișoara urmează un weekend de... degustat. Rovinhud Wine Show aduce, în acest zile, cel mai bogat program de până acum: 360 de vinuri, 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internațional, Sunt și 35 voluntari implicați în promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.
Citeşte tot articolul Citeste articolul 360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top