Arhiva pentru luna: martie 2016

Grindeanu stie cat mai sta Robu la primarie: exact doua luni!

Primarul Nicolae Robu va părăsi biroul de pe CD Loga în două luni, dar, înainte să plece, ar trebui să încerce să facă ceva și pentru simplii timișoreni. Asta crede președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, care îi cere edilului să trimită Poliția Locală la muncă în oraș, nu să stea la pasajul Michelangelo, pe care-l păzește „că vin teroriștii de la ISIS și pun bombe”.

La vara: termen optimist pentru a merge cu tramvaiul la mallul din Calea Sagului!

Mallul din Calea Șagului s-a deschis oficial și, teoretic, conform pliantelor distribuite în oraș, ați putea ajunge la cumpărături și cu tramvaiul. Practic însă, deși liniile sunt „trase” până în curtea noului centru comercial, va mai dura până când vor fi și folosite. Totul depinde de o semnătură de la Bruxelles, despre care primarul Nicolae Robu crede că va veni în câteva săptămâni.

Un jucator de la Poli a incasat zeci de mii de euro, desi a jucat doar 21 de minute in trei ani!

Florenţiu Staicu, Călin Rosenblum şi Valentin Velcea au format un trio de tristă amintire la Poli Timişoara, pentru mulţi dintre iubitorii fotbalului bănăţean. Managementul defectuos al celor trei este de notorietate. Ultimul schelet din dulapul trioului care a condus destinele clubului timişorean în perioada 2012-2013 este un contract încheiat cu un jucător în vara lui 2013.

Parintii reclama, scoala nu confirma: cazuri de scarlatina in Giroc

Scandalul cazurilor de scarlatină de la școala din Giroc e departe de a se fi stins. De la finele anului trecut, unii părinți susțin că în școli nu se face dezinfecție, iar copiii nu sunt controlați, în timp ce Direcția de Sănătate Publică spune că nu există oficial nicio îmbolnăvire. La Inspectoratul Școlar Timiș au ajuns doar rapoarte legate de purtători sănătoși ai streptococului.

Incepe santierul la pasajul Jiul! Primaria a castigat contestatia

Licitația pentru extinderea pasajului Jiul a fost contestată la finele lunii februarie, moment în care primarul Nicolae Robu a acuzat un boicot politic. Joi, edilul a anunțat că PMT a câștigat contestația, astfel că a fost semnat contractul cu firma Porr, aceeași care a lucrat și la amenajarea străzii Ștefan cel Mare.

ruga

Unde merg 1,07 milioane de euro si de ce n-ajunge un singur ziar care sa laude realizarile CJ Timis!

1.07 milioane de euro, pentru exact 478 acțiuni culturale. Asta au aprobat, în ultimul plen, consilierii județeni. Pe ce se duc banii? Pe zilele comunelor, pe nou-înființatele săptămâni culturale, pe festivaluri și concerte, dar și pe manifestări al căror public probabil că va putea fi numărat pe degete. Aleșilor nu le ajunge revista instituției, așa că vor finanța și o altă publicație care să le laude… profesionalismul!

Batman v Superman: Dawn of Justice (cronică de film)

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) Regizor: Zack Snyde Actori: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Gal Gadot Atât Batman cât și Superman, reprezintă doi eroi inconfundabili. Îndrăgiți deopotrivă de copii, adolescenți și adulți, aventurile lor au fost urmărite de multe generații, la început doar în benzi desenate, apoi în filme de

Dupa despartirea de Poli Timisoara, Daniel Stanciu ramane in Liga I

Dacă Poli Timişoara nu are certitudinea că va evolua şi sezonul viitor în primul eşalon, Daniel Stanciu va activa în continuare în Liga I! Încă manager sportiv la Poli Timişoara, Daniel Stanciu a fost ofertat de mai multe cluburi din primul eşalon. El va părăsi clubul timişorean la începutul lunii viitoare, după ce a primit mai multe oferte de la echipe din Liga I.

Teo Milea, in cea mai mare competitie muzicala a radioului public din Canada! Cum puteti sa votati

Vot cu vot se ajunge pe primul loc! Plecat în Canada, Teo Milea nu stă departe de mult îndrăgitele lui clape albe și negre. „Ireversibil”, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, a intrat într-o importantă competiție a radioului nr. 1 din Canada, CBC Music. Îl putem vota acum, pentru a-l ajuta pe Teo să se califice în semifinală.

PNTCD vrea doi consilieri judeteni si o functie! Ca sa stie daca voteaza cu… Alin sau cu Sorin!

Reprezentanții PNȚCD Timiș sunt convinși că vor avea cel puțin doi membri în Consiliul Județean Timiș. Țărăniștii spun că sunt de centru-dreapta, dar nu s-au hotărât dacă vor susține PNL sau PSD, pentru formarea unei majorități care va genera și viitorul președinte al instituției. Oricum, vor funcție în schimbul votului.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări urgente, va întrerupe joi, 31 martie, între orele 9 și 13, furnizarea apei calde la PT 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Cascadei, Dornei, Frasinului, Gheorghe Lazăr, Hamlet, Mendeleev, Salciei, Suceava și Zenit, respectiv Bd. Cetății.

aquatim

Apa rece oprita la Mosnita Veche

Aquatim anunță că joi, 31 martie, între orele 9 și 12, va întrerupe furnizarea apei potabile în Moșnita Veche, pentru lucrări de conectare a unei străzi la rețeaua de alimentare cu apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor în localitatea menţionată. Deoarece această perturbare va fi

intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii, Arh. I. Mincu, I. Roată, orele 9 – 11, str. L. Pasteur, Sever Bocu (p), Pomiculturii, Constantin cel Mare (p), orele 11 – 13, str. Ecoului, T. A. Edison, Brazilor, Cooperației, A. Volta, Constantin cel Mare, orele 13 – 16; Jimbolia (p),

Top