Ca tiganul la mal: Poli a pierdut prosteste doua puncte cu CFR Cluj

Poli Timişoara a întâlnit duminică, în cea de-a doua etapă din playout, pe teren propriu, CFR Cluj, cea mai în formă echipă din Liga I în 2016. Cu doi oameni în plus mai bine de 30 de minute, Poli nu a fost capabilă să menţină avantajul de două goluri stabilit încă din prima repriză.

Poli - Pandurii 60

Dacă arbitrul Cristi Balaj nu ar fi anulat aiurea un gol înscris de Ianis Zicu la scorul de 2-0 pentru alb-violeţi şi nu ar fi prelungit cu un minut în plus jocul faţă de cele trei minute de prelungiri dictate, soarta jocului ar fi fost alta. Cu toate acestea, Poli a pierdut impardonabil două puncte. Poli – CFR s-a încheiat 2-2, cu două goluri înscrise de clujeni în minutele de prelungire. Faţă de jocurile precedente, tehnicianul Florin Marin i-a titularizat în ofensivă pe Robert Elek şi Ianis Zicu. Chiar dacă prima repriză a fost dominată de CFR Cluj, Poli a fost echipa mai pragmatică şi care a contat în atac. Revenit în prima echipă, Robert Elek a făcut o primă repriză de vis, chiar dacă nu a înscris niciun gol. Prima dată a ieşit în evidenţă în minutul 10, când a centrat ideal pentru mijlocaşul Ovidiu Popescu, care a înscris primul gol al întâlnirii. Acelaşi Elek avea să impresioneze în finalul primei reprize. Atacantul timişorean a fost faultat în careu de un fundaş clujean în minutul 41, iar arbitrul întâlnirii a dictat lovitură de pedeapsă, care a fost transformată de Ianis Zicu, Poli terminând astfel prima repriză cu un avantaj de două goluri.

Primul eveniment important petrecut în repriza secundă a avut loc în minutul 57. Hernandez, mijlocaşul lui Poli, a forţat un fault la marginea careului clujean, iar „feroviarul” Mureşan a fost eliminat. După doar un minut, Ianis Zicu a demonstrat că are stofă de fotbalist mare, după o execuţie de zile mari. Chiar dacă mingea trimisă de Zicu a intrat în poarta celor de la CFR Cluj, golul a fost eronat anulat pe motiv de ofsaid. Cu un om în plus mai bine de 30 de minute, Poli a fost dominată de CFR Cluj, oaspeţii reuşind să înscrie în primul minut de prelungiri prin Camora. Ceea ce puţini ar fi putut să prevadă s-a petrecut la ultima fază de joc, când clujeanul Petrucci a înscris pentru 2-2.

Florin Marin a trimis pe terenul de joc următorii jucători: Strauss – Belu, Scutaru, Torres, D. Popescu – Melinte, Llorente – Hernandez, Zicu, O. Popescu – Elek. Au mai intrat: Jenkins, Pisas şi Doman.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

9 comentarii pentru acest articol

INO a spus: (martie 13th, 2016 at 20:42 )

NOW! AICI ESTE MAREA PROBLEMĂ! POLI NU ȘTIE SĂ JOACE LA VICTORIE! DACĂ NU SE PUN LUCRURILE LA PUNCT RISCAȚI SĂ RETROGRADAȚI DIN NOU EPAVELOR!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Astral a spus: (martie 13th, 2016 at 20:56 )

Ne-am saturat de acest antrenor fricos si total neinspirat la schimbari.
Lasa-ne Flocea, ca esti total depasit. Sa conduci cu 2-0 si sa ai om in plus, apoi sa pierzi doua puncte ca un prost in ultimele 3 minute. Incredibil.
Il schimbi pe Gabi Popescu si il bagi pe Pisas, care saracu’ de el este baiat luat pe video si nu face doi bani. La fel, acest Jenkins e aiurea, nu stiu unde l-ati gasit. Numai rebuturi! Ce sa mai zic ca Zicu trebuia schimbat de prin minutul 70, nu mai putea alerga. Iar Elek, la cate curse a facut in prima repriza, abia mai alerga dupa minutul 80.
Lasa-ne, mosule !

kb a spus: (martie 13th, 2016 at 21:39 )

eu nu inteleg de ce flocea asta nu a facut nimic la autul pentru noi cand mai erau 30-40 de secunde din prelungiri; acolo trebuia sa vina Zicu si sa tina mingea in colt …suntem de cacao…iar jucatorii astia noi adusi vor sta pe la Timisoara 5 luni…

OldViolet a spus: (martie 13th, 2016 at 21:47 )

Moza Viorel, se baga iar in seama. Ciocul mic ca nu sti nimic, in fotbal.

tmgsc a spus: (martie 13th, 2016 at 23:56 )

blat ordinar

++ a spus: (martie 14th, 2016 at 01:54 )

la urmatorul meci nu avem fundas, Scuti s-a accidentat din nou, nu e o noutate, e intr-un picior de 1 an si altul nu avem. pe Cinu nu mai vrea sa-l vada nimeni in afara de Alexa poate, la care era mare jucator pina la primul meci cu Pandurii. plus ca celalalt stoper spaniol a luat cartonas galben. sint curios cu cine jucam. ambele goluri s-au dat de pe partea lui Belu, unul din „copii” aia care trebuie sa joace neaparat cum scrie „editorul”, adica talentatul autor de articole sportive dl. Bratu. Zicu a facut un meci bun, la urma nu mai putea dar nu aveai pe altul. eu nu am mai vazut antrenor pina acum care prin schimbari inrautateste decisiv echipa si nu e pentru prima oara. s-al scoti pe Popescu si sa-l bagi pe Pisas e un risc si s-a vazut, cu englezul la fel. sper sa nu aflam ca gomis sau cum il cheama pe portarul ala cu scoala italiana aia serioasa ia gol dupa gol. astea pina acum sint 3 puncte care nu s-au luat din cauza antrenorului, in ritmul asta retrogradam. oricum la virsta medie a echipei trebuie sa ai mai multa experienta, aici e inclus si antrenorul FM. asta-i lupta impotriva retrogradarii, sint curios ce spune Stanciu, e tare tacut de ceva timp.

birlic a spus: (martie 14th, 2016 at 09:00 )

si totusi nea Marine ,se vede ca nu-ti cunosti jucatorii ,faptul ca stai ca o stana de piatra ,cand mai sunt cateva zeci de secunde ,cand te-ai fript de atatea ori ,nu te inteleg ,basca de schimbarile facute ,daca nu au fost din cauza accidentarilor . Balaci de regula ca si Tudor arbitreaza jmechereste sa spuna el de ce a prelungit jocul cu aproape un minut ,cand nu a fost nici-o tragere de timp ,pt. ca echipa adversa era pe val? de asta ar trebui sa fiti lasati mai repede la vatra ,ca voi sunteti la fel ca militenii din nainte ,nu va puteti abtine ,ca asa sunteti obisnuiti ,o aveti in sange.

anteconbega a spus: (martie 14th, 2016 at 12:04 )

AC RECAŞ NU E POLI?

uiuiuiui a spus: (martie 14th, 2016 at 13:47 )

belu a fost la ambele goluri, date pe partea sa, cam 15-20 m in spatele mingii si a adversarului direct care a si marcat golul nr.2; la al doilea gol nu era nici macar in careu. jocul asta asa zis ofensiv al lui e o catastrofa si s-au pierdut cam 10 puncte cu traba asta. in atac nu aduce nimic, sa suteze nu stie si nici sa centreze nu stie, si in cazul unui atac advers e in fata. daca asta ii cere FM atunci greseste, partitura asta belu nu o stie si cel mai grav e ca nici inlocuitor nu are cum dealtfel nu au aproape toti fundasii. unde ai mai vazut ca in lupta pentru evitarea reztrogradarii aduci n-spe mijlocasi si atacanti si fundasi centrali si laterali doar unul pe manu torres. pentru un specialist in lupta impotriva retrogradarii, e drept de multe ori pierduta, FM a mizat d.p. mea gresit. si ma intreb ce e cu Croitoru de ex., de ce nu mai poate juca in echipa, cu ce a gresit atit de tare? antrenat ca lumea nu juca ca si Pisas, ci mai bine. ambitii din astea scumpe pe banii altora era Stanciu dator sa le impiedice.
ma rog lupta merge mai departe, dar sint sceptic, nici cind joci bine si conduci nu cistigi, dar vor veni jocuri cind nu vei juca bine, si atunci?
inteleg ca Primaria si cons. Jud. nu mai da bani, dar intretinerea terenului de ce nu o face?. terenul e o aratura denivelata si devine greu de jucat pe el.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top