Deliciu Fresh pentru zilele de post: humus cu lipie

Timișorenii sunt activi, sănătoși și le place să fie mereu fresh! Așa a apărut un concept unic, Fresh Kebab, destinat tuturor celor cu poftă de viață. Chiar dacă țineți post, aici puteți găsi un deliciu culinar care să vă facă să vreți să reveniți. Încercați humus cu lipie și nu veți regreta, iar data viitoare veți aduce cu voi și un prieten care vrea să fie Fresh.

hmmm

O porție de humus cu lipie este ideală pentru zilele de post. Conține doar pastă de năut cu tahini, lipie proaspătă, ulei de măsline și lămâie, dar este perfectă pentru un prânz delicios și foarte sățios. În noul spațiu Fresh Kebab de pe Bd. Revoluției, o veți putea savura într-o atmosferă relaxată și colorată. Tot aici puteți găsi Fresh Kebab, inspirat din arta bucătăriei turcești și preparat din cele mai proaspete ingrediente, împachetat apoi în cea mai bună pida (pita) scoasă din cuptor chiar în fața voastră. Toate produsele Fresh Kebab conțin ingrediente proaspete și sănătoase din import, carne Halal 100%, salata iceberg, ceapa de apă, mozzarella și brânză turcească și pot fi consumate alături de Ayran, cel mai gustos iaurt natural turcesc.

Meniul face cu ochiul oricăror pofticios, oricât de pretențios ar fi: de la Fresh Kebab cu pui, curcan, vițel și mozzarella, pida turcească, fresh durum, fresh box cu orez, Fresh Kebab la farfurie sau lacto-vegetarian, pida kebab. până la cel mai savuros humus cu lipie. Ambalajele sunt special create pentru regimul alimentar și corespund normelor HACCP, iar mobilerul interior este un concept unic în România. Fresh Kebab vă așteaptă într-un spațiu nou, aerisit, creat special pentru a savura cele mai bune produse. Fresh Kebab – Pofticioșii spun da!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

1 comentariu pentru acest articol

anteconbega a spus: (March 24th, 2016 at 11:20 )

Nimic nu se compară cu o felie de pită caldă, unsă cu untură şi presărată cu paprica iute. Restul sunt fiţe arăbeşti implementate de “elite” provinciale. Ce mai , nişte turcisme. Auzi, humus cu brânză turcească. De Brădet?

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

Centrul de Echitatie Herneacova

Sport vezi arhiva Sport

MNB – Muzeul Național al Banatului
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Firmele din Timis vor muncitori sarbi, CCIAT ii pregateste pentru cand se deschid granitele

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a făcut joi încă un pas spre deschiderea pieţei forţei de muncă din România pentru cetăţenii sârbi. A fost lansat proiectul transfrontalier de colaborare româno-sârbă, LaborNet - „Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră”, însă este nevoie și de implicarea guvernului.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele din Timis vor muncitori sarbi, CCIAT ii pregateste pentru cand se deschid granitele

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a făcut joi încă un pas spre deschiderea pieţei forţei de muncă din România pentru cetăţenii sârbi. A fost lansat proiectul transfrontalier de colaborare româno-sârbă, LaborNet - „Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră”, însă este nevoie și de implicarea guvernului.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele din Timis vor muncitori sarbi, CCIAT ii pregateste pentru cand se deschid granitele
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top