Arhiva pentru luna: aprilie 2016

A fost taierea mieilor la Cluj! Poli pierde la scor jocul cu CFR

A fost taierea mieilor la Cluj! Poli pierde la scor jocul cu CFR

În fiecare joc disputat, Poli moare puţin câte puţin şi se îndreaptă cu paşi hotărâţi spre eşalonul secund sau chiar spre… desfiinţare. Ultima reprezentaţie a echipei timişorene a avut loc la Cluj, de unde a plecat învinsă cu 5-1.

Daune pentru Semaforisoara sparta! Primaria va repara, apoi va taxa firma care a lasat dezastru / FOTO

Primăria va repara șanțurile lăsate în asfalt de firma care lucrează la proiectul de management al traficului, iar apoi va imputa banii acesteia. Teoretic, spune primarul Nicolae Robu, e soluția rapidă pentru a nu-i scoate de tot din minți pe șoferii exasperați de haosul de pe străzi. Mai există și varianta ca firma să-și facă singură curat la locul de muncă, dar aceasta pare puțin probabilă.

Cetatea a fost receptionata! Cu o conditie: sa se schimbe copaceii uscati din Piata Libertatii!

Lucrarea din Cetate a fost recepționată în această săptămână! Asta spune primarul Nicolae Robu, conform căruia este vorba despre partea de proiect executată de Romprest, urmând ca, până la finele lunii iunie, să fie recepționată și conservarea vestigiilor. Totul are garanție cinci ani. Vineri se schimbau… niște copăcei în Piața Libertății!

Pianul invelit in muschi a ajuns in Parcul Justitiei! Va sta mult si bine daca avem… bun simt

A făcut senzație anul trecut, la prima ediție a Timfloralis și va putea fi, din nou, subiect de fotografie. Este vorba despre pianul îmbrăcat în mușchi realizat de designerul floral Alina Nagy-Ghinea, care l-a donat acum primăriei. El a fost deja amplasat în Parcul Justiției. Cât va sta acolo? Depinde doar de bunul simț al timișorenilor.

colterm

Dupa patru luni, consilierii locali vor vota pretul facturat de Colterm la caldura inca din… ianuarie!

Timișorenii plătesc, din ianuarie, facturi reduse cu 4% la căldură, după ce cota de TVA a ajuns de la 24% la 20%. Totuși, abia patru luni mai târziu, consilierii locali trebuie să aprobe această modificare cerută de lege și solicitată de Colterm încă din februarie! De ce o întârziere așa de mare? Din cauza… „specialiștilor” din primărie.

Sase luni de la tragedia Colectiv, marcate la Timisoara

În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu izbucnit în clubul Colectiv din București a schimbat viețile a mii de români. Se întâmpla la un concert rock, la care asistau câteva sute de tineri. 64 dintre ei au murit, iar alții vor purta mereu amintirea neagră a acestei tragedii. Vineri, timișorenii sunt invitați să-și amintească.

Top