Ca-n filmele de groaza! Poli Timisoara, desfiintata de FC Botosani

Poli Timişoara pierde şi a doua finală din playout, iar jocurile de la matineu încep să se vadă tot mai evident. Evoluţia jucătorilor lui Petre Grigoraş a fost penibilă la Botoşani, unde Poli Timişoara a pierdut fără drept de apel, cu 1-6.

mingeee

Petre Grigoraş a început partida de la Botoşani cu Bocşan şi Torres în centrul defensivei, un cuplu de fundaşi centrali care nu a mai evoluat niciodată împreună. Coroborat cu evoluţia penibilă a mijlocaşilor, experimentul avea să-l coste pe Grigoraş. FC Botoşani a avut iniţiativa din primul până în ultimul minut de joc, în timp ce timişorenii au avut o singură tresărire, pe finalul primei reprize, când au înscris dintr-un penalty uşor acordat, prin Goga, care a egalat, după ce moldovenii au deschis scorul în minutul 22 prin Vaşvari, tot din penalty. Repriza secundă avea să fie un adevărat coşmar pentru timişoreni, care au mai primit cinci goluri! Moldovenii au făcut ce au vrut cu timişorenii, care au mai avut o singură ocazie de gol prin acelaşi Goga, în debutul reprizei secunde. După ratarea lui Goga, moldovenii au înscris aproape la fiecare urcare în atac. Ngadeu, Matulevicius în două rânduri, Vlad Bujor şi Cabrera au înscris în poarta lui Strauss pentru FC Botoşani. Chiar dacă mai sunt nouă etape din playout, este greu de crezut că Poli Timişoara mai poate emite pretenţii în privinţa supravieţuirii în Liga I. Ultimele două evoluţii sunt mostre evidente a impotenţei unor jucători care nu pot face faţă la acest nivel. După cinci etape din playout, Poli este pe penultimul loc, cu 15 puncte.

Petre Grigoraş a trimis pe teren următorii jucători: Strauss – Belu, Bocșan, Torres, D. Popescu – Llorente – Bărbuț, Hernandez. O. Popescu, Goga – Elek. Au mai intrat: Melinte, Nimely

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

INO a spus: (aprilie 4th, 2016 at 20:21 )

NOW! GRIG! MAI AI UN MECI ȘI POȚI PLECA! NICIODATĂ POLI NU JOACĂ 4 1 4 1!POLI TREBUIE SĂ JOACE 4 4 2 !ÎN PLUS IAU TRAS PE SPANIOLI ÎN JOS PENTRU CĂ EI NU MAI AU JOCUL DE LA ÎNCEPUT! AU VĂZUT CĂCI CEILALȚI NU TRAG NU SE AGITĂ NICI EI ȘI ASTA SE VEDE ÎN JOCUL ECHIPEI! BOLDEA, CURTEAN, CROITORU ERAU BUNI ACOLO! !!VAI DE TIMIȘOARA UN ORAȘ AȘA DE FRUMOS ȘI VARZĂ LA FOTBAL! !VĂ BAT TOȚI FOMIȘTI !VAI DE MAMA LOR ÎN BANAT SA DOVEDIT ÎNCĂLZIREA MAI IEFTINĂ SĂ ȘTIȚI!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

asy a spus: (aprilie 4th, 2016 at 20:47 )

Pentru cine nu a vazut meciul daca se termina si 10-1 nu era de mirare.
Doua echipe cu numele Politehnica,unii pierd cu niste desculti din Oltenia,ceilalti cu fomisti din Moldova.
Opriti umilinta,numai duceti in continuare acest nume in mizerie,a suportat destul.

sam a spus: (aprilie 4th, 2016 at 20:51 )

competenta manageriala isi spune cuvantul…..rezultat normal

STOIAN MIRCEA a spus: (aprilie 4th, 2016 at 20:52 )

Cred ca poli e singura echipa ce joaca in doru”leli .Nici o motivatie,o lehamite mai rar intalnita la echipe de liga 1.Se poate trage o sngura concluzie; Bani de antrenor sunt? De jucatori…..

++ a spus: (aprilie 4th, 2016 at 20:56 )

nu-l simpatizez pe FM, dar multe meciuri ale lui au fost mai bune decit asta, ma refer la tactica. pessing zero, am pierdut mingea decisiv de X ori pe atacul nostru si de fapt jucam pe contraatac. niciodata inainte nu au fost Elek, Goga si Barbut deodata in teren. joci cu un fundas central, Bocsan, mai lent decit Matuleviciuss, e drept ca nu a avut de unde alege, singurul care ar fi putut juca, Scutaru e accidentat de 1 an. in iarna s-au adus numai mijlocasi si portari, si in toiul luptei impotriva retrogradarii ne trezim ca nu avem fundasi centrali. mai avem un portar care e in Africa si un atacant brazilean, ala pe care dam 200. 000€ care nu a jucat un minut.

Astral a spus: (aprilie 4th, 2016 at 21:37 )

Oare cand a mai pierdut Poli cu 6-1 ?
Dezastru.
Management defectuos: sa trimiti echipa de Liga I sa mearga cu trenul 16 ore mi se pare total neprofesionist. Daca Flocea a castigat un meci din zece, dar cu multe egaluri, se pare ca avandu-l la carma pe Grigoras nu vom castiga niciun punct pana la final.
Degeaba vin investitorii – poate numai daca reincep de la zero in Liga a II-a.
Pacat ca jucatorii si-au luat o parte din bani, nu meritau niciun leu. Portarul asta israelian e mai slab decat portarii de la orice echipa de divizie secunda de la noi, iar Bocsan e aerian. Toti jucatorii polisti au fost varza in repriza a doua.

sam a spus: (aprilie 4th, 2016 at 21:51 )

lucrurile s-au lamurit ,botosani l-a dat la timp afara pe pustai [un alt idol in banat] si scapa de retrogradare,noi l-am angajat la timp pe grigoras si mergem in liga2

pif a spus: (aprilie 4th, 2016 at 21:54 )

cel mai slab meci facut de Poli de la inceputul campionatului. ma tem ca Grigoras nu poate redresa situatia, aici D. Munteanu ar fi fost mai bun.

Bovinelor a spus: (aprilie 4th, 2016 at 22:02 )

Incapabililor. D-lor mivulas si maier, DVDs de Cervantes Mai merger I acolo ? Conducatori de doi lei. Pai voi ce paziti ??? Cum as Joace bocsan titular intr-in meci Asa important. Voi nu vorbiți cu Grigoraș ??? Pai Miculas era interesat de cărți , sau ce a jucat pe acolo. Sa va fie Rușine, conducerea asta formată din Miculas – Maier e cea mai rușinoasa din istoria lui poli. Pai ei au fost maxim la Oradea cind erau in C. Incapabililor….va meritați soarta. Rușine.

ddt a spus: (aprilie 4th, 2016 at 22:05 )

echipa asta s-a darimat ca un castel de carti in play-out.

Suporter a spus: (aprilie 4th, 2016 at 22:24 )

Am jucat foarte slab portarul a luat 3 goluri parabile oare cine i antreneaza pe portari parca am mai retrogradat cu turcas antrenor cu portari si atunci nea mancat nuno claro ne meritam soarta asai cand pui antrenori pe pile lipsiti de valoare vai mama noastra

Polist a spus: (aprilie 4th, 2016 at 22:32 )

Bine ca lam pierdut pe pap nu ia placut la turcas de el si la marele antrenor alexa siau batut joc de el va meritati soarta vom retrograda daca tot asa jucam

trenul a spus: (aprilie 4th, 2016 at 23:11 )

Nu poti emite pretentii,cand te conduce MICULAS!!!
Nu poti emite pretentii,cand faci o deplasare asa lunga si importanta cu TRENUL!!!
Nu poti emite pretentii,cand accepti ca STANCIU sa faca ce vrea el in club si la echipa!!!
Nu poti emite pretentii,cand aduci jucatori din strainatate ,care sunt straini de fotbal!!!
Nu poti emite pretentii,cand in club toti sunt amatori si nepriceputi!!
Nu poti emite pretentii,cand interesul celor din club este doar de a-si lua banii!!!
NU POTI EMITE PRETENTII CAND TOTUL ESTE DOAR INTERES PENTRU UNII !!!
…………………………………………………. TE CONDUCE MICULAS !
BRADULE, tu ce parere a-I?

Popo a spus: (aprilie 4th, 2016 at 23:24 )

Va umpleți de penibil. D-le robu, nu va e rușine cu Miculas și Maier ??? Sint oameni care cunosc fenomenul, sint cunoscuți, musat, micsa etc. Ăștia doi sunt două panarame, doi lingăii, doi analfabeți. Rușine.

sam a spus: (aprilie 5th, 2016 at 03:55 )

unde apara valorosul pap

Popo a spus: (aprilie 5th, 2016 at 07:32 )

Buna dimineața. Știu că echipa e în drum spre casă. Poate ramin citiva prin alte gări, ca nu merita sa îmbrace tricoul alb violet. Poate ramin și cei doi super conducători, manelistul Miculas si inginfatul Maier. Și stați ca mai sint doi la club, ambii așa ziși demisionat. Bungau și inculpatul Mihuț, un contabil cu dosar penal. Iar PSD-istul Bungau, supărat că nu e el nr 1 în club cred că își freacă mâinile de bucurie. Ei, domnilor, acesti 4 indivizi ne conduc, ce respect si prestanta să dea ei echipei. Manelistul joaca cărți în deplasări, Maier face pe super conducătorul și e un zero, Mihuț face cărare la tribunal, iar Bungau e…Bungau. Halal. Felicitări Rob si Bojin.

birlic a spus: (aprilie 5th, 2016 at 09:27 )

D-le Robu, a fost primu tur la locale cumva? cred ca da, si cum numai unu este ,ati iesit si dvs cu 1-6 .Cam asa se intampla cand folositi SMS-urile ,mai stiu pe cineva care si-a demis antrenorul prin sms. Avantaj Azarenca ,”ca asai in tenis”ce sa mai zic ca ,”tat Banatu-i fruncea”

Ole a spus: (aprilie 5th, 2016 at 09:56 )

Sa va spun ceva. Vinovati pentru umilinta de la Botosani e PSD. O sa ne spuna Robu cum sta treaba si de ce e vinovat PSD. Dar vorba aia: asa e in tenis.

drucker a spus: (aprilie 5th, 2016 at 10:00 )

Conducerea ACS o cloaca de marlani incompetenti si incapabili a caror unica grija e sa isi primeasca la timp salariile grase , chiar daca la jucatori sunt restante salariale .
Intr-un timp la victoria echipei isi luau TOTI prime, chiar mai mari ca a jucatorilor !!!

Bungau , Mihut , Maier ,personaje care ar trebui sa dispara pentru totdeauna din fotbalul timisorean .

.Miculas nu intra in categorie pt ca el reprezinta in aceasta asociere AC Recas , club fara de care ACS Poli nu putea exista .

Bovinelor a spus: (aprilie 5th, 2016 at 10:19 )

Întrebați-l pe Maier daca are salariul la zi. Verificați. Va spun eu ca da. Manelistul Miculas e o Rușine naționala. Pai problema lui după plecarea lui Stanciu era sa ii dea mașina de serviciu, un Mercedes. Auzi, manelistul cu Mercedes. Referitor la deplasarea cu trenul, nu e o tragedie. Jucătorii au avut 30 de ore la dispoziție sa fie ok la ora jocului, nu asta e problema. Pai la ce joaca, e foarte bine cu trenul, PINA acum au avut avioane. Incompetenta celor de la club e crasa, manelistul, Maier, bungau si mihut sint oameni puși pe criteriu politic. Sa fim serioși, nu au nimic in comun cu fotbalul. Jucătorii au vina lor, ei au adus echipa,aici, ei trebuie sa o scoată. Însă un lucru e clar, afara cu cei patru. Pai stați sa va spun ceva….pe lingă cei 4 se mai învârt pe la club persoane Den IVU ori Opria. Si ăștia sint niște analfabeți cu bani cei drept. Afara toți.

sam a spus: (aprilie 5th, 2016 at 10:51 )

nu am nimic cu grigoraras, e un antrenor bun si mai ales un om de caracter….doar ca nu e antrenorul potrivit situatiei actuale din club daca i se oferea un contract pe 2-3 ani cu o finantare clara a clubului cu siguranta ar fii facut treaba……

@Bovinelor a spus: (aprilie 5th, 2016 at 11:04 )

Total de acord cu tine , mai putin in privinta lui Miculas .
ACS Poli e constituit printr-o asociere cu AC Recas . Club sustinut financiar la Recas de Miculas .Omul nu are nici o vina in tot ce s-a intamplat dupa asociere , dar trebuia ca in noul club (ACS Poli ) sa existe si un reprezentant al Recasului .
De banii publici tocati din bugetul Timisoarei si de dezastrul de la club sunt responsabili altii , Staicu Bungau , Mihut, Mayer si alti incompetenti care s-au perindat pe acolo , sau mai sunt si acum acolo .

sam a spus: (aprilie 5th, 2016 at 11:18 )

ASUzurpatorii lui poli reapar pe scena …… de ce continuati sa va ocupati numai de echipa noastra nu vad nici un comentariu la nici un ziar de asu si de modul cum e condus sau finantat, jocul echipei voastre va place?

brutarul a spus: (aprilie 5th, 2016 at 15:21 )

Am înțeles că și Birlică,cel care este acum la Rapid,tot de Poli este plătit,fiindcă asta a fost convenția când a adus sponzori la Poli! Cică are contract de muncă la Poli pe perioada sponsorizării de firmele aduse de el! Poate verifica cineva?????

Bovinelor a spus: (aprilie 5th, 2016 at 18:20 )

Nu ma convingi. Miculas sa stea in banca lui atunci, sa nu mai apara la tv, sa nu reprezinte clubul. Sa își ia si el un salariu decent, dar nu sa conducă el,clubul. Ori acum el,este nr 1. Si este un incompetent, Nu se pricepe deloc. Asa ca….

@Bovinelor a spus: (aprilie 5th, 2016 at 19:16 )

In mare ai dreptate .
Dar Miculas e cel mai mic rau care s-a intamplat acestui club .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos si Alin Nica

Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa

Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Top