Raducanu candideaza la Primaria Timisoara, Bojin la CJ Timis! Din partea UNPR

UNPR Timiș își depune marți listele de candidați pentru alegerile din 5 iunie. La CJ Timiș, primul este Titu Bojin, iar la CL, deputatul Ion Răducanu, care candidează, din nou, și la Primăria Timișoara. Bojin nu este încă membru UNPR, dar ar putea deveni.

raducanu si bojin2

Deputatul Ion Răducanu încearcă, din nou, să devină primar la Timișoara. El va candida din partea UNPR la fotoliul ocupat în prezent de Nicolae Robu. Asta, deși acum câteva săptămâni, „progresiștii” l-au anunțat ca și candidat pe Romeo Coșniță. Alături de Titu Bojin, Răducanu a anunțat care sunt planurile pentru perioada viitoare. „Vom candida în tandem la CJ Timiș, iar eu voi candida și la Primăria Timișoara și voi deschide lista pentru CL”, a spus deputatul. Actualul președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, nu este membru UNPR. El a solicitat de la Biroul Electoral Central o clarificare a situației sale, în sensul de a putea candida ca independent la lista unui partid. „Până la ora 17, când vom depune candidaturile, așteptăm hotărârea BEC. Dacă nu se poate candida ca independent pe lista unui partid, la ora 17 când vom depune candidaturile, voi fi înscris. Cererea este în alb și, dacă trebuie, o voi scrie atunci. Am insistat ca BEC să-mi spună dacă pot candida ca indepedent. Luni dimineață am depus la PSD Remetea Mare demisia din toate funcțiile deținute în partid. Luni s-a întrunit biroul organizației, care a hotărât excluderea mea din PSD. Cred că sunt întrunite toate condițiile și nu cred că PSD ar fi avut intenția să conteste candidatura mea. Fiți convinși că stați în fața actualului și viitorului președinte al CJ Timiș”, a declarat Bojin. Conform lui Ion Răducanu, UNPR ar vrea opt locuri de consilier la Timișoara, respectiv 10-12 la CJ. Primii cinci pe lista de la CJ sunt, în ordine, Ion Răducanu, Titu Bojin, Viorel Matei, Nicolae Oprea, Monica Diana Mitroi și Florian Zanfir.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Dreazu a spus: (aprilie 26th, 2016 at 13:51 )

PIC & POC in the Club! 🙂

Lucian a spus: (aprilie 26th, 2016 at 15:12 )

UNPR Timiș își depune marți listele de candidați
Primii cinci pe lista de la CJ sunt, în ordine,
Ion Răducanu,
Titu Bojin,
Viorel Matei,
Nicolae Oprea,
Florian Zanfir.
UNPR – cimitirul de elefanti ai psd-ului,
RUSINEA JUDETULUI TIMIS

sam a spus: (aprilie 26th, 2016 at 16:16 )

tinerii rechini pesedisti au primit rasplata cuvenita…..unpr timis repara greseala pe care ciuhandu a facut-o la alegerile trecute felicitari domnilor raducanu,,bojin …..

jesus a spus: (aprilie 26th, 2016 at 16:48 )

Imi place poza de lansare, ca de pe vremurile bune de la PSD.
Bojin nu are nimic de spus, cum de altfel nu a avut niciodata. Chiar daca este presedintele CJ si chiar daca el se vede in continuare pe acelasi scaun, cred ca uita momentele cind dadea cu subsemnatul. Sau poate ca nu le-a uitat si poate chiar pentru ca si-a tinut pixul in friu cind scria compunerea si n-a ciripit despre Ilie Sirbu, care era de fapt tinta investigatiilor prin Timis, numitul Ilie l-a sunat pe subordonatul sau pe linie comunisto-securista, Ion Raducanu si i-a ordonat acestuia sa-i intinda un pai inecabilului Titu. Ar putea fi o coincidenta. Dar voi chiar mai credeti in coincidente? Treziti-va, oameni buni! – cum ar spune niste baieti cu simtul umorului, pe un canal de youtube.
Iar despre Ani, cred ca sint mai putine de spus decit despre Titu. Poate a treia oara va fi cu noroc, ca sa dau un citat si in paragraful asta.
Pe de alta parte, fi atent Ioane ca poate dupa ce pierzi si de data asta, te da UNPR-ul afara, cum te-a dat si PSD-ul; si cum de altfel e si normal. Ai condus, ai candidat, n-ai performat….la gara! Asa cum scrie si in fisa de evaluare a activitatii pe care le-o vinturai prin fata membrilor de partid. In ambele partide. Dar la tine nu te uiti, ca ai rezultate zero. Si te superi cind trebuie sa pleci. Si ai gura mare pe nimic. Si cu gura aia mare l-ai spurcat si pe saracul Seba, presedintele de mucava a unei organizatii egale cu zero. Dar ce sa-i faci, olteanul din tine nu se lasa si ai vrut sa-ti bagi coada si in PSD. Ti-a reusit. Nu.
Revenind insa, astept cu nerabdare sedinta in care iti vei da demisia dupa pierderea alegerilor locale. Nu-mi voi tine respiratia pentru ca stiu ca vei face pe dracu-n patru sa gasesti proverbialul pai pe care il intinzi acum lui Bojin. Din pacate pentru tine, din fericire pentru noi, nu vei prinde nimic la locale si nu vei mirosi macar ceva la parlamentare. Pentru ca Oprea s-a dus si pentru ca de la Sirbu nu primesti decit ordine si picioare-n fund. Si sa nu-l uitam pe Oprescu. Un alt securist disparut intre dosare. Si prieten de-al tau.
In final trebuie sa recunosc ca eram putin dezumflat cind Seba a reusit sa iasa din combinatie la PSD inainte sa-si rupa definitiv gitul, pentru ca voiam sa-i dau la glezne. Dar acum, cu tine candidat lucrurile nu pot decit sa mearga spre bine. Pentru mine.
Si dupa ce pierzi totul in alegerile de anul asta, te poti duce sa-ti inceci amarul si sa-ti clatesti ochii la Epic. Ca te baga Seba pe protocol, asa ca intr-o copie de proasta calitate Ponta-Ghita la Dubai. Ca tot va laudati voi, tu si Seba, cit de prieteni sinteti cu Viorel si ca i-ati jucat la nunta. Iar Ghita e eroul lui Seba.
Asa ca fruntea sus Ioane. Ai indeplinit ordinul si iti vei rupe gitul inca o data! Rezistent om! Si persistent!
V-am pupat.

CetateanDirect a spus: (aprilie 26th, 2016 at 19:11 )

Halal om si-a gasit si UNPR-ul , Bojin….un tradator…in PSD nu mai are ce cauta..sine stie ce va fi prin UNPR..il vor da si de acolo afara…oricum nu e bun d enimic..nu a facut nimic de cand e la CJ, bine ca isi urmareste interesele personale si face clasa politica de rusine…RUSINEE!!!

King of Joy a spus: (aprilie 26th, 2016 at 19:32 )

Titule, tupeul te caracterizează. Au ajuns doi milionari in euro sa ne dea lecții, asta-i culmea.

acid a spus: (aprilie 26th, 2016 at 20:25 )

FISSSSSSS

Maria a spus: (aprilie 27th, 2016 at 01:26 )

Invidie…. Asta e concluzia

Comisarul Moldovan a spus: (aprilie 27th, 2016 at 08:05 )

Raducanu si Bojin, doi milionari in euro. Uitati-va ce opulenta! Mi-e greata…

Dorin Candescu a spus: (aprilie 27th, 2016 at 08:49 )

Titule, stii, in prima faza nu am inteles de ce au scazut temperaturile in Banat, aproape de inghet, in plina primavara. Pana m-am dumirit ca ai deschis gura! Minti cu nerusinare de ingheata APELE, alea pe care le-ai gestionat, doar in folosul tau, in plina guvernare PDL, cand erai la butoane. Ma mira totusi, nu tupeul tau nemarginit, ci modul in care „imbraci” lucrurile, crezand ca starnesti compasiune sau, in cel mai fericit caz, empatie cu alegatorul. In 2012, ai urlat din toti bojocii ca vrei voturile oamenilor ca sa dai „cu pumnul in masa la Bucuresti” pentru problemele oamenilor. Ai primit voturile si ai dat cu pumnul…doar in interesul si folosul tau. Ai pupat papucii si ai lins in dos tot ce se afla la stanga si la dreapta Dambovitei. Acum, ne spui ca ai fost marginalizat pentru ca nu ai pupat laba piciorului. Normal, nu-ti convine, asa ca ai schimbat discursul si registrul. Totusi, nu zici nimic de toate problemele tale penale, chiar si ale familiei tale. Pe toti i-ai bagat in rahat! Chiar si pe fosti tai subalterni de la Directia Apelor Banat! Asta esti tu: tie sa-ti fie bine! Mai ai tupeul sa mai spui ca PSD te-a exclus, cand tu esti cel care, in scris, ai demisionat din toate functiile de conducere, cu conditia sa ramai „simplu membru” al organizatiei PSD Remetea Mare. In secunda doi, pe felie cu seful organizatiei comunale, te-ai exclus din PSD, doar ca sa te dai victima. Ma intreb ce o sa faci, cand o sa se publice hartiile cu tot acest teatru ieftin pe care incerci sa-l faci si sa-l induci. Exista un singur raspuns la tot jocul asta al tau de picioare: delirul de putere si foame dupa functii de conducere! Esti disperat, Titule! Si tu si aia care iti baga in cap cat esti de destept, frumos si corect, cand de fapt sunteti cu totii o gasca de hoti, traficanti de influenta, barfitori, manglitori, mincinosi si, nu in ultimul rand, labari. Pariu ca nu o sa vezi nici macar poarta CJ Timis, dupa data de 5 iunie?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top